Goede levering

Snelle en keurige levering

makkelijk goed en snel bezorgd

gewoon een goed bedrijf

verwerking bedrijf geen probleeem, transsporteur wel

kurk24 had mijn bestelling de volgende dag al klaar, alleen het transsprtbedrijf (DPD) was niet zo snel. Zeer vreemd dat mijn pakket van Westerbork naar Oirschot gaat en dan weer terug naar Enschede?? Tevens duurde het 48 uur tussen ontvangst en levering door het transsport bedrijf. Nogmaals: bij kurk24 ging het wel snel en was goed verpakt.

fijne en snelle levering

mooi kurk en snel geleverd

Prima, bestelling snel en in goede staat ontvangen.

Prima, bestelling snel en in goede staat ontvangen.

Duidelijk, naar verwachting en goede service

Duidelijke website, makkelijk bestellen. Product is naar verwachting en nette, snelle levering.

Redelijk

Goede telefonische service. Materiaal zelf wel kwetsbaar, makkelijk stukje af en kurklijm niet sterk genoeg

super

super...op al mijn vragen een goed antwoord en snel....de levering ook snel en super verpakt

Goede service en prima levering

Goed en mooi product zoals beschreven. Snelle levering!

Prima kwaliteit en snel geleverd.

Prima kwaliteit en snel geleverd.

Zeer positief

Duidelijke website, vlotte levering, makkelijk te bevestigen product (ik koos voor zelfklevend prikbord)

De communicatie rond de levering is zeer slecht.

Op 7 juli bestel ik een prikbord. De levering van dit prikbord wordt uitbesteed aan Transmission. Hiervan krijg ik een track & trace code die onduidelijk is: de zending is vertraagd, de zending is geleverd (terwijl er niks werd geleverd én ik was die hele dag thuis), de zending is terug in het juiste depot,… enz. Op 13/7 heb ik contact opgenomen met Kurk24. Vanaf dan is de communicatie rond de levering heel slecht gelopen. De ‘vriendelijke’ telefoniste vertelde dat ze het ging uitzoeken en me op de hoogte zou houden: ze had mijn telefoonnummer en mailadres. Ik heb een hele dag gewacht maar niks gehoord of geen mail aangekregen. De dag nadien bel ik terug, krijg ik dezelfde telefoniste aan de lijn en zegt ze dat mijn levering opnieuw zal aangeboden worden op maandag 18/7. Ik blijf daar speciaal voor thuis, zorg dat ik niet naar buiten ga, ook niet in de tuin, … om de levering maar niet te missen. Maar nee, nog steeds geen prikbord. Ik kreeg het gevoel om telkens met een smoesje ‘naar huis gestuurd te worden’. Dan heb ik maar de beslissing genomen om dit op hun facebookpagina te zetten met als gevolg dat ik dan wel ineens direct opgebeld kon worden. Na discussie over bij wie de fout ligt, krijg ik de verzendingskosten terug. Oké, dat is toch al iets. Ik begrijp dat bepaalde dingen rond transport overmacht is. Ik ben beide bedrijven gaan opzoeken. Kurk24 is oké, maar Transmission niet. Die hebben heel slechte reviews. Er zijn mensen die een maand op hun pakje moeten wachten. En geen nieuws daarrond krijgen. Dat kan voor mij niet: ik heb mijn prikbord nodig. Anders bestel ik dat toch niet? Ik denk dat het tijd wordt dat Kurk24 uitkijkt naar een ander transportbedrijf om mee samen te werken. Ik wil gerust een beetje meer verzendkosten betalen als mijn prikbord dan wel degelijk tussen 3 en 5 werkdagen wordt geleverd (zoals ze beloven op hun website). De plaats om verder te schrijven geraakt hier op. Om te weten hoe het afloopt, neemt u best contact op met mij.

duidelijk en vlot

Goede uitleg op de website. Snelle reactie bij vragen en bestelling.

Teleurgesteld

Wij hadden de kurk (met plaklaag op rol) besteld maar de plaklaag op de kurk is zo slecht dat het niet blijft plakken. Het idee was dat het zou moeten plakken op een triplex glade plaat. Maar na alles netjes op maat gemaakt te hebben en ontvet is de kurk in de nacht ervan afgekomen. Voor de prijs die we ervoor betaald hebben is dit wel echt slecht.

prima, snel geleverd, goed te snijden...hebben het nog niet opgeplakt.

positief.

Snelle levering, kurk is van goede kwaliteit Ik ga er zeker meer bestellen, goed verpakt

Heel snelle levering, alles mooi ingepakt. Schoudertas 2x extra ingepakt. Super!

op verzoek extra snel geleverd

ik had met spoed gebruikte kurken nodig. Na een belletje met de klantenservice werd het direct geregeld. Hartelijk dank Kurk24!!

Gekregen wat ik heb besteld op de afgesproken leverdatum.

N.v.t.

Goed product, prima dienstverlening!

Goed product, prima dienstverlening!

Hele snelle levering en antwoordop mijn mailtje

prima kurk

snelle levering die goed verpakt was

6 dagen geleden besteld, "waarschijnlijk" morgen of overmogen verstuurd

Leuke site, veel keuze, niet duur. Helaas 6 dagen geleden besteld, niks gehoord. Net gebeld en te horen gekregen dat het "als het goed is" morgen of overmorgen wordt verstuurd.... Ik vind het vervelend als een bedrijf mij niet eerlijk verteld waarom het opeens 6 dagen duurt in plaats van 1 tot 2 dagen. Fouten kunnen voorkomen maar wees eerlijk en transparant Alles in mijn bestelling was op voorraad en zou binnen 1 tot 2 dagen verstuurd worden.

Levering binnen 3 dagen en uitstekende kwaliteit. Telefonisch contact zonder wachttijd en snel geholpen.

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork