Snel en onbeschadigd geleverd. Mooi materiaal.

Zeer leuke mensen en mooie producten

Leuke mooie winkel, en fijn personeel.

Netjes op tijd en keurig verpakt afgeleverd. Prima uitleg meegeleverd hoe je de kurk moet bevestigen en dit is ook goed te doen! Het resultaat op de muur is top. Erg blij mee!

Zeer behulpzaam

Ik ben zeer tevreden. Jullie medewerkers reageren onmiddellijk op vragen. De uitleg is heel duidelijk. Vlotte levering.

perfecte service en product

perfecte service en product

Prima vloerenwinkel

Mooie vloeren. Kwaliteit De vloer ligt er uitstekend in door een vakman. Perfect!!

Snel en goede kwaliteit

Slechte bezorging

Snelle levering van juiste product. Echter bezorger zet product buiten op oprit als er niemand thuis is. Daar heeft het ruim 4 uur onbeheerd gestaan met kans op diefstal en/of nat regenen.

Makkelijk te bestellen. Snelle levering. Heel makkelijk in gebruik. Ik heb voorgelijmde kurk op rol besteld. 1 bij 2 meter. Ideaal! Simpel te verwerken en op maat te snijden met een scherp stanleymes. Ook fijn dat de lijm voor op de ondergrond erbij wordt geleverd in de juiste hoeveelheid.

Snelle verzending, en keurig ingepakt.

Snelle verzending, en keurig ingepakt.

Precies zoals omschreven

Vlotte afhandeling na simpele beselprocedure

Nadat ik mijnproduckeuze gemaakt had, wat op een simpele manier kon, is de verdere afhandeling, van de betaling tot en met de aflevering vloeiend verlopen.

Prima, vlotte levering!

Je kunt prima je producten bestellen bij dit bedrijf.

Vlot geleverprecies wat ik voor ogen had

Perfecte service en levering

Alles kwam prima terecht, heel efficiënt.

Top!!

Na een mis levering ( wat altijd kan gebeuren) is het heel snel en correct opgelost. TOP!!

Good

It has been originally issues with the quality of the delivered product, but everything have been replaced quickly.

goed product voor juiste prijs

Mooi product maar niet wat ik wilde hebben

Dit was de tweede maal dat ik hier wat bestelde, ik kreeg jammergenoeg niet hetzelfde als de eerste maal. Heb nu voor de derde keer weer besteld in de hoop hetzelfde als de eerste maal ,,plat,, te ontvangen.Ook de derde bestelling was niet plat.na telefonisch contact is mijn laatste bestelling gecrediteerd. Het bleek dat zij ook niet wisten welk model bij hun aankwam. Ik heb geadviseerd dit wel op hun verkoop site te vermelden. Werd wel erg vriendelijk te woord gestaan.

Tevreden

Mijn bestelling is goed aangekomen ,ik ben er blij mee. Netjes verpakt.

Wel forse prijsstijging tov 14d eerder

Snelle en goede service

Blij met onze gave kurkstrook op de kinderkamer.

Voldaan aan verwachtingspatroon. Tip: kurk/kokos verpakkingsmethode herzien. Nu allemaal losse deeltjes in de doos. Vallen bij het openen uit de doos. Misschien plastic erom heen?

Ik heb iets besteld en Kurk heeft geleverd. Kompleet normaal. De toekomst zal me leren of de artikelen bevallen.

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork