topvloer!

Hier heb ik een vloer gekocht en deze laten leggen, ook door Kurk24. Het is een prachtige vloer voor een redelijke prijs en deze is snel en goed gelegd!

Mooie hexagons met slechte tape

De hexagons van kurk zijn mooi, kwalitatief goed en er op prikken gaat ook goed. De tape waarmee het bevestigd moest worden was echter waardeloos. Het op de kurk plakken en de velletjes losmaken was al onnodig moeilijk en eenmaal geplakt liet het op sommige plekken direct los. We hebben andere dubbelzijdige tape gehaald, dit ging wel moeiteloos.

Snelle levering, fantastisch resultaat

Ik ben heel blij met mijn wand met kurk! Het aanbrengen ging verrassend makkelijk en het resultaat is top.

Prettige ontvangst, rustig de tijd om rond te kijken. En natuurlijk helemaal tevreden dat de door ons gekozen vloer op voorraad was en dus meteen meegenomen kon worden

Snelle levering van monsters

Ik had 3 monsters opgevraagd en betaald op zondag. Maandag is het verstuurd en dinsdags in huis. Top, erg blij mee. Nu nog een keuze maken.

Ben heel tevreden

Snelle levering en producten wat ik er van had verwacht. Prima.

Fijn om te verwerken

Nog nooit van gehoord was een aanbeveling van een vriend ben super tevreden.

Goede service en aardig personeel

Ik heb nu 2 keer besteld bij Kurk24 en beide keren goede service en snelle levering. Toen ik een vraag had werd ik erg netjes te woord gestaan, dus een goede ervaring!

1e klas winkel met kundige en heel vriendeliijke hulp, zeer aanbevolen!!

Goede kurk stroef geleverd

De website werkt makkelijk, klantenservice helpt goed want helaas gaat afleveren met DPD altijd wat stroef. De kurk is goed maar heedt wel wat wijn

Gewoon prima!

Overzichtelijke website, snelle levering.

Mooie stevige kwaliteit

Blij met de kurkschors. Goede prijs-kwaliteit! Enige minpuntje vond ik dat het niet schoon geleverd was en daarbij een flinke spin aantrof

Vlotte levering

Vlot geleverd in de juiste kwaliteit voor een goede prijs.

various and good quality products and service

good product and fast delivery. The staff member is available to advice and to communicate properly by email.

Fast Support and Fast Delivery

Will buy again at Kurk24

De bestelling verliep vlot. Alles naar behoren; prima webshop, gemakkelijk keuze te maken, de bestelling kwam snel binnen. En je kunt gratis achteraf betalen, iets wat ik erg prettig vind! Op de webshop stond bij het product dat het zelfklevend was en het op elke ondergrond goed zou kleven. Helaas bleek het toch niet te lukken op onze gewenste ondergrond. Na een goed contact met de klantenservice hierover werd er meteen aangeboden lijm op te sturen welke ervoor zorgt dat de kurk wel goed hecht. Een fijn contact en een goede service.

Slecht

Ik had vloer besteld normaal moest die vloer binnen 48 uu binnen zijn !!!!!!! Maar is het al week voorbij ik heb nog steeds niet Aantal keer had ik gebeld ze hebben mij beloft snel reaktie geven maar dat is ook niet gebeurd. Ook geen klantvriendelijk firma

Van te voren gemaild met een aantal vragen waar ik een keurig, duidelijk en eerlijk antwoord op kreeg. Er is duidelijk gecommuniceerd dat de levertijd wat langer ging duren dan normaal. Ondanks dat de emmer lijm goed verpakt was kwam deze toch kapot aan. Maar omdat deze gesealed was bleef de schade beperkt.

Goed en stevig verpakt in doos.

Goed kwaliteit en goede service

De levering was snel, er was wat onderdelen ontbreken, maar na een keer mailtje sturen, gelijk hebben ze opgestuurd.

Prima service Met vriendelijke groet Daniëlle Dijkstra

Uitstekende service

Ik had een prikbord besteld en die kwam jammer genoeg beschadigd aan (hout gespleten en achterwand gescheurd). Een dag nadat ik hierover een mail had gestuurd kreeg ik reactie dat een vervanging zou worden opgestuurd en een dag daarop had ik een goede vervaninging gekregen.

Topprodukt met snelle levering

Heel erg blij verrast!

Wat een makkelijk product. Het ziet er ook heel mooi uit! Goede kwaliteit en makkelijk te monteren!

Materiaal netjes verpakt Aanrader

De Noesten 40 A