Perfecte lak.

Perfecte lak.

Kwaliteitsproduct en prima levering

3 meter prikwandkurk op een rol besteld, inclusief de 2-zijdige contactlijm. Komt in prima verpakking en de levering na bestelling was er snel, in twee werkdagen. De lijm werkt heel goed en is zuinig in gebruik; ik had exact over wat ik volgens de verpakking nodig zou hebben. Voordat je gaat plakken (bij mij op spacmuur), eerst goed inmeten en passen en dan pas insmeren. De lijm is ondanks een heel dunne laag, vrij sterk. Je krijgt hem nog wel los als het kurk met de muur in aanraking komt, maar plakt wel al flink. Het resultaat mag er zijn! Het kurk is overigens (8mm) prima te snijden met een breekmes.

Eerlijk, correct en snel

Online mijn bestelling gedaan. Vlot geleverd en alles in orde.

Prima dienstverlening

- Duidelijke e-mail communicatie - Snelle levering - Goed verpakt

kurkbord

Alles naar wens : geleverd zoals omschrijving , snel en zorgzaam

Doen precies wat belooft met een schitterend product

De samples zijn snel ontvangen in een mooie grote uitvoering zodat je je een goed beeld kunt vormen hoe een hele wand er uit gaat zien, klasse

Goed materiaal

Levering was goed, alleen in elke plaat was het plakgedeelte licht beschadigd door hebt transport. Ook het plastic doosje van de push pins lag in puin. Voor de rest waren de kurken borden prima, goed op maat te snijden en het plakt prima.

Positief

Ik had een board en pins besteld, helaas zaten de pins niet in het eerste pakket. Een mail gestuurd en ik kreeg vrijwel meteen een reactie en de pins zijn diezelfde dag nog op de post gedaan. Ben ontzettend tevreden over de manier van communicatie en de snelheid ervan

top

Materiaal nog niet gebruikt ( ziet er wel goed uit) , maar levering was meer dan op tijd. Ook tegenreactie op een mail was zeer snel. Alles dus top.

Groot prikbord gekocht

prikbord van 2m bij 1 m gekocht. Bestelling was makkelijk Werd geleverd in zeer stevige kartonnen verpakking. Product was als omschreven.

Helemaal goed.

Snelle levering, duidelijke omschrijving. Gewoon goed.

Perfect en zeer makkelijk in gebruik

Voorgelijmde kurk behang besteld. Zeer tevreden. Erg makkelijk om op de muur te plakken.

Snelle levering!

Snelle levering, goed materiaal

De kurk wet snel geleverd, het was makkelijk aan te brengen met de bijgeleverde lijm. Het resultaat is erg mooi geworden.

Snelle levering, duidelijke website

Netjes op tijd geleverd, website en communicatie ook duidelijk.

Ik ben dik tevreden

Ik ben er dik van geworden, zo tevreden ben ik:)

Drie plankjes besteld van 30*20 en zelf een mooie stopper gemaakt voor de grote vaas. Levering was snel en de lijm is erg sterk.

Klasse!

Klantvriendelijk, snelle levering, mooi product!

Vlot verloop kiezen en bestellen ! Vlug geleverd !

Heel positief ! Goede uitleg en vlugge levering !

Mooi resultaat met snelle levering

Vandaag besteld twee dagen later in huis. Even uitrollen en ophangen maar! De instructie stond op de doos dat was even zoeken want je verwacht een a4tje. Maar kwaliteit is prima.

Echt super

Alles netjes gelevert en de lijm werkt perfect

Snel en tegen een goede prijs geleverd

Na bestelling werd het product binnen 2 dagen geleverd. De rol kurk was goed verpakt en van zeer goede kwaliteit.

Heel fijne service

Perfekt geholpen!

Duidelijke uitleg en advies. Snelle levering en volgens afspraak

Goed geholpen door de medewerkers

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork