voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede communicatie na aanvullende opmerking vanaf mij via mail.

Metalen rollertje (houder)meeleveren met roller. Dat ding moet je namelijk maar net in huis hebben.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

perfecte servcie

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kurk 24 levert snel en correct. Spijtig was mijn product beschadigd door transport. maar Kurk24 super snelle en correcte oplossing. binnen kort hangt de kurk aan de keuken muur!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed ter woord gestaan. De bevestiging per mail was goed. En het bedrijf van de pakket service DPD prima. Alles was naar wens.

Ga zo door.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Supersnelle levering en supersnel antwoord bij vragen Bedankt top bedrijf

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer goede service

Verpakking mag iets steviger zodat er minder risico is bij het transport

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kurk is goed

De betaalde lijm ook meeleveren,door de drukte over het hoofd gezien dat er geen lijm bij de bestelling zat

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede prijs-/kwaliteitverhouding. Snelle levering; volgens afspraak! Product was goed verpakt en daardoor in prima staat ontvangen.

Zo doorgaan.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Kurk op maat ziet er goed uit, echter tijdens het leveren een beschadig ontstaan. Meteen contact opgenomen met kurk24 en ik kreeg de zelfde dag nog bericht dat ze zouden kijken voor een passende oplossing. Binnen enkele dagen was de klacht dan ook positief en op een goede manier afgehandeld en de schade gecompenseerd. Top geregeld kurk24 bedankt!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering goede prijs kwaliteit

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Netjes verzorg ingepakt en keurig op tijd geleverd.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle ene behulpzame communicatie via mail en telefoon.

Wij hadden verwacht dat de krukrol precies de maat zou zijn die we besteld hadden, maar we moesten 'm zelf nog op maat snijden. Het was fijn geweest als we dat van tevoren geweten hadden.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en goede mailwisseling. Pakket is netjes bezorgd. Product voldoet vooralsnog aan onze verwachtingen.

Pas aan klant vragen beoordeling in te vullen nadat het pakket ontvangen is (en niet van te voren)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering, veel keuze in producten

betere omschrijving van het product op de website (het door ons bestelde prikbord heeft bijv. geen ophangbevestiging. het was handig geweest als we dit van tevoren hadden geweten.)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Toffe kurk om mee te werken! Goed verpakt en snelle levering!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie producten tegen fantastische prijzen. Razend snelle levering

De 30*60 cm kurktegels die ik geleverd kreeg bleken niet helemaal haaks te zijn... Met het haaks bijsnijden van elk te leggen tegel is het uiteindelijk goed gekomen met een prachtig resultaat. Dus een tip; controleer nauwgezet de haaksheid van de te leveren delen....

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering mooi materiaal

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke informatie en instructies op de website. Snelle levering en alles wat je nodig hebt zit erbij, inclusief stappenplan van uitpakken tot ophangen! Hoefde mij dus niet meer druk te maken om lijm en een lijmroller. We hebben een structuur gespoten muur, dus niet 100% glad. Maar de kruk plakt perfect!

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork