top product

uitstekende isolatiekurk bij Belgische bedrijven niet verkrijgbaar!

Heel goed!!

Ik had niet verwacht dat de kurk zo goed was.

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, mag meer leverinformatie

Op de site staat: vandaag besteld, volgende werkdag verzonden. Dat is tot nu toe ook zo uitgekomen. Bij andere leveranciers ben ik wellicht wat verwend geraakt, want die melden per mail dat het pakket klaargemaakt is voor verzending en dat ik een mail van de vervoerder kan verwachten over de exacte levertijd. Bij jullie krijg ik alleen de mail van de vervoerder, waardoor je je afvraagt of het allemaal nu wel of niet gelukt is en of het nu wel of niet is verzonden.

Prima prijs/kwaliteit

Goed.

Artikelen voor mijn kurk vloer gekocht is prima spul en ik ben er blij mee.

Goede producten

Bij kurk24 verschillende diktes kurk op rol besteld. Te veel bestelde rol zonder problemen kunnen terug sturen.

Uitstekende service

Vriendelijk en kundig personeel. Snel in het beantwoorden van mails. Fijn dat ze de mogelijkheid voor het kopen van teststukjes bieden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel en makkelijk en alles via mobiel te doen. prachtige platen kurk. zowel kleine bestellingen als grote te doen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Inmiddels meerdere malen een bestelling geplaatst bij Kurk24. De positieve punten volgens ons: - Zeer duidelijke website - Product wordt snel geleverd - Product wordt netjes verpakt - Duidelijke instructie hoe het aan te brengen - Kwalitatief goed product

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooi spul/snel geleverd

Teking t.b.v. montage zou op 100% mogen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle, eerlijke en vriendelijke reactie bij vragen over een specifiek product.

Er staat vooral op hoe het product op te brengen en dat het goed plakt, misschien ergens ook informatie over het verwijderen van de producten.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed telefonisch advies gekregen

-De website lijkt op het eerste gezicht heel overzichtelijk, toch koste het me moeite precies te vinden wat ik zocht. Gelukkig kon ik telefonisch contact leggen en kon ik heel vlot,het kurk dat ik nodig had, ontvangen - Ik had rollen van 10 meter, dicht bij de kartonnen rol was de kurk erg gebogen. Dit belemmerde het hechten aan de ingesmeerde wanden. -ik was erg verbaasd, en de vervoerder ook, dat de rollen niet naar de eerste etage gebracht konden worden. Ik had graag tevoren geweten dat ik de rollen met sterke mannen moest verplaatsen. Ik kon persoonlijk slecht inschatten hoe zwaar een rol zou zijn. Uiteindelijk heeft de jongen van het vervoersbedrijf me geholpen om de pallet uit te pakken en de rollen boven te brengen. - ik heb heel veel lijm over...beter te veel dan te weinig. maar echt veel. -wellicht nog een tip om een stalen lat mee te leveren met de rollen, om goed recht te kunnen snijden over een breedte van 150 cm is dat best een opgave heb ik gemerkt;-)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goeie producten, fijne levering! Toen ik producten misten werden die snel verzonden! Erg fijne klantenservice!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

mooi makkelijk

zo verre geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Afhandeling zoals men zou verwachten van een internetbedrijf

Zou niet weten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

I bought the self adhesive cork and it worked amazing. Very easy to diy and looks just like the pics

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle reactie, snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

eenvoudige site, wijst zich gemakkelijk uit. bezorging zeer vlot en goed ingepakt verzendingskost acceptabel

geen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle verwerking van mijn aanvraag en de bezorging precies op de afgesproken tijd

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

korte lijnen goed geholpen

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork