Praktisch en klantvriendelijk

Heb een paar keer de montagedatum moeten verzetten vanwege andere werkzaamheden en Kurk24 kon daar goed mee overweg.

Keurig en snel

Snel geregeld en

Top artikelen en top service!

Top artikelen en top service!

Snelle levering en tevreden met het gekochte product. Laat het wel even in de buiten lucht bij komen want zit een voor mij naar geurtje aan andere storen zich er wellicht niet aan. Maar is snel weg als het even frisse lucht krijgt. Gister mee gewerkt en echt heel erg blij mee. Ik verwerk het onder gipsen vaasjes kandelaars ect.

Tweede levering was zeer snel

Ik zit nog steeds op de kurk te wachten. Na telefoontje werd het snel opgelost

snelle levering.

Goed contact gehad over de levering waarna het snel werd geleverd.

Goed en mooi product en snel geleverd

Eerst een prikbord besteld en een paar dagen nog een paar akoestische platen voor onder de keukenkastjes. Snelle levering prima resultaat!

goed product, perfecte cominucatie

kan niet beter

Goed verpakt

Snel geleverd.

Kwaliteit snel geleverd

Besteld en op één dag geleverd, dat is snel. De kurk is kwaliteit zoals altijd al geweest bij vroegere leveringen

Super service

Ik zag te laat dat er 5-7 dagen over de afleiding gedaan kon worden. Toen heb ik bij de bestelling gevraagd of het mogelijk was het direct te versturen, zodat het op tijd voor een verjaardag aanwezig was. En dat was het! Met een klein stukje kurk waarop Happy Birthday stond. Zo leuk! Erg veel dank! De jarige was erg blij met de mooie kurkwand!

Kurk24 hun service is zoals het hoort. TOP!

Ik heb bij Kurk24 besteld en alles is bij hun gegaan zoals ik verwacht. Vlotte communicatie tussen de winkel en klant. ze geven snelle respons! De producten zijn netjes en kwalitatief hoog! Jammer genoeg dat de leverancier firma in mijn ervaring niet tot nauwelijks duidelijk communiceert. En de pakketten beschadigt aangekomen zijn, gelukkig de inhoud er van niet beschadigd is. Wel 1 pakket verloren is gegaan maar Kurk24 heeft dit netjes en correct opgenomen! Daarom zeer tevreden van Kurk24!

Heel lastig te bevestigen

Allereerst kwam mijn bestelling 1,5 week te laat. Dit werd na het afrekenen wel vermeld dmv mail. Ik wilde er wel op wachten. Op de site stond dat bij een voorgelijmde rol kurk je alleen de muur moet inlijmen en het klusje dan zo gepiept was. Nou de behanger begon er niet aan. Hij zei dit is rotwerk, veel te lastig. Mijn vriend is timmerman en heeft mijn hele huis gemaakt dus super handig maar is er een halve dag mee bezig geweest. Uiteindelijk met kit moeten bevestigen, omdat de bijgeleverde lijm niet plakt. Verder geen gebruiksaanwijzing bij de bestelling en ook niet duidelijk wat voor of achterkant is. Kortom dit is echt niet zo makkelijk te bevestigen als beschreven.

Gewoon prima.

Kurk voor papegaai besteld, stukken en rol. Prima website, prima assortiment, goede prijs kwaliteit verhouding, snel bezorgd. Voor herhaling vatbaar.

Makkelijk en snel

Makkelijk te bestellen en snel thuis

Ziet er prachtig uit .

Ziet er prachtig uit. Heb het gebruikt onder mijn kerstdorp. Staat prachtig.

Snelle, keurige levering.

cijfer zegt genoeg.

Zeer tevreden.

Snelle bezorging, keurig verpakt en product van prima kwaliteit.

Top snel geregeld!!

Goed op maat te snijden en makkelijk aan te brengen met de kit

Alleen service van DPD is slecht

Mooi resultaat

Fijne website, waarin je gericht je keuze kunt maken. Snelle levering, met bijbehorende benodigdheden. Werkt makkelijk en efficiënt.

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork