Alles geleverd waar ik om heb gevraagd en wat ik heb gekocht. Snelle levering. Helemaal fijn.
Site is duidelijk. Bestellen is makkelijk. Snelle levering met duidelijke leveringstijd. Ik heb de kurk nog niet gelijmd en gebruikt maar ziet er in ieder geval uit als goede kwaliteit. Heel blij met alles.
bestelling ging vlot en ondakns drukke tijden op tijd binnen gekregen . Keurig ingepakt
We hebben nog niets besteld maar ik krijg steeds snel reactie!
Eerste bestelling en onduidelijkheid op de website gaf frustratie. Echter na contact met dhr. Andre alle problemen opgelost, bestelling O501836161. Dank hiervoor, groet uit MediaStad. PS. Suggestie, geef svp duidelijk aan met wie u de bestelling verstuurd!
Snelle levering in goede staat. Duidelijk informatie over status van de bestelling. En in het geheel was alles behoorlijk vlot bij me thuis geleverd. Ik ben helemaal tevreden.
Mooie kwaliteit en goede lijm. Helaas was de kurk aan de rand gescheurd. Dat werd goed opgepakt. Ik had de optie om het stuk opnieuw te laten leveren of een financiële compensatie. Netjes opgelost.
Beste mevrouw Elke, Wij hopen het na ons telefonisch gesprek netjes met u te hebben opgelost. Wij horen graag van u. Met vriendelijke groet, André Nienhuis Eigenaar Kurk24
Originele beoordeling
Ik had 2,5 m besteld, maar kreeg een stuk meer. Dus moest ik het nog zelf op maat snijden. Dat was niet handig. Bovendien was de het stuk niet 90grafen in alle hoeken, waardoor het erg lastig werd om hem mooi op de muur (een nis) te krijgen. Bovendien was de kurk in beide hoeken al gescheurd toen het nog op de rol zat.
Mijn bestelling was niet compleet geleverd omdat er een product vergeten was. Maar een mailtje naar de verkoop en het missende product werd zonder problemen nageleverd.
Ervaring met jullie was goed, met jullie vervoerder (DPD?) slecht: 2 tuinverlichtingspaaltjes omvergereden zónder excuusbriefje... Een ongelukje kan gebeuren, maar niets melden: Echt slecht. Ik heb zowel de vervoerder (digitaal) als jullie (telefonisch) bericht. Jullie zouden het doorgeven. Echter geen ènkele reactie. Teleurstellend. Als jullie het nog eens zouden willen proberen: heel graag. Met vr. gr. Rita Smits
Kurk ziet er mooi uit. Goed verpakt en geen beschadigde platen. Blij met het eindresultaat.
Kurk bestellen is niet een alledaagse gebeurtenis voor mij, maar als je krijgt wat je vraagt en op een minimum van tijd, vind ik dit fantastisch. Bedankt KURK
Niet de juiste champagne kurk, maar een gewoon kurk.
Beste Alain, Onze excuses, wij ruilen dit graag bii u om! Met vriendelijke groet, André Nienhuis Eigenaar Kurk24
Goede ervaring
Ik ben heel blij met deze degelijke prikborden!
degelijke en snelle afhandeling...
Duidelijke en overzichtelijke website, ook goede informatie via mail over de status van betaling/bestelling. Snelle en correcte levering van het bestelde product.
We hebben een beschadigd pak ontvangen. Deel kurk was gescheurd. De bestelde pot lijm was normaal meer dan voldoende maar was slechts half gevuld en amper voldoende voor de helft van het werk. Jammer maar hier kunnen we weinig reclame voor maken. Na telefonisch contact werd overeengekomen de lijm terug te betalen. We zijn tevreden over deze tussenkomst.
Beste mevrouw van Peer, Zoals telefonisch besproken hebben wij de hele pot lijm gecrediteerd, ook als compensatie voor de rol. Zou u de beoordeling willen herzien? Ik hoor graag van u! Met vriendelijke groet, André Nienhuis Eigenaar Kurk24
Originele beoordeling
Service, kwaliteit product, verzending,... ok
Correcte afhandeling van een klacht, met terugbetaling binnen de dag. Zo hoort service te zijn.
Beste heer van der Linden, De terugbetaling van de rollen is zojuist gedaan. Wij hopen het zo netjes op te lossen! Het zou fijn zijn wanneer u de beoordeling zou willen herzien. Met vriendelijke groet, André Nienhuis Eigenaar Kurk24
Originele beoordeling
‘S nachts een bestelling geplaatst en rond de klok van 9 hen gecontacteerd om mijn bestelling te annuleren. Excuus was dat het al ingepakt was en klaar voor verzending. Dit wil zeggen dat het in hun magazijn klaar staat en gerust geannuleerd kon worden. In de namiddag krijg ik bevestiging dat het zal opgehaald worden door hun pakjes dienst dewelke ‘s avonds laat pas vertrekt. Dus uw recht als consument treden ze hier met de voeten !!!! Nooit meer
300 natuur kurken besteld voor te proberen Op de foto zien ze er veel beter uit als dat ze in het echt zijn. Het zijn de minste kwaliteit die er te krijgen zijn Ik wou er plakjes van snijden voor decoratie maar vanwege de kwaliteit braken ze compleet af Dan maar weer bestellen bij mijn eigen leverancier.
Beste heer Kaneman, Vervelend dat onze kurk voor u niet geschikt zijn. Dit zijn fleskurken.. Reepjes snijden is bij deze kurken er lastig, daarvoor zijn de perskurken beter geschikt. Echter lossen we dit graag met u op!. Wat zou een goede oplossing voor u zijn? Met vriendelijke groet, André Nienhuis Eigenaar Kurk24
Snelle levering, prima materiaal en keurig verpak
Had voor mn dochter een kaart van EUROPA besteld zodat zij met haar kindjes de plekken waar ze geweest zijn konden tonen op de kaart Toen de bestelling binnen kwam zat er een wereldkaart in....Wij dachten , ach foutje kan gebeuren . We hebben contact opgenomen met kurk 24 en het probleem werd direct verholpen Vriendelijke service en top reactie !!! Met vriendelijke groet D van Gaal Den Bosch
Beste heer van Gaal, Wij hebben dit netjes met u op gelost. Wij hopen dat u deze beoordeling wenst te herzien.
Originele beoordeling
Had voor mn dochter een kaart van EUROPA besteld zodat zij met haar kindjes de plekken waar ze geweest zijn konden tonen op de kaart Toen de bestelling binnen kwam zat er een wereldkaart in....Wij dachten , ach foutje kan gebeuren houden we deze zelf en bestellen we een nieuwe voor hun . Vandaag kwam het nieuwe pakket binnen .Toch even kijken of t nu wel goed was en wat denk je …...zit er een kaart in met grote letters DEUTSCHLAND !!!!! Heb maar even gebeld met kurk 24 en zij hebben beloofd dat er een nieuwe gaat komen gratis !!! Hopelijk komt het pakketje nog voor de kerst en kunnen wij onze dochter en kinderen verblijden met een echte kaart van EUROPA Aan de medewerker die ons hielp Top man bedankt !! Voor degeen die de bestelling klaar heeft gemaakt is misschien een brilletje n optie ????? Met vriendelijke groet D van Gaal Den Bosch
product is goed, maar bezorging is gek, er wordt gezegd dat er sochtends een mail wordt gestuurd met bezorgtijden, maar dat is niet zo. ook is het bizar om te vragen om een volle dag thuis te blijven voor een bezorging, het is 2019 inmiddels, dat kan vast handiger. verder niets dan lof ok doei
Goed bedrijf, mooie spullen en goede service!
Beste heer Mur, Wij hebben de terugbetaling direct in orde gemaakt. Hiermee hopen we het netjes op te lossen. Zou de de beoordeling wellicht willen herzien? Met vriendelijke groet, André Nienhuis Eigenaar Kurk24
Originele beoordeling
Ik bestel platen van 90 bij 60 cm om een achterkant van een kast te bedekken die precies 60 cm breed is, zijn de platen 61 bij 91! Zet dat dan op de site, ik heb gebeld en kon ze heel makkelijk afsnijden met een scherp stanleymes ( extra werk waar ik niet op zat te wachten voor de kerst) en ook dit valt tegen het mes loopt schuin weg waardoor ik geen rechte snijkant hebt. Beetje jammer allemaal!
Goede service. Snel en persoonlijk antwoord. Komen afspraken na. Goede producten.