goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer correcte service!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Doen wat ze beloven. Prima informatie over voortgang bestelling

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

duidelijke website, snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke omschrijving en kwalitatief goede producten.

Keuze mogelijkheden voor bezorging. Ons pakket werd achter gelaten bij de voordeur, zonder een briefje door de deur o.i.d., persoonlijk zou ik deze vorm van bezorging niet weer kiezen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, vlotte betaling en duidelijke website.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel, netjes en alles klopt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel gelevered. Hoog kwaliteit. Ideaal voor naaien. Heel blij mee

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De tweede levering was perfect alsook de bestellingen daarop! Ben zéér tevreden van u; maar je weet ook hoe de leveranciers zijn, ze smijten de pakjes van voor naar achter (zelf gezien). Het is niet de eerste maal dat ik bij een ander de bestelling terugstuur wegens ernstige beschadigingen van de verpakking. Nu va u een perfecte levering!!!!

betere sterkere verpakking zodat de bestelde plaat NIET breken

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Product is erg mooi, overtreft de verwachtingen.

De verpakking is zeer moeilijk te openen, hierdoor was ik bang mijn product te beschadigen. Ook is retourneren onmogelijk met deze verpakking, aangezien ik hem compleet kapot moest knippen en scheuren om hem te kunnen openen. Verder erg ontevreden over de bezorgpartner DPD. Deze heeft mijn product dagenlang in hun depot gehouden zonder dat in de track&trace zichtbaar was wanneer het bezorgd zou worden. Werd uiteindelijk bezorgd toen ik niet thuis was. In plaats van het af te geven bij 1 van de tig buren in mijn flat, besloot de bezorger het af te geven bij een bedrijf elders in de straat, waardoor ik onnodig met een groot pakket moest gaan slepen. Was ook nog eens een bedrijf dat slechts van 9 tot 5 open is. Hoe moeten fulltime werkende mensen nu tussen die tijden hun pakket daar ophalen?! Bij ophalen bleek mijn pakket zwaar beschadigd. De beschadiging was zelfs doorgedrongen tot het product zelf. Gelukkig betrof het de achterkant waardoor ik hem niet hoefde te retourneren. Al met al over de bezorging dus erg ontevreden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

keurig op tijd geleverd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel verzonden, goed product . Ik kreeg de verkeerde punaises toegezonden . Na 1 mailtje zonder extra kosten de juiste nagezonden. Persoonlijk en vriendelijk mail contact.

Beschrijving bij het te lijmen product.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Correct geleverd, prima materiaal!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en goed en nog goedkoop ook.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

vlotte communicatie en service

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en netjes geleverd

Zo door gaan

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Perfecte afwikkeling van de bestelling. Alles goed verpakt en door een correcte chauffeur afgeleverd gekregen.

Geen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede en snelle afhandeling

Ik miste een formulier met informatie, bijvoorbeeld dat de kurk ontzettend snel breekbaar is. Helaas zitten er 2 scheuren in, ik baal hier enorm van, want het was niet bepaald goedkoop. Ik had het prettig gevonden als er een formulier bij had gezeten met instructies over hoe je het beste de kurk ok de wand kan bevestigen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Volgens mij heb ik 2 mtr gevraagd en 1.98 cm gekregen. toevallig vandaag mee bezig gegaan om het op te hangen. verder op aantal punten beachadigd

Nadat de recensie geplaatst is, vroeg bedrijf wederom hoe ze het konden oplossen. Aangezien dit vorige keer is uitgemond in beledigende woorden als je verneukt me en je bent dom, heb ik besloten het hier bij te laten. Het bedrijf kan beter meteen de verbinding zoeken ipv schelden en beledigen en daarna weer vragen hoe het opgelost kan worden.

Perfekt, auf jeden Fall zu empfehlen

Positive

Alles sehr gut, Preis, schnele Lieferung, gute Verpackung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en product naar wens!

Nvt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie via mail. Snelle verzending

De kurk was door verzending beschadigd. De verpakking was op diverse plaatsen kapot. Handleiding voor lijmen toevoegen aan pakket (ipv handleiding via website opzoeken)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt. Handig dat je voorgelijmde rollen kurk kunt bestellen en er de juiste hoeveelheid lijm bij krijgt, incl een rollertje (je moet wel zelf een rollenhandvat kopen of in de schuur hebben liggen). Fantastische kwaliteit materiaal, het hangt al strak tegen de muur. Blij mee.

Geen verbeterpunten of tips voor dit bedrijf.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nette levering. Goed verpakt

Poster was niet netjes op het kurk geplakt.

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork