voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, goede bereikbaarheid klantenservice

Bestelling klopte niet. Voorgelijmde kurk besteld, alleen rol kwam binnen. Wel goed opgelost door direct advies vanuit klantenservice. Lijm wordt als het goed is snel nageleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goeie, duidelijke website. Snel geleverd, en er was direct contact als ik een vraag had.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Had rol kurk van 1,5 meter lengte besteld, bij bezorging bleek de rol slecht 1 meter te zijn. Bij telefonische melding van de foute levering werd direct en zonder vragen aangegeven dat dit rechtgezet zou worden. Paar dagen later (was omstreeks nieuwjaar) kregen we keurig een rol van 1,5 meter binnen. En de oude rol hoefde niet eens terug.

Eerste levering was niet helemaal conform bestelling: had rol kurk van 1,5 meter lengte besteld, bij bezorging bleek de rol slecht 1 meter te zijn.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Overzichtelijke website, goed service.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hele nette en duidelijke afhandeling via email.

Geen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fijne site snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Helemaal top, snelle levering en heldere communicatie.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

heldere site en scherpe prijzen. snelle levering. uitgebreid assortiment.

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Direct goede terugkoppeling en prima leveringsgegevens

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle hulp en afronding toen bleek dat de zending niet helemaal conform opdracht was.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering

Verpakking. Alle paketten hadden lichte beschadigingen aan de hoeken.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Keurig afgeleversd, goed verpakt.

Het voorgelijmde kurk stonk behoorlijk. Hoop dat het snel verdwijnt. Het kurk is 1 een cm. korter dan de 2 meter. En de lijn pakte niet overal even goed, ik heb zelf wat lijm erop gedaabn

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik kreeg meerdere mails over de levering, en dat die tussen uur x en Y ging gebeuren, de levering gebeurde echter uren te laat, waardoor ik er wel echt op heb moeten zitten wachten. De kwaliteit van de kurk was abominabel. Je mocht er nog niet aankomen of er zat al een scheur in, het was een huzarenstukje om het tegen de muur te krijgen zonder scheuren (in tegenstelling tot andere kurk van andere leveranciers die we eerder besteld hebben), en ik hou mijn hart vast voor wanneer we het ook effectief als prikbord gaan gebruiken.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

verstuur wat je beloofd

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel geleverd Prijs van de producten lijkt concurrerend met andere bedrijven.

Meer persoonlijke reactie op info formulier Begeleidend schrijven toevoegen aan de samples Vermelden in de brief dat de prijs van de samples in mindering wordt gebracht op de bestelling

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik heb vanuit de gemeente Oosterhout contact gezocht voor een kurkrol. Vanuit de gemeente doen willen wij graag het product ontvangen voordat wij een factuur betalen. Dit was heel makkelijk te regelen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede services Duidelijke product beschrijving Snelle levering

Gebruiksaanwijzing voor onervaren klussers

De Noesten 40 A