De communicatie rond de levering is zeer slecht.
Op 7 juli bestel ik een prikbord. De levering van dit prikbord wordt uitbesteed aan Transmission. Hiervan krijg ik een track & trace code die onduidelijk is: de zending is vertraagd, de zending is geleverd (terwijl er niks werd geleverd én ik was die hele dag thuis), de zending is terug in het juiste depot,… enz. Op 13/7 heb ik contact opgenomen met Kurk24. Vanaf dan is de communicatie rond de levering heel slecht gelopen. De ‘vriendelijke’ telefoniste vertelde dat ze het ging uitzoeken en me op de hoogte zou houden: ze had mijn telefoonnummer en mailadres. Ik heb een hele dag gewacht maar niks gehoord of geen mail aangekregen. De dag nadien bel ik terug, krijg ik dezelfde telefoniste aan de lijn en zegt ze dat mijn levering opnieuw zal aangeboden worden op maandag 18/7. Ik blijf daar speciaal voor thuis, zorg dat ik niet naar buiten ga, ook niet in de tuin, … om de levering maar niet te missen. Maar nee, nog steeds geen prikbord. Ik kreeg het gevoel om telkens met een smoesje ‘naar huis gestuurd te worden’. Dan heb ik maar de beslissing genomen om dit op hun facebookpagina te zetten met als gevolg dat ik dan wel ineens direct opgebeld kon worden. Na discussie over bij wie de fout ligt, krijg ik de verzendingskosten terug. Oké, dat is toch al iets. Ik begrijp dat bepaalde dingen rond transport overmacht is. Ik ben beide bedrijven gaan opzoeken. Kurk24 is oké, maar Transmission niet. Die hebben heel slechte reviews. Er zijn mensen die een maand op hun pakje moeten wachten. En geen nieuws daarrond krijgen. Dat kan voor mij niet: ik heb mijn prikbord nodig. Anders bestel ik dat toch niet? Ik denk dat het tijd wordt dat Kurk24 uitkijkt naar een ander transportbedrijf om mee samen te werken. Ik wil gerust een beetje meer verzendkosten betalen als mijn prikbord dan wel degelijk tussen 3 en 5 werkdagen wordt geleverd (zoals ze beloven op hun website). De plaats om verder te schrijven geraakt hier op. Om te weten hoe het afloopt, neemt u best contact op met mij.