perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en goede klantenservice.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit

Komt leveren binnen 24 uur absoluut niet na

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel geleverd. Netjes verpakt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

ik ben zeer tevreden over de kurkvloer en bijbehorende artikelen. Voor de service en bedankt dat ik er over kon corresponderen via de mail! hartelijk bedankt. De bezorging was adequaat.

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en goed

goede service, goed behandeld

Pluspunten

-Snelle levering -Goede hulpservice

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het bestelde prikbord kwam aan met een breuk (waarschijnlijk ontstaan tijdens transport). Kurk24 heeft direct kosteloos een nieuwe opgestuurd. Hij hangt nu prachtig. Hele grote klasse!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

helemaal tevreden , heel goed ingepakt, gen enkele beschadiging,keurig

weet geen verbeterpunten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Keurig op en netjes op tijd geleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Volgens afspraak: keurig de afmeting die was gewenst afgeleverd zoals gepland

geen verbeterpunten

slechter dan verwacht

Pluspunten

snelle afhandeling

Over de bezorging was ik niet tevreden. Het mailtje waarin zou worden aangekondigd hoe laat hij zou langskomen kwam pas om 11.19. Ik had bij de buren de sleutel afgegeven zodat ze het binnen konden leggen en een briefje op de deur gedaan, zoals gevraagd. Toen ik smiddags thuis kwam zag ik dat het parket buiten op de stoep lag. Ik vroeg de chauffeur waarom dat was zei hij dat hij dacht dat de buren er geen zin in zouden hebben een pakket als dit aan te nemen. Hij had dus niet eens aangebeld! Ik vond het kwalijk dat het buiten lag, zeker omdat het om kurk gaat.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel geleverd!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

mooie kurk, mooie actieprijs

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super snel en onbeschadigd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

* Vooraf had ik wat vragen over de kurk en de te gebruiken lijm. Ik kreeg snelle, goede en vriendelijke antwoorden op mijn vragen. * Mijn bestelling bleek bij ontvangst niet compleet te zijn. Na contact is dat zonder problemen is dat nagezonden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Er was schade tijdens het verzenden volgende dag al op gelost

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles goed geregeld.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Kwaliteit van de geleverde goederen is prima

Leveringssnelheid kan beter. Er is veel vertraging bij DPD.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, je krijgt goed advies en correct antwoord op vragen. De geleverde kurk is perfect met goede beschrijving hoe te verwerken. Niets op aan te merken!

Nee

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Er was even verwarring over de leveringsdatum, maar dit is uiteindelijk goed gekomen. Wat zijn wij blij met onze prachtige kurkwand!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijk en snel!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pakket goed verpakt

Misschien op website proberen de kleuren correcter zetten Het turqoise ziet er heel donker appelblauw- zeegroen uit

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd een vriendelijk gesprek aan de telefoon, wanneer ik wat meer uitleg wilde.

De bezorging (DPD) was niet zo makkelijk ivm aflevertijden in de avond, 21.15-22.15 uur (voor een basisschool dan)

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork