voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, veilig verpakt. Wereldkaart, duur en vele Europese eilanden ontbreken , spijtig.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, je krijgt wat je ziet, mooi en heelhuids aangekomen.

Op de site: Niet bij alle kurkplaten was er ook een voorbeeldfoto in een interieur, dat zou wel handig zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel en correct

geen

gut, eine vernünftige Erfahrung

Verbesserungspunkte

Die Ware ist leider noch immer nicht geliefert worden. Vielleicht hätten sie wie von mir gewünscht mit DHL versenden sollen. DPD ist hier vor Ort einer der schlechtesten Lieferservices.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijke website,eerlijke prijzen

levertermijnen, volgende dag is in dit geval 5 dagen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel Snel geleverd! Woensdagmiddag besteld donderdag in huis.

zeer slecht, onaanvaardbaar

communicatie respectvol tegenover klant zijn afspraken nakomen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, prima product!

Niet van toepassing

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

On time, as expected. Well done!

Nothing!

slechter dan verwacht

Pluspunten

Makkelijk bereikbaar via de telefoon. Werd steeds vriendelijk te woord gestaan.

Verzending: Product volgende dag geleverd worden, kon niet veranderd worden. Kreeg s' avonds een bevestigingsmail daarover. Volgende dag kreeg ik geen leveringstijd. Ik belde na 10 uur Kurk24 en kreeg te horen (van hetzelfde persoon) dat ie niet zo snel geleverd kon worden en dat het een standaard bevestigingsmail was geweest dat de levering volgende dag plaats zou vinden!? Had ik dus voor niets mijn planning omgegooid die dag. Goed, ik kon nu gelukkig wel een leveringstijd kiezen, die mij beter uitkwam.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een grote en mooie keuze aan kurk / Zoals beloofd een snelle levering / De kurkplaatjes (2 grote + 1m²) goed verpakt, met de randen en hoeken goed beschermd, en in een stevige kartonhoes / Ik ben zeer tevreden!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede ervaringen met Solida kurkreiniger. Voordelige prijs. Snelle service. Betalen met PayPal.

Op de website staan wel foto's van Solida producten, maar geen foto's van het Kurk24 huismerk kunnen vinden (Ook al staat het wel als tekst). de bezorgservice kan beter. Ik was niet thuis en kon of een afspraak maken voor een gehele dag, dus geen dagdeel, of zelf ophalen in Zoetermeer terwijl ik in Leiderdorp woonachtig ben. Zelf in Zoetermeer opgehaald waardoor het voordeel van voordelig en gemak wordt teniet gedaan. Een ophaalmogelijkheid in de buurt is wenselijk.

voldoende, een redelijke ervaring

Nietmeer via transmission versturen. Leveren niet bij buren en dichtsbijzijnde afhaalpunt is 40km verderop.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ben zeer erkentelijk voor de verleende service .

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Naar aanleiding van telefonisch gestelde vragen met betrekking tot de bezorging, is er adequaat actie ondernomen.

goede service, goed behandeld

Levering duurde enkele dagen langer dan verwacht door fout bij transporteur.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle reactie, compleet assortiment

Levering tot twee keer toe vertraagd; eerst vrijdag 11-05 niet geweest, klantenservice gebeld, specifiek aangegeven dat levering op zaterdag 12-05 WEL plaats kan vinden én dat op de zending gewacht wordt, zonder tegenbericht zaterdag weer niet geleverd. Vandaag uiteindelijk geleverd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en vlotte service

Beschadiging aan product door transport

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. beschikken over een ruim aanbod aan kurk. Goed verpakt.

Mijn verbeterpunt is het heeft meer betrekking op de transport bedrijf. Als klant niet thuis is, dan een briefje in de brievenbus doen, het is erg vervelend als je in je in mail leest dat het afgeleverd is. en dat het niet bij jouw is afgeleverd, dan is het gissen waar dan wel, buren?, supermarkt of een ander lever adres. Transport bedrijf gebeld en gevraagd of ze terug willen bellen. Dit is op heden niet gedaan.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle bezorging, goed product. Goede communicatie vanuit verkoper. Betaalbaar. Zeer aan te bevelen.

Geen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering Goed verpakt Mooie kwaliteit

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Een ruim aanbod kurkproducten. Mijn mailtje met vragen werd in een paar dagen keurig beantwoord met een goed onderbouwd advies en de bestelling werd snel verzonden. Helaas ging daarbij iets mis, maar ook dat werd direct en zonder problemen opgelost. Persoonlijke sfeer en toch professionele service. Complimenten!

Verzendingen zouden iets beter ingepakt kunnen worden, bijvoorbeeld een extra plaat aan de voorzijde van het prikbord. Nu kwam de eerste levering beschadigd binnen en dat is zonde. Het vervoerbedrijf had hierover veel tips, dus wellicht kunnen jullie daarover met hen contact opnemen. De levering was wel erg snel en het probleem is super opgelost, dus ik ben desondanks helemaal tevreden!

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork