goede service, goed behandeld

Pluspunten

Kreeg uiteindelijk gratis een nieuw bord dat precies precies op maat was gemaakt!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle communicatie bij vragen en snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Product werd zeer snel geleverd en is van mooie kwaliteit.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snel, en tot mijn stomme verbazing, was de bestelde lengte een stuk langer dan besteld, waardoor ik beter uitkwam dan wat ik in gedachte had, ERG te vrede over deze online winkel :)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelheid, nette afhandeling

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Deskundig advies. Keurige en snelle levering.

n.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed en snel advies vooraf gekregen. Snel geleverd en mooi resultaat!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering. mooi product. Handig op te hangen. Zeker met voorgelijmde deel. Ging makkelijk en snel aan de muur.

De gebruiksaanwijzing stond op verpakking die we kapot moesten scheuren. Tip: apart erbij doen :) De lijm zat in de rol kurk en was moeilijk eruit te krijgen. Deksel sprong open bij het pakken. Tip: rol recht afsnijden. Een zijkant bleek scheef waardoor we de rol eerst verkeerd ophingen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima communicatie over de levering. Levering was zoals verwacht.

Perfekt, auf jeden Fall zu empfehlen

Positive

Schnelle Lieferung, Produkt (Pinnwand selbstklebend) ist gut.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Prikwand kurk op rol is niet handig. Het krult helemaal op en tijdens het rechtmaken breekt alles en scheurt alles in.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en perfecte verpakking.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooi, duurzaam en orgineel.

Het kurk is duurzaam, maar er zat veel plastic verpakking omheen en dat is zeker niet duurzaam. Dus misschien kunnen jullie kijken naar een andere verpakking. Ik begrijp wel dat het kurk in zo'n goed mogelijke staat moet aankomen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel bezorgt goede service

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

kwaliteit van de de materialen en prijs

levering & planning pas 3 dagen na de beloofde datum geleverd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer goede opvolging van het Kurk24 aangaande mijn opgegeven verbeterpunten. De klantendienst heeft mij zowel telefonisch als per mail benaderd en ze hebben er alles aan gedaan om een oplossing te zoeken. Ze hebben vervolgens ook gezorgd voor een mooie tegemoedkoming. Zeer mooi om te om zulk een goede service na verkoop te mogen ervaring. Ik wijzig graag mijn mening en wens Kurk 24 zeer zeker aan te raden.

- Levering: werd geleverd op leverpunt ipv het opgegeven adres ondanks dat er iemand thuis was. Het appartement is gelegen op de 1ste verdieping maar de voordeur is buiten dus is het te wijten aan pure luiheid. - de kurk zelf is van erg slechte kwaliteit: scheurt snel en brokkelt af. Algemeen: geen aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snel, persoonlijk contact en een nog betere service! Er was even een foutje maar deze is binnen no-time opgelost en zelfs kosteloos verbeterd.

Ga zo door!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering Mooi product Indrukwekkend isolerend effect op koude muur

Berekening benodigde lijm klopt niet - had ruim 2x zoveel nodig dan formule op de site aangaf. Jammer dat lijmkam 1cm te groot is om in een lijmpot van 3kg te doen - nu met aparte spatel lijm uit lijmpot op muur smeren en dan verder met lijmkam (niet handig).

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed product, snelle levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

afgeleverd zonder beschadigingen

bijgeleverde dubbelzijdige tape is niet sterk genoeg om de kurk omhoog te hangen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

alles netjes geleverd volgens afspraak

geen

De Noesten 40 A