Snele levering, goed verpakt. Helaas was er 1 van de 2 kurk stammen iets gebroken maar dat is tijdens het verzenden gebeurt.
Mooi product kan zwel krijten als prikken had het nooit eerder gezien. We kunnen de kamer weer gezellig maken met zo’n persoonlijk krijt/prikbord
Ik heb een bestelling geplaats van een prikbord met een setje pins voor het prikbord, zodat m`n zoontje er meteen gezellig op los kon prikken. De levering was netjes op tijd, het prikbord ziet er prima uit, echter de verpakking was beschadigd, waardoor het doosje met de pins compleet afgebroken was van de verpakking, gevolg i.p.v. 100 pins hadden we er nog 3. Kan uiteraard gebeuren, dus netjes gemaild 24/12 tot op heden nog geen enkele reactie, kortom niet zo`n goede service. NA deze review bleek er wel een mail gestuurd te zijn maar deze was om welke reden dan ook niet aangekomen... Inmiddels een doosje nieuwe pins ontvangen. (als aantekening, volgens mij had dat doosje ook zonder een antwoord op het mailtje verzonden kunnen worden ;-) )
Beste mevrouw den Braber, Zijn de pins inmiddels binnen? Wij lossen dit absoluut met u op. Onze mail bleek niet aangekomen waardoor u dacht wat wij niet reageerden.. Wij hopen dat u deze beoordeling kunt herzien. Met vriendelijke groet, André Nienhuis Kurk24
Originele beoordeling
Ik heb een bestelling geplaats van een prikbord met een setje pins voor het prikbord, zodat m`n zoontje er meteen gezellig op los kon prikken. De levering was netjes op tijd, het prikbord ziet er prima uit, echter de verpakking was beschadigd, waardoor het doosje met de pins compleet afgebroken was van de verpakking, gevolg i.p.v. 100 pins hadden we er nog 3. Kan uiteraard gebeuren, dus netjes gemaild 24/12 tot op heden nog geen enkele reactie, kortom een slechte service. Gaat het om die 3,95 van de pins… nee misschien niet maar ik ga er vanuit dat wanneer ik iets bestel en er gaat iets niet goed er op z`n minst een reactie komt!
Bij het bestelde product stond dat de eenheidsprijs per vierkante meter was. Nu heb ik maar drie platen gekregen ipv drie vierkante meter. Voel me niet goed geïnformeerd dus.
Beste mevrouw van der Zwaan, Wij hebben u de 3 resterende platen inmiddels geleverd, dit was een fout van ons waarvoor excuses. Wij hopen dat u de beoordeling wilt herzien. Met vriendelijke groet, André Nienhuis Eigenaar Kurk24
Ik heb de kruk nog iets op maat moeten snijden. Dit ging heel makkelijk met een stanleymes. Ik had gekozen voor een voorgelijmde rol. De pot lijm die erbij zat was meer dan voldoende. Even het oppervlak insmeren, na 2 uur de kurkrol ertegenaan en het zat meteen goed vast! Ik ben er heel blij mee.
Prikbordplaten besteld. Deze kwamen in 2 pakketten binnen.. in één pakket zat aan alle platen schade.. Hoeken gescheurd. Slecht. Aangezien dit niet een goedkope wandbekleding is.
Onze excuses dat de transporteur hier zo mee heeft omgesprongen. Mocht het problemen geven horen we dit graag en zullen we dit uiteraard oplossen!
Goed, snel en duidelijk.
Bestelling werd correct geleverd en goed verpakt, de levererins was snel,
Snelle levering en prima kwaliteit!
kurkplaat gekocht. van goede kwaliteit. en zeer snelle levering. Zeker aan te bevelen
Pakket snel bezorgd op werkplek. Ziet er goed uit zo, platen moeten nog opgeplakt worden maar dat komt vast goed. Overzichtelijkheid van website en bestelprocedure kan nog wat beter, verder geen klachten
Beste heer Smets, De factuur heb ik u zojuist gemaild. Al onze facturen voldoen aan de wettelijke eisen en zijn voorzien van een datum. Met vriendelijke groet, André Nienhuis Eigenaar Kurk24
Originele beoordeling
pakket ligt op werk en zal ik eind deze week aantreffen wat me in ieder geval opvalt dat factuur slecht en niet volgens regels der belastingdienst is opgesteld los van de reclame die er verder mee afgedrukt wordt mist deze een datum - zeer vervelend aangezien ik factuur nog in moet dienen Hoop dat het product zelf beter is dit is in ieder geval en groot minpunt
20 meter isolatie kurk 5 mm besteld en binnen enkele dagen gekregen.
verpakking mag iets beter, want met de doos was behoorlijk gegooid door DPD, met als gevolg dat de eerste 10 cm was ingescheurd.
Het werkt zeer makkelijk !
Hartelijk dank!
Bestelling nog niet aangekomen
Beste Elke, We hopen dat u de beoordeling aan kunt passen.
Snelle en duidelijke reactie en afhandeling. Product was keurig ingepakt en een snelle levering. Top
De kurk ziet er goed uit.
Beste heer Erik, Volgens de track&trace is het pakket zojuist bij u afgeleverd. Klopt dit?
Originele beoordeling
Ik heb het pakket nog niet ontvangen.
Besloten op de kamer van onze dochter een wand te veranderen in een prikbord. Grote rol kurk besteld en 3 dagen later al gerealiseerd. (bestellen, ontvangen en verwerken) Top!
produkt voldoet helemaal aan verwachting, snel geleverd, probleempje na 1 telefoontje keurig en snel opgelost
Wij hebben verschillende panden naast elkaar geplakt van die kurkrol om zo een volledige muur te bekleden. Het lijmen van de muur en van de kurkrol liep heel vlot. Wij hadden nu een voorgelijmde kurkrol besteld wat achteraf niet echt uitkwam met de feesten konden we hem niet ophangen binnen de aanbevolen 48u en hebben we de kurk toch nog zelf terug moeten lijmen. We kregen hier en daar wel kleine spleetjes tussen de panden hoewel de naden hoger en lager boven de spleet wel goed aansloten. Maar het totaal effect is echt wel prima! Eigenlijk met het verlijmen van de muur en de lijm te laten opdrogen komt er een dun filmpje op de muur waar je de kurk kan aan bevestigen.
Pakket was bij buren afgeleverd. We hebben dit een paar dagen later op kunnen halen. Het ging om een rol (2,5m) voorgelijmd kurk. Je schrikt dan wel als je de waarschuwing ziet staan "direct uitpakken", aangezien het pakket dus zeker 4 dagen bij de buren heeft gestaan. Uiteindelijk is het helemaal goed gekomen (denk ik), maar ik zou graag zien dat bepaalde informatie zal op de site in beeld komt als je bestelt. Dus bv "Let erop dat u het kurk snel kunt verwerken als het geleverd wordt" en ook verwerkingsinstructies voor de lijm.
goede uitleg via site, duidelijke product keuze en bijbehorende beschrijvingen. Snelle en adequate reacties bij vragen.
Snelle levering in top kwaliteit
Pot met lijm zat kapot in de verpakking.
Beste Gunther, Dat is vervelend, onze excuses! Wenst u nieuwe lijm te ontvangen?
Kurken plaat van 120x90cm werd beschadigd geleverd. Kurk24 heeft dit netjes voor ons opgelost.
Goede kwaliteit kurk voor een nette prijs. Snel geleverd!