goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle simpele afhandeling. Prima verpakt.

Vooralsnog geen verbeterpunten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ondanks wat miscommunicatie over de levertijd zijn wij erg goed geholpen. Gelukkig bleek alles al met al goed opgepakt te zijn. Hopen dat onze timmerman maandagochtend nog aan de slag kan. :)

In tijd van onderbezetting zou proactieve benadering van de klant misschien kunnen helpen in het gevoel dat alles goed gaat komen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fout prima correctie

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle opvolging van het order correcte levering en communicatie product voldoet zoals ik het me had voorgesteld via de webshop

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en correcte service. Spullen zien er ook top uit!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Netjes verpakt

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en voordat het materiaal geleverd werd kreeg ik telefoon dat ze bijna daar waren! bij vragen heb ik gebeld en ben netjes te woord gestaan.

Ik had de prikwand ( rollen) bestel en de greywash Jammer dat ik achteraf er achter ben gekomen dat de greywash exact dezelfde is die hier bij de action verkocht word. Persoonlijk vind ik dit een behoorlijke minpunt dat ik met dit product heb moeten werken bij een klant.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en netjes geleverd!!

---

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed bereikbaar, snel en een goede prijs

Informatie over de Kurk schors of deze schoon/gedesinfecteerd is, kan niet via de site worden verkregen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en goede levering, netjes verpakt

Nvt

slechter dan verwacht

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Kurk van goede kwaliteit; voorgelijmd makkelijk te bevestigen; goed resultaat; vlotte bestelling

lijmpot gescheurd aangekomen: slecht verpakt - lijmroller enkel de rol, geen houder, dus eerst nog naar de winkel voor je iets kan doen: was niet duidelijk bij de bestelling. benaming geeft indruk dat set volledig is

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelheid en leverbetrouwbaarheid. Mooie kwaliteit van de vloer. Heerlijk isolerend en eenvoudig te leggen.

Perfekt, auf jeden Fall zu empfehlen

Positive

Danke für die schnelle Lieferung, sichere Verpackung, telefonische Beratung und das monetäre Entgegenkommen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering!

Zou fijn zijn als je je pakketje kunt afhalen bij een afhaalpunt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles precies zoals besteld en afgesproken. Plus goed telefonisch advies.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vlot en correct aan een mooie prijs

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zending is netjes en vlot gegaan . Is zonder problemen aangekomen zoals ook al eerder .

Gewoon zo doorgaan

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede telefonische opvolging.

Aanduiden op wepsote indien artiekel niet beschikbaar is en direkt terugbetalen indien order niet door gaat.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke website, goed verpakt bezorgd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het product is ook erg mooi in het echt, kwalitatief en mooie kleuren. Vrijdag besteld, dinsdag in huis.

Er zit een rechthoekig vorm in de landkaart gedrukt ter grootte van een polaroid foto. Waarschijnlijk een kaartje dat er in is doorgedrukt. Het doet af aan de mooie gladde vorm in de rest van het product. Ik had het teruggestuurd als ik tijd had gehad om een nieuwe af te wachten. Erg jammer wel.

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork