Wand is prima, in het lijmpakket zat geen lijm.

Jammer dat er geen lijm in het lijmpakket zat. Achteraf gezien stond dit in de hele kleine lettertjes. Niet logisch als je een lijmpakket bestelt. Nu moesten we alsnog lijm elders kopen. Verder prima, snelle levering.

duidelijke site. Snelle levering

heel tevreden. ik ga er zeker nog bestellen voor mijn stylingopdrachten.

Snel geleverd en prima kwaliteit

Voorgelijmde kurk besteld, daarmee wordt lijm voor de muur en een roller meegeleverd. Instructies zijn duidelijk, alles is compleet en hij hangt mooi.

Prima advies en service

Prettig geholpen en prima levering

Heel blij met de kurk

Goed en netjes

Artikel wat ik besteld had werd snel en netjes geleverd. Het Artikel, kurkstof zag er precies uit als op de afbeelding, ik ga zeker meer bestellen.

Snelle en goede kennismaking

Mooie stukken voorbeeldvloer ontvangen.

Mooie kwaliteit kurk op rol

De kurk is van mooie kwaliteit en werd goed verpakt verzonden.

top levering

Snel en netjes geleverd en het kurk is goed te verwerken. Wij hadden het nodig voor de aankleding van onze caravan. We misten een deel van de wand en die hebben we nu opgevuld met een stuk kurk. Super blij mee!

Ptmeima

Conform vewachting

Ik heb een rol kurk besteld bij Kurk24, deze was prima verpakt en werd snel verstuurd. Goede service!

Snelle levering en goed verpakt!

Goede levering en goed product.

Een tof, origineel en modern prikbord. Heel gemakkelijk aan te brengen. Tevreden met mijn aankoop.

Er is wat werk aan

Moet mijn order nog krijgen maar wat was dat een gedoe om uiteindelijk de betaling te kunnen uitvoeren,na verscheidene keren via Visa te proberen en steeds een foutmelding te krijgen? dan maar eens geprobeerd via de site PayPal te gebruiken die gelukkig wel de betaling aanvaarde,pff! Nu veronderstel/hoop ik dat bestelling goed en veilig verloopt zonder verdere ontwikkeling. Op hoop van zege!

Zeer goede kwaliteit van kurk.

Stipte levering en prima product. Met dank.

Snelle levering plus goede service

Tijdens pasen besteld, eerste volgende werkdag in huis!

Service verlening is goed

Er was eerst een verkeerd artikel geleverd wat wel een beetje jammer was. Echter is het snel opgepakt, het juiste artikel verstuurd en een retourzegel ontvangen voor het verkeerde pakket. Fijn dat ik alsnog snel het juiste artikel ontvangen heb.

Mooi materiaal, wel verschil in afmetingen

Het materiaal is mooi en werd vlot bezorgd. Doordat er verschil is in afmetingen van de platen is het iets minder strak te leggen en moeten er randjes bijgesneden worden. Dit is prima te doen met een stanleymes.

Prima service en snel geleverd, alleen niet zelfklevend

Prima service en snel geleverd. De zeshoeken die ik besteld had zijn echter niet zelfklevend. Je krijgt er een paar stukjes dubbelzijdig plakband bij van bedenkelijke kwaliteit/kleefkracht.

Goede kwaliteit

Bestelde een yogamat (patroon rustiek) een rol kurk van 2m en prikkers. Producten leken op foto. Yogamat is fijn, ziet er in het echt zowaar beter uit dan op de foto, er komt een sterke geur vanaf, niet onprettig verder. De rol kurk is gewoon keurig zoals besteld had, zo zijn de prikkers.

Snelle bezorging, moeilijke site

Mijn doel was het verven van de bestaande met kurk beklede trap. Na wat zoeken op de site bleek er voor dit doel twee soorten verf te zijn. Besteld en snel geleverd. Echter bleek een mislukking. De verf (whitewash) bleek gewoon een soort doorzichtige witte verf te zijn. Besloten om de trap nu maar dekkend te verven met een kleur. Deze is helaas niet online te bestellen. M.a.w. niet verwijtend naar Kurk24 maar wel jammer dat info op site qua verven minimaal is.

Gewoon zonder gedoe alles goed en snel geregeld!

Gewoon zonder gedoe alles goed en snel geregeld!

Matig tevreden

Het wandpaneel is mooi, maar lijkt me niet erg stevig. De kurk is erop gekleefd en kwam eigenlijk al meteen een beetje los. Gelukkig gebruiken we het paneel als prikbord en daardoor zal de kurk dankzij de duimspijkers blijven hangen. Wat de levering betreft, was ik niet zo tevreden. We kregen een mail van 'Transmission' met een link om de zending te volgen, maar daar werden amper updates geplaatst. Het duurde meer dan 3 werkdagen voor we de levering ontvingen en we wisten niet dat ze die dag zouden komen. Er was bijgevolg niemand thuis, maar de leverancier plaatste het paneel gewoon tegen onze gevel. Iedereen kon het zo wel meegenomen hebben!

Goede service na beschadiging

Mailtje gestuurd over hoe dit op te lossen maar helaas geen reactie

Klantvriendelijk

Wat ontzettend fijn dat je proefstukjes kunt bestellen en als service gratis verzenden,dit is klantvriendelijkheid. Wij gaan zeker onze vloer bij jullie bestellen. Mooi product.

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork