Jammer van de foutjes en geur maar wel mooi eindresultaat

- de rol kruk heeft een hele sterke muffe geur niet zo aangenaam als het ophangt, en de geur gaat er erg moeilijk uit - bij het uitrollen van de rol waren er op het einde stukken die aan elkaar plakte waardoor gaten ontstonden! Jammer!!! - de kurk en lijm plakte perfect op de muur - het eindresultaat is wel erg mooi - erg handig om op te hangen

Prima sortiment, prima prijzen

Voor gevonden wat ik zocht. En het prikwandkurk werd mooi vlot geleverd. Prima!

Correcte prijs, snelle levering

Kurk is mooi verlijmd, geen naden zichtbaar.

Keuring verstuurd, duidelijk te lezen

Keuring verstuurd, duidelijk te lezen, helaas twee zijkanten Nederland niet geheel te zien, wel netjes verzonden

Snelle levering, wel jammer dat de borden niet 100% recht gesneden zijn, maar gezien de grootte van de borden zie je dat niet terug.

Erg mooi en functioneel!

Prima kwaliteit, snelle levering.

Stuk was beschadigd bij ontvangst

Stuk was beschadigd bij ontvangst. Omdat het niet veel waarde heeft ga ik ook de rompslomp niet doen om het terug te zenden. Ik zoek elders wel een nieuwe.

Snel goed en correct

Duidelijke webshop en heel vlotte levering, bedankt!

In onze zoektocht naar een groot prikbord voor onze dochter vonden we in de webshop van Kurk24 alles wat we nodig hadden. De bestelling en betaling op zondagavond verliep vlot, de bevestiging volgde snel en we hadden de materialen in huis op woensdag. Bedankt hiervoor!

perfecte levering

snelle en zorgvuldige levering met goed resultaat over de inhoud en het gebruik

Goede, snelle service, goed product, goede prijs, goede website! Aan te bevelen! JML

zie bovenstaande

Netjes aangekomen

Helaas te laat dankzij DPD. Maar goed verpakt aangekomen

attentie voor detail zoals het hoort!

Order snel verzonden, uitstekend verpakt,zeer positieve ervaring met deze eerste order van ons.

Snel, goed, vriendelijk

Het product was snel afgeleverd, stevig verpakt en communicatie verliep soepel en vriendelijk.

Ok

Prima levering

Het pak is snel toegekomen

De verpakking is licht beschadigd. De inhoud wil ik niet openen omdat het een kerstboom pakje is.

Mooi materiaal, snel geleverd.

En bovendien een fijne, snelle klantenservice bij vragen. Top.

Reageert snel op berichten, levering mag wat sneller.

Het komt gewoon niet!

Ik heb op 16 november een bestelling geplaatst met de veronderstelling dat het er binnen 2/3 werkdagen er zou moeten zijn. Na 4 dagen dacht ik toch maar eens om te bellen om te kijken waar mijn pakketje is. Blijkt dat het direct verzonden werd en maandag of dinsdag aanwezig zou zijn. Het is nu bijna 23:00 op dinsdag en nog geen pakketje! Dit kan gewoon niet!

Doe ik nog

Geen ervaring

Geen beoordeling daar de kurk nog niet is aangekomen na een week.Hij is al wel betaald.

Goed telefonisch geholpen met wat vragen. Na bestellung snelle levering

Erg handig en snel geleverd.

Leuk en handig bord zo 2 in 1..

Mooi product, echter;

Aan het uiteinde van de zelfklevende rol Grijs kurk is de lijmlaag verdroogd. Dit betekend dat het kurk niet goed hecht aan de ondergrond en los komt. Misschien is een potje of tube lijm bij te leveren een oplossing. oid

Snelle levering en perfect product. Lijmen ging super makkelijk en de plaat van twee meter is prima bevestigd aan de muur. Wij zijn er blij mee

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork