Snel wn correct

Besteld en gekregen wat ik heb besteld. Goed verpakt , duidelijke omschrijving...

Top product de kurklijm

Eenmaal de muur en de kurk ingelijmd en gedroogd zijn kan je beginnen met kleven. En eens ertegen krijg je de kurk er niet meer vanaf of je moet de kurk afsteken.

Goed voor elkaar

goed en vlug geleverd

snelle levering goed verpakt kurk ziet er mooi uit

Prima levering

Mijn bestelde product werd op de afgesproken tijd bezorgd. Ik was niet thuis, maar de bezorger het pakket bij de buren bezorgd en netjes een bericht achtergelaten.

Stipte levering

Mijn bestelling is duidelijk ontvangen en geleverd geweest. Enige dat ik nog moet krijgen is de factuur dus hopelijk krijg ik deze snel. Voor de rest top!

Duidelijk, daar hou ik van!

Na héél lang twijfelen, heb ik een bestelling bij Kurk24 gedaan. Eenmaal gedaan, was het snel geregeld. Het kurk was binnen een paar dagen binnen. De handleidingen hoe je het kurk moest behandelen en de lijm moest verwerken waren kort, maar super duidelijk!

Snel advies en levering

Zeer snelle reactie en levering. En ook in geval van klachten zeer snelle reaktie een perfecte oplossing

alles probleemloos verlopen

op deze review na (waarom altijd evalueren voor een eenvoudige bestelling) is de bestelling en de levering foutloos verlopen.

goede service

Na enkele probleempjes met de bestelling telefonisch en via mail contact gehad. Er is toen vrij snel een oplossing gezocht en dat wel naar tevredenheid :) De bestelling nog niet ontvangen, maar zoals ik begrijp wordt dit zo snel mogelijk geleverd.

Kurk op rol valt tegen.

Denk goed na voordat je kurk op rol besteld. Omdat we een muur van 2 x 2.5m met kurk wilden maken kwamen we bij de kurk op rol (10m lengte) uit. Op de diverse foto’s op de website kregen wij het idee dat het bijna naadloos te maken zou zijn. Dit valt dus vies tegen. Randen blijven zeer duidelijk zichtbaar, wat wij ontzettend jammer vinden. Ook hadden wij gekozen voor de voorgelijmde varriant (á € 37,50 extra) en hebben de aanname gedaan dat we goed konden zien welke kant voorgelijmd zou zijn. Dit is niet het geval. Het is nauwelijks te onderscheiden, al helemaal niet omdat de kurkrol per direct na levering uitgerold moet worden (10 meter kurk door je woning, stel je het zelf maar even voor). Dit staat nergens aangegeven en vindt dit ook een kwalijke zaak. Ook moet de kurk 24u acclimatisering, ook dit maakt het lastig. Al met al hadden we wellicht voor een maatwerk rol moeten kiezen. Kurk op rol én kurk24 is voor ons een tegenvaller. Ben benieuwd of ik een reactie mag ontvangen van kurk24 Mvg G. Thoonen

Snel geleverd wat ik zocht.

Kurkbord gekocht met prikkers, zeer snel geleverd en schadevrij. Prima bedrijf.

Goede service, snel contact en levering.

Goede levering en goede service! Bestellen en leveren waren conform verwachting: snel&goed. Per email beantwoorde vragen waren zeer snel en netjes beantwoord! Eventuele verbetering: bij levering een A4 tje meeleveren met beetje uitleg & tips, trics

Perfect contact en service

Perfect en goed service

Erg goed

Mijn fout, verkeerde kurk besteld, zelfs na de 14 dagen mocht ik het zonder gedoe retourneren. Nieuwe bestelling keurig geleverd. Al met al erg tevreden.

Uitstekend product, uitstekende afhandeling en levering

Uitstekend product, uitstekende afhandeling en levering

Snelle levering en makelijke site

Ervaring goed na de bestelling snelle levering maar niet de volgende dag verder prima

Vlotte levering en zorgvuldig verpakt.

Vlotte levering en zorgvuldig verpakt.

Snelle actie

Mail met vraag werd dezelfde dag beantwoord. Produkt binnen enkele dagen thuis. Prima aankondigingen aanbieddag en tijd

Vlotte levering, verders prima

Goede kwaliteit snel geleverd

Gemakkelijk besteld via overzichtelijke website, product voldoet aan verwachting en werd supersnel geleverd

Prima product en levering

Precies gedaan wat ik verwachte

Bevredigend, accuraat en snel

De Noesten 40 A