Guter Service, gut behandelt

Positive

Artikel wurde wie beschrieben geliefert. Probleme gab es nur mit der Zustellung durch DPD (Paket beschädigt). Nach Rücksprache mit kurk24 habe ich jedoch eine angemessene Erstattung erhalten.

Verbesserungspunkte

Zusteller wechseln

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, heldere website.

Kurk is een zacht materiaal. Tevens heeft een klikvloer strakke, goed aansluitende randen nodig voor een mooi resultaat. Mijn bestelling werd door kurk24 helaas onvoldoende beschermd verstuurd. Hierdoor is bij iedere plank de klikrand beschadigd. Maar veel erger bij merendeel ook het kurk kapot op de hoeken. Het bedrijf is zeer welwillend om dit op te lossen door nieuw materiaal te leveren, maar direct goed verpakken is nadrukkelijk beter.

perfect, zeker aan te bevelen

Perfekt, auf jeden Fall zu empfehlen

Positive

Schnelle Lieferung, top Ware. Nichts zu beanstanden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Betere website

voldoende, een redelijke ervaring

De hoeken van de verpakking meer stootvast maken.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooi product, goed resultaat op de muur. Binnen 24 u geleverd.

Iets meer instructie over wat je in huis moet hebben.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Geen opmerkingen, alles verlopen zoals gepland. Goeie communicatie via mails, correcte, vriendelijke levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

het transport was zeer goed

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geleverd zoals beloofd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snelle levering van groot prikbord. Prima kwaliteit!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

-snelle levering - snelle reactie op vraag via mail - plakt goed - ziet er tof uit

- maak een blad (of op de site) met tips voor aanbrengen. Bijv. Hoe kan je mooi afsnijden en heb je geen korrelige rand - doordat de randen niet precies recht zijn, sluit het niet mooi aan op elkaar - het is lastig afmeten, omdat het bobbelt, nauwkeurig afmeten is niet mogelijk - gewone punaises vallen er makkelijk uit. Het is niet compact genoeg. Punaises met zo’n torentje blijven iets beter zitten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en wat je besteld hebt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Er werd erg goed geluisterd naar onze wens naar aanleiding van de champagne kurken. Ook de kwaliteit van de kurken en de manier waarop deze verpakt waren was uitstekend.

perfect, definitely recommended

Good and fast

Suggestions

The delivery service is however pretty bad since they inform you about the expected delivery time the same day. Difficult to plan your day for working people. The package got delivered at my neighbord the second time.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering, mooi prikbord.

Ze hebben mijn prikbord wel in 2 stukken gezaagd maar helaas de verkeerde maat.. terwijl ik wel de juiste had doorgegeven. Nu moet ik alsnog zelf zagen en wordt het resultaat minder mooi. Omdat erbij staat dat je kunt aangeven als je het kleiner gemaakt wilt, zou het fijn zijn als het bedrijf iets preciezer was.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

leveren keurig op tijd.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke producten

Was nog beter geweest als bij de eerste levering gelijk het goede product geleverd was en bij de tweede levering het verkeerde product retour was genomen.

Ander vervoer bedrijf

De Noesten 40 A