goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, goede informatie, mooie prijs

Zou graag de stukken RECHT en op maat gesneden hebben. Nu werd er verteld dat ze dit deden met stanley mes en uit de pols.... Dus zelf maar gesneden.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Levering verliep conform afspraak en producten waren goed verpakt.

Geleverde kurk op rol was overal 99 cm breed en niet 100 cm zoals gedaverteerd. Dat is gewoon erg slordig en betekende in dit geval dat ik onnodige aanpassingen aan mijn prikbordwand heb gemaakt.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering was snel

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, perfect verpakt. Geen schade

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer flexibel snel en duidelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Unkomplizierte Transaktion; Lieferung erstaunlich schnell, wenn man bedenkt, dass dies aus dem Ausland kam. Ich war erstaunt. Danke sehr Very uncomplicated transaction; Fast delivery when thinking that the delivery was from abroad ... I was quite surprised ... Thank you

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en net spul

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goed verpakt, snelle levering, ruime keus.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service, een probleempje bij het vermelden van het referentienummer. Maar ik werd onmiddellijk door en verkoper geholpen en mijn bestelling werd daarna onmiddellijk verscheept! Goede service en vriendelijk personeel.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle nette levering Voorgelijmd is wel heel makkelijk en wanneer je het op een rol koopt zou ik dat zeer aanraden. Hoeveelheid meegeleverde lijm was prima

-Duidelijkere instructies over de lijm ( minimale/maximale droogtijd)- Hoe dik moet het er op. Hoe voelt het als het nat is/ droog is. -Wij vonden de kurk op een rol niet makkelijk te plaatsen. Nu gekozen voor het plakken op meerdere stukken hout, maar dat het zo opkrulde hielp niet echt. Wij vermoeden als je het wel direct op de muur zou willen plakken je minstens met 4 man zou moeten zijn; want te scheurt makkelijk.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Stroken zijn niet kaarsrecht gesneden en niet continu van dikte waardoor verwerking van meerdere stroken naast elkaar niet mooi wordt.

Afhandeling van bestelling is chaotisch: bestelling was blijven hangen, 2 x nabellen, uiteindelijk 3 leveringen, beetje kritiek op dit proces en sorry zeggen valt ze zwaar.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede informatie, vriendelijke bejegening, goede prijs, correcte en snelle afhandeliing

Houd de website correct

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, goed advies, behulpzaam

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle correcte levering, prima product. Aanbevelenswaardig

Ga zondior

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel als een normale webwinkel, maar ook persoonlijk als nodig, ivm bijvoorbeeld vragen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

We hebben een kurkwand in de keuken laten plaatsen. Super mooi geworden en keurig op maat gemaakt. Erg goede service en een aantrekkelijke prijs. Een aanrader!

Pluspunten

Leveringsfirma DPD heeft het packet niet afgeleverd zoals gevraagd. wij waren niet thuis en hadden een brief aan de voordeur gehangen met de vermelding dat hij het pakje diende te bezorgen aan onze buur rechover ons. deondanks werd het pakje afgeleverd in een DPD afhaalpunt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede reactie op vragen gehad. snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle accurate levering , netjes verpakt !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijke informatievoorziening.

Kurk op rol: expliciet vermelden dat dit erg moeilijk aan te brengen is op de muur ivm met kromming.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Netjes geleverd en goede communicatie

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork