voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Geleverd wat gevraagd was

Ik kreeg geen mail wanneer de levering zou plaatsvinden

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Optijd geleverd en veel keuze.

Verzending. Doosje lijm is te strak aan de doos van het kurk getaped, waardoor ik nu de kurk krom getrokken is. Erg jammer!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en netjes geleverd, wel tricky de lijmpot in de kurk gerold, maar het werkte wel. Kurk ff vastgezet met klem en schroefje want anders trekt t zo weer krom terug en laat t los vanwege het gewicht.

Zou fijn zijn om ook anders dan per hele meter te kunnen bestellen van de rol

slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levertijd. Helaas is het doosje met push pins - gekleurd- 100 stuks niet aangekomen. Wel een stuk tape aan de buitenkant met het dekseltje. Ben bang dat het doosje met de pins ergens zijn achtergebleven.

Beter verpakken en controleren van de pakbon alvorens af te leveren. Indien er iets mis gaat (pakketje over) alsnog herstellen van levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede, gebruiksvriendelijke website zeer snelle service

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Groot assortiment, duidelijke foto's van de producten. Snelle levering.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Website en levering is zeer goed

Product was niet top. Afmetingen van kurkplaten waren tot 4 mm langer of breder waardoor het onmogelijk bleek een mooie kurkwandmuur te vullen zonder naden. Tevens hoer en daar hoekjes beschadigd en slechte plekken in de platen Het is natuurlijk een natuurproduct maar platen van zelfde afmetingen maken moet toch kunnen?!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel leveren

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Klantgericht.

Perfekt, auf jeden Fall zu empfehlen

Positive

Schnell,Gut,qualitativ

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mail communicatie en bestellen ging gemakkelijk

Product voldoet niet aan de verwachtingen. Het zelfklevend bord is helaas niet zelfklevend. Toch zonde voor deze prijs, tevens zijn de verzendkosten vrij hoog

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer correcte service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

vlotte afhandeling van de bestelling , mooie materialen

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijke website, duidelijk en ook over de levertijden.

Ik kreeg de beoordelingsmail voordat het afgeleverd is, de levering ook al is het transmission is onderdeel van de beoordeling, dus beter na levering de mail. Dat zal denk ik ook helpen dat meer mensen het invullen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering, fijne website

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De levering was vrij snel en ze hebben een redelijk uitgebreid aanbod.

Het pakket was kapot toen het aankwam, kan ook aan de DPD liggen maar t was niet om aan te zien. Tevens zit de kurk zo strak opgerold dat je 20 cm waste hebt omdat die gewoon breekt. de Kurk is al met al niet zo stevig want ook bij het ophangen (met voorzichtigheid) is het kurk op een paar punten gebroken. Wellicht is dat normaal maar een verwerkingshandleiding had enorm geholpen. De eigenaar heeft contact met me opgenomen met excuses en wil het graag oplossen. Dat vind ik dan wel erg goede service.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

x

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Nette sbelle levering van een mooi product!

Hoevvel benodigd lijn duidelijker weergeven.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Flexibel, duidelijk en nakomen wat men beloofd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snelle service

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Tof product, was beschadigd toen het aankwam, maar de mensen van Kurk 24 hebben het super opgevolgd. Bedankt!

Doe zo verder!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel inleveren

Ik heb de extra stof gekregen. Bedankt Ik vond het zelf een goed oplossing van jullie kant. Verlopen blijf ik bij jullie bestellen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en goed produkt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goede spullen.

Geen.

De Noesten 40 A