goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bestelling binnen de gestelde levertijd bezorgd en in goede staat.Complimentje is op zijn plaats...

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een duidelijke website, uitgebreid assortiment en een zeer goede prijs. Super snelle levering. Complimenten..

Perfekt, auf jeden Fall zu empfehlen

Positive

Durch Zufall habe ich die Seite im Internet gefunden. Ich habe dort Kork für meinen großen Wellensittichkäfig bestellt. Ich bin schon sehr begeistert, denn der Kork ist sehr sauber und der Preis ist prima. Verpackung und Lieferung waren gut und schnell. Das wird sicher nicht mein letzter Einkauf gewesen sein. Meine Wellis sind auch zufrieden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

goede service, goed behandeld

Pluspunten

een snelle levering en verpakking stukken beter verzorgd dan vorige levering dus ze luisteren naar de reviews verder zeer goede communicatie betreffend hulp van de producten

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel en betroubaar

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke website! Snelle levering en we zijn er heel blij mee!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

mooie producten richten zich erg goed op de klanttevredenheid zonodig met een gesprek met de directeur

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bestelling is snel geleverd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel geleverd en goed verpakt. Dank.

Nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leveren wat het beloofd

Pluspunten

Wijnkurken zijn niet alleen wijnkurken.. ook champagne/cava kurken

slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelheid van levering

Ik had dit niet goed gelezen, maar er is geen ophangsysteem voorzien. Dit vind in persoonlijk jammer. Ook de optie om te kiezen voor een kader rond het prikbord zou een meerwaarde zijn. Maar wat ik het meest teleurstellend vind is de slechte afwerking. Een deel van het bubbeltjesplastiek om het prikbord te beschermen bleek geplakt op het prikbord. Waardoor ik daar lelijke lijmresten heb op het prikbord. Ook aan de linkerbovenhoek was het niet mooi geplakt, er ontbreekt een (miniem maar toch storend voor mij) stukje van de afbeelding.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering en goede kwaliteit

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering en het product is geweldig ik had al een prikbord en de eerste was wat lastig ivm ophangen met lijm maar nu is het kant en klaar dus plastic er af en tegen de muur hangen. nog even gewacht voor de zekerheid maar dat was onzin hij blijft hangen zelfs nu met van alles er op.

goedkoper hahahahaha

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, product zoals verwacht

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Behulpzaam personeel en denken goed met je mee.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering en pakket is goed aangekomen

bescherming om de hoeken van het pakket of product doen, deze was nu beschadigd door vervoersbedrijf

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed bereikbaar, denken goed mee en snelle levering

Op de site kan het makkelijker genaakt worden om de juiste type kurk te vinden. Alle info is wel op de site, maar wat verspreid

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Er ging even iets fout met de bezorging. De volgende dag is dit helemaal hersteld. Geen gezeur maar heel professioneel opgepakt. Fijn!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed product voor een goede prijs en volgens afspraak snel verzonden.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Ze leveren snel en zorgen voor duidelijkheid. Ook is alles heel duidelijk aangeven van jou bestelling.

Graag beter de kurkboren verpakken en een fragile sticker erop plakken! Dit namelijk omdat mijn bord niet zonder schade is afgeleverd. Maar gelukkig kon ik het repareren door mijn technische achtergrond. Ik vind alles heel netjes geregeld maar de producten moeten echt beter worden verpakt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

na eerste levering die fout ging heeft kurk24, helemaal naar tevredenheid, een nieuwe lading kurk gestuurd, fijne service

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork