Ik heb een handtas,brillenkoker ,horloge en onderzetters gekocht. Wat een prachtige spullen,van een zeer goede kwaliteit. De brillenkoker had ik nodig voor pyrografie. Dat is nog leuker. Een persoonlijke koker. Snelle levering en via mail een snelle reactie. Gewoon top
De bijbestelde spuitlijm om de kurk op de muur te bevestigen was handig in gebruik en een goed resultaat.
Geleverd werden 2 dozen met kurk tegels. Een van de dozen was te zwak voor alle tegels, bij het optillen vielen alle tegels er bijna uit. De andere doos was sterker. Dus wat sterkere dozen of wat minder erin.
Ik ben zeer tevreden! De platen werden snel geleverd en zijn eenvoudig te bevestigen door middel van de spuitlijm. Prijs/kwaliteit vind ik ook super! Aanrader!
De krukplaten waren in goede staat en alles werd netjes op tijd bezorgd. Alleen was de kurkkit over de datum en heb ik daar een mail over gestuurd om te vragen of het nog wel bruikbaar was (op de pot stond nl maximaal houdbaar tot 12 maanden na de productiedatum en het was 16 maanden later). Als reactie kreeg ik een vraag: waar ik de kurkplaten op ging bevestigen. Dat is best verwarrend als je de instructies op de website hebt gevolgd en hebt gekocht wat daar wordt aanbevolen. Het waren onduidelijke e-mails dus heb ik uiteindelijk maar even telefonisch contact gehad en de andere collega was duidelijk en er bleek dus niets aan de hand te zijn. Duidelijke communicatie kan verbeteren, of dat iedere medewerker de basis kent. Nog een tip: plaats een filmpje hoe het in zijn werk gaat met kurk kit (er is nu alleen iets te vinden met lijm) en dan ook laten zien hoe je de kurk het beste snijdt en vooraf inmeet enzo. Dat had ik prettig gevonden ter voorbereiding.
Eerste keer fout artikel ontvangen. Wereldkaart besteld en Europa ontvangen. Opnieuw moeten bestellen. Fout is netjes opgelost.
Originele beoordeling
Eerste keer fout artikel ontvangen. Wereldkaart besteld en Europa ontvangen. Opnieuw moeten bestellen, dus 2 maal verzendkosten, na opmerking hierover geen tegemoetkoming ontvangen. Dat vind ik dus zeer slordig en zal bedrijf dus niet aanbevelen.
Ik bestelde 2 proefstukken kurk op A4 formaat. Één vel was beschadigd. De eigenaar heeft meteen contact opgenomen en het op zeer tevreden wijze opgelost. Een pluim voor deze service en klantbenadering
Originele beoordeling
Ik bestelde 2 proefstukken kurk op A4 formaat. Één vel was beschadigd en niet het beloofde fornaat
Heel wat problemen bij het verzenden van kurktegels en lijm, eerst kregen we enkel de lijm de week nadien kregen we eindelijk lijm en tegels. Gewoon gedropt achter de wagen van .... mijn buurman! dus op een verkeerd adres! Jammer dat KURK24 er alles aan doet om correcte service te leveren maar de transporteur dit verkl**t!
Originele beoordeling
Ik heb enkel de lijm gekregen en voor derest heel veel mails verzonden...en jullie uitleg is tja dat ligt aan de transporteur..... en de transporteur zegt wib hebben alles geleverd ......
Prima kurk voor een prikbord. Fijn dat je een keus hebt voor een afmeting
Bijzonder correcte en snelle levering.
Na een niet zo geweldige eerste ervaring met kurk24 heeft kurk24 contact opgenomen om het beschadigde product opnieuw toe te zenden. Vervolgens heb ik een nieuwe order geplaatst voor een kurkplaat op maat en deze werd goed in gepakt, perfect op maat gezaagd en schoon geleverd. Ik ben tevreden.
Beste mevrouw Boon, Erg vervelend dat de goederen niet in correcte staat bij u zijn afgeleverd. Zoals besproken gaan wij een nieuwe set pushpins naar u zenden. Nogmaals excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, André Nienhuis Eigenaar Kurk24
Originele beoordeling
Ik heb een bestelling geplaatst voor ongeveer 75 euro: 2 kurkplaten en push pin clips. Bij het openen van het goed ingepakte pakket keek ik tegen een goor bord aan, de kurkplaten zijn netjes op maat en de voorkant ziet er netjes uit. Op de achterzijde stonden schoenafdrukken. Jammer dat je een nieuw product eerst moet reinigen. De push pin clips zaten niet in de oorspronkelijke verpakking, maar waren ,mogelijk om in een plat pakket mee te sturen in een bubbeltjesenvelop gedaan. Niet heel veilig aangezien de pins er doorheenprikken en de pins oogden tweedehands ipv nieuw. Helaas 2 beschadigde exemplaren en op meerdere pins de zwarte lak beschadigd door overige pins bij vervoer vermoed ik. Conclusie: mooie producten, die met iets meer zorg en aandacht de klant veel blijer zou kunnen maken met de producten.
Na levering is de kurk geplakt op een scheidingswand in onze BSO. Mooie kleur en stevig product. Valt ook makkelijk te verwerken. Blij mee.
Goedemiddag, Bedankt voor uw melding. Wij hebben uw bestelling zoals beloofd de volgende werkdag verstuurd. Helaas heeft DPD vertraging opgelopen met één pakket. Naar aanleiding van uw melding hebben wij direct contact opgenomen met DPD (en zojuist weer om er spoed achter te zetten). DPD gaat het pakket z.s.m. bij u leveren. Mocht u het as. donderdag nog niet hebben ontvangen, zou ik graag willen dat u mij belt op 0593 - 565228. Met vriendelijke groet, Darik Smit
Originele beoordeling
De bezorging van het pakket kurk is een drama. Met de vervoerder gebeld en zou 'nog' een keer aangeboden worden. Is wederom niet gebeurd. Nu nog wachtende tot ik wat krijg.
Prima producten. Prima informatie van de bestelling. Vervoerder geeft aan gewend te zijn alleen bij bedrijven af te leveren, waar hij zijn palletkar naar binnen kan rijden en weer weg kan gaan. Levering werd nu 3 meter voor de voordeur afgeleverd op een pallet. Ik neem aan dat jullie een vervoerder inhuren, wellicht goed om de vervoerder te beoordelen op klantvriendelijkheid naar consumenten.
Alles vlug geleverd,tevreden met de kwaliteit van het produkt
Bestelling geplaatst en binnen de aangeboden dagen geleverd. Goed verpakt en netjes.
Na het bestellen was ons product er zeer vlot. Goed verpakt en met een duidelijke werkbeschrijving. Het product was makkelijk te plaatsen en is van goede kwaliteit. Zeer tevreden.
Ik had gehoopt op een kleiner rond kurk stuk dan dat ik kreeg. Deze diameter was best groot en dat was net niet wat ik zocht (dit had ik ook in de opmerking gezet). Na een telefoontje kwam ik er achter dat jullie momenteel geen kleinere stukken hebben. Misschien is het handig om dit in het vervolg te vermelden? Misschien op de website al maar anders, wanneer er zo'n specifieke opmerking bij staat, contanct zoeken met de koper en vragen of een groter stuk ook oke is en anders eventueel geld terug. Gewoon een tip! Dat was het wel. Fijne dag.
Beste Shannon, Hartelijk dank voor de reactie. Onze excuses, de schors artikelen zijn voor ons ook erg lastig in te schatten. U bent echter van harte welkom om de stukken naar wens op locatie uit te zoeken. Ruilen is hierbij dan ook geen enkel probleem. Met vriendelijke groet, André Nienhuis
Het leek op oude panelen. Zijranden waren wat rabbelig en 2 hoeken waren stuk Misschien kwam het door vervoer maar ik denk dat het al zo was. Ik heb alles weg moeten snijden, ik had geen zin om het terug te sturen. Ze plakken prima. Ben tevreden met eind resultaat. Ik denk dat het een oude een oude afgepijsde serie was. Ze waren niet duur en zijn goed stevig. Ik had liever iets meer betaald voor wat betere kwaliteit.
Beste mevrouw Dorenda, Hartelijk bedankt voor het bericht. Dit hebben wij inmiddels passend met elkaar op weten te lossen. Wellicht kunt u de review herzien?? Met vriendelijke groet, André Nienhuis
de 'zelf klevende kurk' kleefde voor geen meter. (en ja ik heb de ondergrond geschuurd en schoongemaakt) erg jammer moest overal schroeven bij in jassen. is het interieur van mn camper niet echt mooier van geworden.
Beste meneer Steven, Bedankt voor uw melding. Dat mag uiteraard niet de bedoeling zijn! Wij hebben u direct gebeld en zijn tot een oplossing gekomen. Hopelijk is het kurk ondertussen naar tevredenheid verwerkt. Zou u de review willen herzien? Wij zouden dit erg waarderen... Met vriendelijke groet, Darik Smit
Vlot besteld, vlot geleverd. Geen opmerkingen
Corecte levering.
Nette levering. Heel zorgvuldig verpakt. Mooi materiaal. Bedankt mensen, ik ga een mooi prikbord maken.
Ik had een mail gestuurd met een aantal vragen. Deze vragen zijn zeer goed beantwoord waardoor ik goed advies heb gekregen en het juiste kurk kon bestellen. Na de bestelling had ik het ook na 2 dagen in huis. Superfijn.
De vloer is goed afgeleverd, daar zijn geen klachten over. De bezorging van TransMission is echter ver onder de maat. De chauffeur heeft besloten om het pakket maar buiten te laten staan omdat het teveel wek is om binnen af te leveren. Schandalig om een vloer met een kurk onderkant buiten in de regen te zetten en erbij te vertellen dat er beter even een zeiltje over gelegd kan worden. Ik heb zelf de vloer veilig gesteld omdat het de vervanging is van de vloer die we nu hebben en die "waterschade" heeft opgelopen.
Beste meneer Kees, Wat ontzettend vervelend dat de bezorging niet naar wens is verlopen. Fijn dat u zelf aanwezig was en er voor heeft kunnen zorgen dat de vloer niet nat geworden is! Wij hebben contact met u opgenomen en zijn samen tot een oplossing gekomen. Wij hopen dat u straks kunt genieten van de kurkvloer en de review wilt herzien. Met vriendelijke groet, Darik Smit