Een goed artikel.

De portemonnee werd snel bezorgd en is van goede kwaliteit. Een aanrader voor iedereen die geen leer wil gebruiken!

Super leuk prikbord wand kunnen maken met de losse 6-hoekige stukken. Enige minpuntje is dat de stickertjes om erachter op te plakken lastig los te maken zijn.

Uitstekende service!

Bij levering van mijn bestelling bleek niet de juiste lengte kurk geleverd te zijn. Dit is zeer snel opgelost door Kurk24, Correcte en vriendelijke afhandeling. Het geleverde product voldoet ook aan alle verwachtingen (2,7 meter voorgelijmde kurk). Ik ben erg tevreden, zeker een aanrader!

top!

Goede duidelijke site en jou tube instrukties

Fijne website en snelle levering

Tevreden met mijn kurkplaten met plakzijde.

Snelle verzending, goed verpakt

Besteld voor in de caravan. Makkelijk zelf op maat te snijden. Stevig kurk. In combinatie met de houten pins, helemaal leuk.

Snelle en correcte levering.

Exact zoals beschreven op de website.

Prima, makkelijk besteld en keurig op tijd en netjes verpakt aan gekregen.

Producten zijn perfect

Snelle levering!

Goede kwaliteit kurk met een snelle levering. Punaises waren vergeten maar werden direct nagezonden. Goede service!

Top spullen, jammer van de verzendkosten

Vind het leuke spullen en goede kwaliteit Maar wilde nog wat assecoires achteraf bestellen en dan moet je meteen weer verzendkosten betalen.

Prima geregeld

Prima geregeld

Mooi product en goede levering

De plaatjes zien er erg mooi uit, heb gisteren het juiste formaat voor mijn prikbord gesneden, ben er erg blij mee! Mooie kwaliteit.

Snel en goede kwaliteit

Matig

Kon niet bestellen via de website, was meerdere dagen iets met de server waardoor ik niet kon bestellen. Besteld via mailwisseling. Product was goed , maar de deksel van de meegeleverde emmer met lijm is kapot gegaan tijdens het vervoer. Grote kliederboel.

Prima bedrijf

De 2 kurken yogablokken zien er goed uit, waren goed geprijsd en vlot geleverd. Helemaal blij mee.

Zeer deskundig en klantgericht

Kurk24 is een fijne zaak, waar echt naar onze wensen werd geluisterd en met ons werd meegedacht.

Goed verzorg

Eenvoudige en duidelijk bestelmethode op de website Goed verpakt (kurk op rol) en netjes afgeleverd.

Snel geleverd, wel onstevige doos. Platen zijn hierdoor licht beschadigd. Maar sowieso dunne platen, dus erg breekbaar.

Super Smooth

Prima verlopen, snel in huis en degelijk materiaal!

Jammer is dat je maar in een keer 3 samples mag sekecteren

Mankeert niets aan

Zaterdag besteld, dinsdag geleverd. Precies wat ik besteld had

De bestelde kurken werden snel geleverd. Ook kreeg ik een paar meer dan ik besteld had. Super fijn, want achteraf bleek dat ik er ook wat meer nodig had dan ik in eerste instantie had besteld. De kurken zelf zien er prima uit. Slechts 1% van de kurken kon ik niet gebruiken, omdat ze afgebroken of gehalveerd zijn. Al met al een top service en ik zou zo weer bij Kurk24 bestellen!

Prettige service goed product

Rondom mijn bestellingen gebeurde er wat onverwachte dingen. Daar werd goed mee omgegaan. Ik werd steeds heel vriendelijk geholpen en we konden steeds een oplossing vinden. En de vloer is prachtig, precies zo als beschreven.

Beste prijs en snel geleverd. Hulde!

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork