perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles volgens afspraak

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk besteld en snel geleverd. Supersnelle en gewenste oplossing geboden toen bleek dat de geleverde rol iets te lang bleek te zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed product. Levering binnen de aangegeven tijd.

Pluspunten

De plaatjes waren wat krom. Misschien een versterkingsplaatje erbij zodat ze plat blijven

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel reactie op je vragen. Product snel geleverd.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Bij overschot lijm mag dit retour. Vriendelijk antwoord op de mail.

We hebben flink kleurverschil bij 2 pakketten. Zagen dit pas nadat dit al op de muur zat.

Perfekt, auf jeden Fall zu empfehlen

Positive

Der Bestellprozess war einfach, auch über das Smartphone. Die Zahlungsoptionen zahlreich und die Lieferung innerhalb der erwarteten Zeit. Die Verpackung war gut, das Produkt kam heil an. Nur der Eimer mit dem Leim war etwas ausgelaufen. Da der Eimer aber selbst noch in Folie war, entstand kein Schaden. Die Karktapete roch nicht übermäßig stark und hat sich sehr leicht verarbeiten lassen. Ich bin sehr zufrieden und würde wieder bestellen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfecte levering. Producten zoals vermeld op de webshop

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke site

Ik krijg deze mail voordat mijn bestelling bezorgd is......

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle reactie, goede verpakking, heldere communicatie en mooie producten.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Makkelijk bestellen

Late verzending, niet volgens wat aangegeven staat op site.

Perfekt, auf jeden Fall zu empfehlen

Positive

Gute Ware, schnelle Lieferung, unkomplizierter Bestellvorgang. Super Service, somit super Preis-Leistungs-Verhältnis! Daumen hoch!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

slechter dan verwacht

Pluspunten

Vlotte levering

Niet echt geleverd wat ik had besteld. Ik had 1 rol kurk van 5 meter en 1 rol kurk van 10 meter besteld. Ik ontving 1 rol van 5 meter, maar de rol van 10 meter bestond uit 1 rol van ca. acht en een halve meter en nog een stuk van ruim anderhalve meter! Dus niet wat ik besteld had!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer goed bereikbaar. Ook in gevallen van breuk/schade wordt dit netjes afgehandeld.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed product (kurkplaten Lissabon en lijm) en goede levering. Tijdstip van levering goed aangegeven zodat je er rekening mee kunt houden zonder dat je uren thuis zit te wachten.

Telefonische bereikbaarheid: had nog wat vragen, maar kreeg jullie niet te pakken. Niet op vast nummer, ook niet op mobiel. Gelukkig kwam ik er zelf ook uit.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben nog steeds van mening dat ik te maken heb met een correct bedrijf, maar tot nog aan toe heb ik mijn bestelling niet ontvangen.

Wil ik nog niet e t over oordelen omdat ik mijn bestelling nog niet heb ontvangen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snelle levering en kwalitatieve producten!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke productomschrijving, snelle levering en goede prijs-kwaliteitverhouding.

Niet echt. Misschien uiterlijk en van de website.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Jammer dat de beoordeling nu komt. Ik heb na aanleiding van een verkeerd en slordig afgeleverd product een klacht ingediend ik wacht nog op een reactie en oplossing. Ik hoop dus dat ik de beoordeling spoedig in een positief bericht kan veranderen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fijn dat er ook maatwerk geleverd kan worden. Er werd snel gereageerd op mijn vraag om speciale afmetingen en het product is snel geleverd. Incl. montagelijm. Kortom goede service!

Promoot het maatwerk ook op de website!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel geleverd en goed verpakt

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork