perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Restpartij besteld en hier zaten een paar scheuren in het kurk. Contact gezocht met het bedrijf en zij hebben dit meteen financieel gecompenseerd. Snelle en prima service

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en correcte levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Netjes verpakt

Nvt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie producten voor een scherpe prijs Wad iets kapot en werd netjes een tegemoetkoming aangeboden

Perfekt, auf jeden Fall zu empfehlen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed bereikbaar per telefoon voor vragen. Helder advies Leuke aanbiedingen Snelle levering op overeengekomen datum

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Geen ervaring met adviezen. Tot nu toe tevreden

Op de mobiele telefoon werkt bij mij de pagina (bijv. aanbiedingen) niet goed. Ik krijg de prijs niet te zien.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Tijdens het bestellen had ik een vraag gemaild en die werd heel netjes, snel en duidelijk beantwoord. Ook toen ik het kurkbord op ging hangen had ik tot 2 keer toe een vraag en ook tot 2 keer toe werd ik heel fijn en vriendelijk geholpen. Echt een aanrader!

Ik was zo slim geweest om de verpakking meteen weg te gooien en had hierdoor de beschrijving voor het bevestigen van het bord niet gezien. Ik was meer op zoek naar een formulier in de verpakking. Ook nog op de site gezocht en daar vond ik het ook niet. Misschien een tip. Maar jullie bedrijf is echt een aanrader!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Netjes verpakt. Op tijd binnen. Miste alleen het ijzer waar het rollertje op moet. Gelukkig had ik er zelf één.

Misschien een duidelijke omschrijving. Nadat we de muur ingesmeerd hadden en het kurk wilden plakken, bleek dat als je het iets terugtrok de lijm van de muur ging

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prachtige producten, niet goedkoop maar t geld zeker waard!keurig snel geleverd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Nadat ik mijn klacht had ingediend, kreeg ik keurig een mail van het bedrijf en is mijn probleem netjes afgehandeld.

ik was teleurgesteld. Ik had nml kurk zelfklevend besteld. Helaas plakte het niet. Had keurig alles ontvet en de kurk en tijd plat laten liggen. Alsnog met een tacker de kurk in de deur vastgezet.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

In eerste instantie geen bestelling mogen ontvangen. Vandaag het pakket in ontvangst mogen nemen, nadat telefonisch de excuses zijn aangeboden door het bedrijf. Top dat er nog bedrijven zijn die daadwerkelijk iets met een klacht doen.

Bestelling is nog steeds niet bezorgd, ook geen bericht wanneer het wellicht wel bezorgd gaat worden.

Pluspunten

Het vervoers bedrijf dat het pakket afzouw leveren, was niet zo fijn met het afleveren van het pakket, pakket was licht beschadigd gelukkig niet de plaaten zelf.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle service, eerlijke benadering

De adviezen waren niet goed genoeg. Kosten werden daardoor tweemaal zo hoog als geadviseerd.

schlimmer als erwartet

Positive

Schnelle Lieferung und einfache Abwicklung, jedoch Korkrolle schief abgeschnitten und keinen ganzen Meter erhalten wie bestellt, es fehlten 7cm!

Verbesserungspunkte

Maße einhalten und einen geraden Schnitt durchführen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering en daarnaast een goede klantenservice

geen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Mooie producten.

Mijn pakket is door de bezorger buiten bij de voordeur gezet. Daar heeft het de rest van de dag in de stromende regen gestaan. Er is geen optie om een bezorgmoment te kiezen.

perfect, definitely recommended

Positive

Prompt delivery, good product, friendly staff when I called with questions

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Jullie zijn een eerlijk bedrijf !

Alles is oké. Houden zo.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima product\prijs verhouding

Informatie terugkoppeling. Bij deze keer bleek er storing in het emailverkeer te zijn.

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork