Goed .

Goed.

Netjes behandeld via de mail en dat wat afgesproken was werd ook daadwerkelijk zo uitgevoerd

Top bedrijf, prima service

Mooi product, makkelijke verwerking, prima service.

Ik ben echt heel tevreden! Het is mooi en het was makkelijk te verwerken. Een kleine opmerking: Ik had mijn tegels laten voorlijmen en ik had lijm besteld voor op de muur. Later las ik bij veelgestelde vragen: *Bij voorgelijmde kurk lijmen wij de kurk alvast voor in onze werkplaats. Wij leveren de kurk, inclusief een emmer met de juiste hoeveelheid lijm en een lijmroller mee. U hoeft dan alleen nog de ondergrond te lijmen met de meegeleverde lijm. Er was geen lijm meegeleverd dan de lijm die ik besteld had, misschien is het goed dat ook te vermelden bij de aankoop dat het er bij zit als je laat voorlijmen. Als dat tenminste inderdaad zo is. Nogmaals echt heel blij met service en resultaat! dank

Uiteindelijk een goede oplossing gekregen.

Na het aanbrengen van de kurkkit was deze al binnen 5 min nagenoeg droog en was het niet meer mogelijk de kurk aan te brengen. Na deze teleurstellende eerste poging om met kurkkit te werken, contact gehad met de klantenservice. We hebben diverse mogelijkheden doorgenomen om de oorzaak te achterhalen. Uiteindelijk hebben we besloten om tweezijdige contactlijm te gebruiken en heeft Kurk24 mij tweezijdige contactspray gestuurd.

Zeer snelle levering en een mooie duidelijke wereldkaart. Prachtig.

Een mooie wereldkaart voor mijn dochter, die gaat varen bij de Koninklijke Marine. Nu kan zij vlaggetjes prikken bij iedere haven over de hele wereld. Groeten John.

Prima service en snelle levering

De website was duidelijk en bestellen makkelijk. De bezorging was snel en werd door Kurk24 en vervoerder DPD goed op de hoogte gehouden over de status van aflevering. Met de instructie video's op de website was het plakken van de kurk goed te doen (voor gelijmd)

Zeker voor herhaling vatbaar

Duidelijke site, snelle levering, mooi product en goed zelf te gebruiken.

Veel plezier van de kurk

Goed en aardig geholpen.

Snelle levering van staal van de kurk

Prima en snel geregeld met jullie

Goede service, snelle levering

Mijn kurkplaten bestelling werd netjes en snel geleverd op een pallet. Mijn vraag over de kurkplaten werd snel en adequaat telefonisch beantwoord. De kurkplaten moet ik nog op de muur plakken met lijm, daarover kan ik dus nog niets melden.

Was wat we verwachten

2 bestellingen op 1 dag, apart geleverd, jammer

2 bestellingen op 1 dag, apart geleverd, jammer. Misschien kijken of samen konden worden geleverd, bespaard,... Overigens; de ene bestelling is allang binnen, andere moet nog komen. Was niet duidelijk bij de bestelling, dat ze leveringstijd bij de ene langer was dan bij de andere. Prijzen voor de houten pushpins vond ik aardig prijzig verder mooie producten

Mooie uitstraling, panelen matige kwaliteit

Het kurk (rustic green) is aangebracht op multiplex platen van 9 mm. Het kurk an sich is prachtig. Echter de platen zijn behoorlijk krom en zijn daarmee moeilijk strak tegen de muur te krijgen. Met een paar extra schroeven is dat min of meer gelukt. Lijmen lijkt mij helemaal ondoenlijk. Had ik voor dat geld toch iets meer kwaliteit van verwacht.

Prima geholpen

Snel geleverd tegen een goede prijs

Snelle levering en super goede isolatie tegen de koud en geluid

Snelle levering en super goede isolatie tegen de koud en geluid

Snel en naar wens.

Prima geregeld, snel in huis en goed product.

Hele fijne service

Hele fijne ervaring, bij kurk werd lijm en roller meegeleverd. Snel en vriendelijk

Snelle levering en mooi product.

De kurk werd snel en correct geleverd.Ook het toebehoren (lijm, roller en lak) was in orde. Zeer mooi resultaat op mijn plafond: kurk was identiek aan het voorbeeld en beschrijving op de website. Misschien een bescherming op de bovenste tegel in de verpakking leggen, de inpak plakband kleeft eraan en beschadigt de tegel.

Makkelijk besteld, snel geleverd. Goed spul!

Makkelijk besteld, snel geleverd. Goed spul!

Top bedrijf

Zeer fijne ervaring met dit bedrijf. Snelle reactie op mail. Bestelling van stalen ging zeer vlot en snelle levering. Spijtig genoeg niet wat wij zoeken

prima kwaliteit en service

duidelijke website, snelle bezorging

Mooie vloer, goed gelegd, snelle service, heel erg blij mee!

Veel kennis van zaken maar niet bij iedereen evenveel

In ons geval moest de kurk erg hoog op een wand geplakt worden. Dus groot risico op verloop enz. Wat jullie beter kunnen doen is het proces duidelijk beschrijven. Een positieve verrassing is dat de aangebrachte lijm binnen 48 uur verwerkt moet worden. Gaf dus onverwacht veel extra tijd. Ook handig is om te vermelden dat bij het lijmen het aanbrengen van vakken handig kan zijn. Als je kort op de wand staat is het niet altijd goed zichtbaar waar de lijm is aangebracht. Start vanaf een rechte lijn, besteed daar echt tijd aan. Maar uiteindelijk is het een heel mooi natuurproduct, niet 100% haaks maar wel goed trek en duwbaar aan te brengen. Rechte stukken gaat snel, knippen en snijden kost altijd extra tijd, hier zeker. Zonder veel moeite kun je mooie aansluitende wand beplakken.

Heel tevreden van het prikbord

Makkelijk besteld , snel geleverd, kwaliteit

Ce n'est pas top

La qualité du collage n'est pas bonne, plis

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork