Mooi Product.

Op tijd en compleet geleverd, prima verpakt. Goed te verwerken!

Mooi product

Kurk besteld om in een schilderij te doen. Zo kan ik de knutselwerkjes ophangen van mijn kinderen. Het kurk opmaat maken was even een klusje maar het is gelukt. Zeer tevreden

Super goed

Duidelijke website snelle levering gewoon goed.

In de winkel opgehaald, thuis achteraf betaald! wat een vertrouwen, super winkel

Super blij

Heel blij met het zelfklevend kurkprikbord zwart. Ik heb hem zelf op multiplex geplakt zodat ik hem aan een haakje op kon hangen en hij niet vast zit op de muur. Fijn dat je zo niet met lijm hoeft te werken.

Snelle en nette aflevering

Lijm was in verticale verzending iets doorgelekt (heel weinig)

Vlot besteld, vlot geleverd. Niets op aan te merken.

Topproduct, eenvoudig te verwerken en snelle service

Aanrader!

Goede prijs/kwaliteit en goede service

Prima kwaliteit, duidelijke website, goede informatie, goede prijs

Na wat problemen netjes opgelost

Na wat problemen met de bezorging netjes opgelost. Bord is volgens verwachting wel wat kleine deukjes door de punaises die meegeleverd zijn en in het bord zijn gedrukt, beetje jammer maar zal bij gebruik niet opvallen.

Prima service van Kurk24

Verwerking bestelling is ok en de leveringstermijn ook. Hoewel het pakket door de vervoerder beschadigd is aangekomen werd dit door Kurk24 snel en naar volle tevredenheid opgelost! Een aanrader!

Incompleet en daardoor ook te laat

Incompleet en verkeerd. Daardoor spullen ook te laat. Vervolgens foute spullen zelf naar depot brengen.

Highly recommended

Apart from a small issue with delivery (address was not given correctly to the driver) everything ran smoothly from the chat function to ordering, invoicing, packaging and quality of the product.

Ik had meer verwacht van de kurkschors (meerdere kleine stukjes). Maar is uiteindelijk een mooi stuk kurkschors gekregen. Snelgeleverd. Dus prima.

Geheel tevreden.

Goed product, goed verpakt en snel geleverd..

Top bedrijf

Wat een fijne site met een groot assortiment. Snelle levering, prachtig product. Ook na bestellen, dat ik er achter kwam dat ik iets verkeerds besteld had, had ik snel reactie en met een dag al mijn geld terug. Ik zal kurk24 zeker aanraden bij familie en vrienden!

Mooi product

Kurk op rol gekocht om een kleine wand om te toveren tot een prikbordwand. Overzichtelijke website,snel besteld en geleverd. En goede uitleg en tips. Eenvoudig aan te brengen op de muur. We zijn blij met het resultaat!

Een bedrijf dat veel meer is dan een mooie website.

Of het nu telefonisch contact is of contact per mail, telkens word ik snel, met veel zorg en deskundigheid beantwoord. Afspraken zijn werkelijk afspraken en worden snel nagekomen en daarbij is de kwaliteit van de producten zeer goed.

Snelle levering en zeer makkelijk te plaatsen En het door jullie voor te lijmen is zeker aan te raden

Goede adviezen door vriendelijke mensen en goed product

Goede adviezen door vriendelijke mensen en goed product voor redelijke prijs. Jammer dat mij alleen een levering tijd gegeven werd maar geen keuzen of afstemmen maar alles goed ontvangen. Ik zou iedereen jullie aanraden!!!

Prima afhandeling van bestelling

Goed prikbord

Het kurk prikbord, voldoet aan de verwachting. Wel heeft het kurkbord toen geleverd een overheersende kurk geur, ik verwacht dat dit in de loop van de dagen afneemt. Over de verzending, de track en tracé werd pas verstuurd, nadat hij was bezorgd. Dus dat had ook weinig zin.. Maar verder alles op orde!

Bestelling goed aangekomen, prima materiaal.

Goed.

Snelle afhandeling en prima materiaal

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork