Top product om zelf een prikwand van te maken

Juiste kwaliteit

Mooi product, snelle levering

Goede communicatie, ruime keuze en voldoet aan de verwachtingen

Geweldig product

Correct en snelle afhandeling top

Mooi materiaal om mee te werken

Mooi materiaal om mee te werken

Vlotte nette levering

Snelle en goede antwoorden op mijn vragen. Dus een goede service en mooi materiaal. Alles goed verpakt.

Netjes geleverd met goede uitleg.

Mijn ervaring is goed. Het was er snel

Snel verzonden en prima service

Bij het uitrollen van de rol scheurde de kurk door de lijm op verschillende plekken. (Het is belangrijk om dit heel voorzichtig te doen.) Door goede service vanuit kurk24 is dit prima opgelost.

Heel goed, maar toch ontgoocheld bij opendoen van de verpakking.

Zeer snelle service. Prima. Na enkele dagen de verpakking verwijderd: de kurkkit pot was op zijn zijde gescheurd, maar door de verpakking werd de pot goed samengehouden. Ik hoop dat ik de lijm kan gebruiken. Ik wou dit snel doen , vandaar dat ik dit niet heb doorgeven, zodat ik snel kan gaan werken. De doos waarin alles verpakt zat vertoonde geen deuken. Dus ??? Groeten, Herman Rawoe

Snelle reactie en service.

Uitstekend product!

Wij wilden graag onze muren behangen/beplakken van het toilet met kurk zodat we foto's en tekeningen van onze kinderen op konden hangen en kwamen op kurk 24. Deze verkocht rollen die ook voorgelijmd waren. Wij hebben deze besteld en het werd keurig binnen 1 werkdag geleverd. Het was erg makkelijk met de banen van 50cm om deze op maat te snijden en de muren voor te strijken met de meegeleverde lijm. Het enige wat wij vergeten waren dat de lijm voor de muur 3 uur moest intrekken. Echter na het wachten bleven de lappen kurk goed hangen aan de muur en word het nu goed gebruikt. Niets anders dan lof voor dit product en de levering. Het kurk op rol ziet er ook nog mooi uit.

Goed product, geen gedoe

Rol kurk besteld. Het product was er op tijd en voldoet aan de verwachtingen.

Fijn materiaal

Kurk op rol besteld (2mm dik) als ondervloer. Je voelt direct verschil in comfort. Snelle levering. Mooi materiaal. Gemakkelijk te verwerken. Wel vrij kwetsbaar deze dunne kwaliteit, even goed opletten dat je voorzichtig afrolt en verschuift, anders scheurt of breekt het.

Snelle verzending, prachtig product

Ik ben heel tevreden

Snel en goed verpakt

Het is bedoeld om te isoleren en tocht vrij te maken. Bevestigd met dubbelzijdige tape. Vooralsnog zit het goed.

Snelle, vlotte levering

De bestelling is keurig geleverd.

Zie boven.

Geen bericht voor afhalen

Heb 2 keer gebeld om te vragen wanneer we de bestelling op konden halen. Jammer. Dan krijg je in ons geval een poster die op het kurk geplakt moet worden met spuitlijm. Deze moet volgens de beschrijving met een pers erop gebracht. Zo’n groot formaat hebben we niet (A2). Misschien handig om de gebruiksaanwijzing aan te passen. Maar met behulp van een deegroller is het gelukt.

Keurig betrouwbaar bedrijf.

Jammer genoeg was er tijdens productie of transport beschadiging opgetreden. Dit is naar alle tevredenheid opgelost.

Snel gekozen en snel geleverd

Gedegen en eerlijk advies

Situatie uitgelegd, goede verdiepende vragen gekregen en op basis daarvan verschillende opties aangeboden met de voor en nadelen.

Ouderwets goede klantenservice

Hier werken nog echte mensen die bereikbaar zijn, met je meedenken, vriendelijk en klantgericht zijn. Ik bleek de lijm niet nodig te hebben en mocht die retour sturen. Helaas met DPD verstuurd die ondanks de zorgvuldige verpakking met ‘breekbaar’ stickers het voor mekaar kregen de doos met twee emmers lijm kapot te maken om mij daar vervolgens de schuld van te geven en niets te vergoeden. Het ging om ruim 160 euro. Kurk24 heeft mij de helft overgemaakt terwijl zij natuurlijk niet verantwoordelijk waren! Dat heeft de pijn wel verzacht. Dus dankjewel nogmaals en ik raad iedereen die iets met kurk wil doen dit bedrijf aan!

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork