perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel. Correct

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Na een probleem met het geleverde kurk, heb ik keurig en snel een nieuw produkt ontvangen. Ik ben zeer tevreden.

Perfekt, auf jeden Fall zu empfehlen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede promoties, uitstel van levering mogelijk, correcte afhandeling van de bestelling

enkel prijs vermelden per vierkante meter

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

We zijn deskundig, vriendelijk en geduldig geholpen. We hebben een mooie vloer uitgekozen en deze direct mee naar huis genomen, samen met leuk & originele accessoires van kurk. Ik raad het iedereen een bezoekje te brengen aan dit bedrijf!

Perfekt, auf jeden Fall zu empfehlen

Positive

Reibungsloser einkauf und schnelle Lieferung.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle bezorging, specifieke producten op voorraad (vlaggetjesspeldjes

Hoge bezorgkosten voor een klein pakketje. In een doosje van 40 speldjes zat 1 gele, 3 rode en 2 groene speldjes. Verder heel veel blauwe en heel veel witte.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goed advies en volop keus. Ook wat betreft het voorlakken en voorlijmen. Erg praktisch is dat. Ik heb de kurk nog niet gelegd, maar in het verleden al vaker kurk van Kurk24 gebruikt en het is allemaal erg fijn materiaal wat je mee geleverd krijgt. Het gaat vast weer een leuk klusje worden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed op maat en prima verpakt

Ga zo door!!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooi click kurk

1. De gevraagde hoeveelheid was toch niet op voorraad

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Precies zoals bestelt

Het kruk had schooner mogen zijn (zat een miere nest in ) gelukkig wel dood

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Correcte afhandeling en flexibel toen bleek dat ik wat vergeten was.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke beschrijving

Kreeg s ochtends pas bericht dat het thuis werd afgeleverd. Moest daarvoor snel wat regelen om het in ontvangst te kunnen nemem. Kurk was niet heel recht afgesneden, liep iets bol

goede service, goed behandeld

Pluspunten

leuke producten leuke aanbiedingen, prima telefonische begeleiding, ik heb de producten nog niet binnen, dus kan alleen over de bestelling oordelen (*****)

Op de site staat m.i. te prominent dat men tracht binnen 24 uur te leveren. 48 uur houd je dan wel rekening mee, maar 1 week later klopt niet meer met het verwachtingspatroon dat op deze manier geschept wordt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Goed verpakt. Zéér tevreden.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie kurkplaat

Bezorging was een dag later dan aangegeven. En er was zo strak plakband om het pak gedaan dat de kurkplaat was verbogen. Gelukkig geen scheur en wel weer platgekregen maar had ook heel goed beschadigd kunnen zijn.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heel mooi product, heel blij mee. Snelle levering toppie.

Bij mn bestelling ook lijm gekocht, had voor 12 m2. Helaas te weinig omdat ik niet wist dat muur en kurk ermee ingespoten moest worden. Misschien volgende keer vermelden.

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork