goede service, goed behandeld

Pluspunten

Dit was onze eerste bestelling, en alles is prima verlopen. Op tijd geleverd en goed verpakt. Wij zijn tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goedkoop en snel

Site beter aangeven hoeveel platen het totaal betreffen naast m2

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede website met voldoende gegevens om de producten te beoordelen op eigenschappen. Gemakkelijke en meerdere betaalfaciliteiten. Levering kon opgevolgd worden via een weblink en het product werd netjes verpakt in België afgeleverd. Correcte afhandeling!

geen dat ik kan bedenken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering Mooi product Prima werkwijze

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering, netjes verpakt op pallet. vloer moet ik nog leggen...maar ziet er op het eerste zicht toch al goed uit.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Als er eenmaal betaald is wordt er ook snel geleverd

Eerste bestelling ging wat soepeler, de tweede bestelling werkte de link niet en werd er niet gereageerd op de mails, Dit was zeer vervelend aangezien het een 2de bestelling was en de klant erop zat te wachten. De reden van niet reageren van ik niet sterk.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit. Aanrader dus.

Geen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Goed verpakt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed telefonisch bereikbaar. Bestelling was niet compleet maar werd goed afgehandeld. En men gaf aan het zelf ook heel vervelend te vinden. Bijna erger dan ik het vond. Keurig.

Extra controle of hele bestelling compleet is.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel geleverd, super goed op maat te snijden en te monteren! Mooie kurkmuur om de tekeningen van de kids op te prikken.

geen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Andere bezorgbedrijf zoeken! Gewoon onder een afdak gegooid niet eens aan de deur gekomen! Een knik in gekomen nu moeten we een oplossing zoeken hoe we het netjes krijgen!

Perfekt, auf jeden Fall zu empfehlen

Positive

sehr schnelle und gute Abwicklung,- hier würde ich jederzeit wieder mein Kork bestellen

Verbesserungspunkte

keine

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

goede service, goed behandeld

Pluspunten

alles verliep zoals afgesproken. wij kregen een bericht wanneer ons pakje werd geleverd en ons pakje werd idd op het afgesproken uur geleverd.

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima netjes geregeld. Duidelijk bestelling

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit van de kurk. Heb er nu 2 keer besteld en zal dat een volgende keer weer doen. Bij twijfel over de benodigde lijm was één telefoontje voldoende om mij weer goed op weg te helpen.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Zeer tevreden over het product, hele goeie kwaliteit kurk!

Niet Transmission als bezorger gebruiken. Komt alleen overdag op weekdagen, laat het niet achter bij buren en ook geen ophaalpunten. 5x hebben ze langs moeten komen. Bijna niet te doen voor normale consumenten die werken. Mijn vrouw moest speciaal uit haar werk naar huis hiervoor.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering Goede communicatie via mail

Snelheid van leveren

schlimmer als erwartet

Positive

Bei Bestellung war angegeben, bestelle bis 12:00 dann wird noch am selben Tag geliefert. Lieferung erfolgte 3-4 Tage später Beschreibung des Proukts auf der Verpackung nicht in Deutsch oder Englisch.

Verbesserungspunkte

Wenn schon angeboten Bestellung bis 12:00 Uhr, dann LIEFERUNG AM SELBEN tAG; DANN SOLLTE DAS EINGEHALTEN WERDEN:

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goede producten van kwaliteit.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en zeer behulpzaam als je er zelf niet meteen uitkomt. Heb hier inmiddels vier keer geshopt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering met duidelijke aangegeven vantevoren hoe laat men zou arriveren. Dat is top. Verder wel beschadigingen aan de kurk, maar na het doorsturen van de foto's van deze beschadigingen hebben ze meteen een nieuwe levering gestuurd. Top service.

Misschien materialen nog beter verpakken zodat ze bij levering niet beschadigd kunnen worden.

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork