Helemaal top

Snelle levering, goed product en circa 100 was iig 100+

Topservice!

Snelle levering en een prachtig stuk kurk om als ‘vloerkleed’ te dienen voor de binnenplanten in onze woonkamer.

Rapidité

Rapidité rapport qualité prix

Voltreffer!

Ik vond Kurk24 eerder toevallig door iemand die het enthousiast vermeldde op een forum voor verbouwers. En inderdaad. Vond in de outlet de goedkope oplossing voor mijn vloer en wandisolatie (3 mm platen). Wel een dingetje: ze versturen niet direct dus was bang dat mijn pakket te laat zou zijn vr de klussers. Maar DPD stuurde het in no time van Nl nr Belgie. Amper 2 dagen dus DIKKE PLUIM!

Gewoon prima!

alles oké

Vlot en gemakkelijk

Gemakkelijk om te bestellen, vlot geleverd. Meer moet dat niet zijn!

Eerste keer besteld bij dit bedrijf en alles was in orde.

Dikke prima

Hele traject van a tot z snel en keurig verlopen.

Mooi materiaal goed verpakt snel verzonden

Top product

Ik heb gekozen voor de zelfklevende kurktegels om deze aan de muur te bevestigen. Het bevestigen is een fluitje van een cent. De tegels plakken heel goed dus dat betekent dat je ze niet meer kunt verschuiven. Mooi product om te verwerken

Snel en keurig geleverd

snelle levering conform afspraak

Site is makkelijk, je ontvangt mails over verzending en updates van bezorging. Snelle levering

Goed en snelle service

Product niet ontvangen

Hoi, Ik heb mijn product niet ontvangen. Deze is via dpd naar het distributie centrum gegaan en kan hen niet bereiken. Enorm balen:(. Kunnen jullie hier iets in betekenen?

Goede service en snel geleverd met duidelijke uitleg.

Ze namen goed de tijd om mijn vragen te beantwoorden via de mail. Ook snel geleverd en goede kwaliteit.

Mooi product en snel geleverd

Volgende dag geleverd en product was zoals beschreven

Mooi stuk kurk ontvangen waar ik speelgoed van maak voor mijn parkieten.

Snel geleverd , mooi stuk kurk.

Goed bedrijf, goede service, levering op tijd.

Wij hebben goede ervaringen met dit bedrijf. Ik begreep in eerste instantie niet zo goed hoe het online bestellen in zijn werk ging, maar na een telefoontje waarbij ik vriendelijk te woord gestaan werd, was dit euvel snel verholpen. Het prikbord was goed op maat gesneden en keurig verpakt. Bovendien een snelle levering.

Snel en goed

Prima en snel geleverd

Mooi materiaal, alleen wel krom

Mooi materiaal, alleen wel wat krom gebogen

Alles volgens afspraak duidelijk.

Prima geregeld. Doen wat ze beloven.

Snelle bezorging en product is zeker naar verwachting

Bestellen gaat makkelijk, bezorging is snel en het ziet eruit zoals op de website weergegeven. Ben zeker tevreden!

Top service, bestelling volgens aangegeven tijdqtip geleverd super snel dus. En top product met top lijm. Werkt perfect!

Snelle levering en gekregen wat we verwacht hadden

Snelle levering en gekregen wat we verwacht hadden.

Supersnel geleverd en makkelijk te monteren. Blij mee.

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork