goede service, goed behandeld

geen beoordelingen formulier sturen voor dat de klant het product ontvangen heeft ( betaalt heeft )

perfect, zeker aan te bevelen

Misschien de dag ervoor bellen of iemand thuis is. Verders een nette bezoeger

voldoende, een redelijke ervaring

Niet

Lagere of geen bezorgkosten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het materiaal is goed. Het bedrijf heeft mij onmiddellijk gratis een nieuw stuk geleverd, waarbij ik de correcte maat kon afsnijden. Bedankt voor de service !!!

De persoon die de kurk afsnijdt kan beter een winkelhaak gebruiken of een toestel om de kurk haaks af te snijden. Daar heeft zowel het bedrijf als de klant voordeel aan.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en correcte levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering Goede info

Filmpjes met tips

goede service, goed behandeld

Pluspunten

alles perfect

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima levering mooie kwaliteit

Sommige fotos zijn niet 100 procent duidelijk hoe het artikel eruit ziet. Ik had een bijvoorbeeld niet verwacht dat er een houten omlijsting omheen zou zitten Dit komt denk ik omdat de foto plat is. (geen details) (wereldkaart op kurk) Zag er wel beter uit. (mocht je een fotograaf zoek hieronder staat mijn naam hahah)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en correct

Af lever adres opgegeven hele dag aanwezig. Toch bij de buuren afleveren .

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering goederen gebruiksvriendelijke site.

Klachten klant niet minimaliseren.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Product is goed !

Verzending werkt slecht. Het pakketje werd bezorgd en de volgende dag kreeg ik een mail wanneer ik het binnenkreeg een dag te laat dus. Zou fijn zijn als het duidelijker was wanneer het binnenkwam als je bestel of dat je zelfs een dag kan kiezen. Door deze punten zou ik twijfelen om jullie aan te bevelen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

strikte levering

Het snijden van de kurk op 70 cm was insnijden en breken. Had meer een gladde snijzijde verwacht; vandaar mijn vraag;

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service, snelle levering en goed product en ze denken mee....

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijk contact aan de telefoon, en konden snel terug bellen voor de juiste afmetingen.

Wbsite moet veel overichtelijker met maten erbij. VB: de boomschors die we willen gebruiken voor een katten paal; daar stonden geen lengte afmetingen bij en ook niet de diameter van de binnenkant. Het is ook handig als je er dan bij vermeld wat een schors ongeveer weegt zodat je verder de rekensom kan afmaken. Maar jullie hadden zelf al aangegeven dat er wat aan de website moest gaan gebeuren. Succes ermee!!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

heel veel mogelijkheden naar types kurk en vormen en diktes. vlotte levering

foto's op website niet altijd even duidelijk wat dan wel de verschillen zijn tussen de verschillende kurken.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en correcte levering en heel snel verder geholpen via mail.

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork