Oké

Op zich gaat het leveren heel snel. Helaas was er wel een kleine beschadiging op de rol maar met tape weer enigszins kunnen herstellen.

Heel blij mee

Prima en snel geleverd

Vlotte en correcte levering

Vlotte en correcte levering

Prompte levering

Als wat je verwacht gebeurd. Goede track & trace.

snel en correct

zeer goed

Prima vloer en kwaliteit

De transporteur zorgde voor vertraging maar het bedrijf kurk24 heeft gezorgd dat het geheel goed kwam.

Oke….

Product lijkt prima, en daar gaat het om. De communicatie mag sneller verlopen, reacties op een mail duurt enkele dagen tot een week.

Matig

Wij hadden ook lijm besteld, maar die zat niet in de doos erbij!

Mooi en praktisch!

Ons kantoortje is weer helemaal hip!

Goede ervaring

Snelle en goede service

Snel geleverd en een fijn en fantastisch product

Geweldig!

Vlot geleverd, zonder zever. Flap van 3.50 op 1.50 hangt in de breedte tegen de muur, wij hebben dat met klemmen op een oude gordijnrail steun gegeven en met plinten gewerkt om het recht te plaatsen. Super goed gelukt!

Netjes afgehandeld, goed op de hoogte gehouden

Zie boven

snelle levering - prima materiaal

geen opmerkingen

Snelle levering , prachtig product

Snelle levering , prachtig product

Prima voorlichtings video. Nadat de wand met de meegeleverde lijm ingesmeerd en gedroogd was ging alles prima. Het ziet er prima uit.

Goede site, prima service en snelle levering

Kwaliteit van materiaal goed . Service slecht

Der is meer dan een week over heen gegaan voor ik me bestelling kreeg . Tip betaal hun rechtstreeks en niet via afterpay want dan ken je mega lang wachten op je bestelling . Materialen zijn perfect ! Volgende bestelling zal direct via hun betaald worden .

Prima kurk

Snelle levering en kurk van prima kwaliteit.

Mooie muur

De eerste rol was niet helemaal naar wens. We kregen daarom een nieuwe opgestuurd. Complimenten voor de snelle en goede service! De kurk is vrij breekbaar, en je moet goed weten waar je hem wilt. Want eenmaal vast kun je hem niet makkelijk loshalen. Het resultaat is wel heel erg mooi!

Geweldig product

Nieuwe ervaring op gedaan met het kurk 2mm voor mijn modelspoor geweldig Top kwaliteit

prima. snel geleverd echter...

De levering van de kurkvloer heb ik gevolgd via track en trace, maar daar ging iets mis. Op het moment van levering was er niemand aanwezig in het pand. De vervoerder heeft de pallet op straat gezet, zonder melding vooraf dat hij er aan kwam. Track en Trace gaf toen zelfs nog aan dat het pakket was aangekomen bij de vervoerder. vervelend dat mijn kurken vloer een halve ochtend onbeheerd op straat stond.

nette afhandeling maar teleurstellend product

Het prikbord met houten omlijsting is gemaakt van karton met een toplaag van kruk (1mm). Dit staat niet in de omschrijving vermeld. Na contact met de supportdesk een label toegestuurd gekregen en kostenloos het product geretourneerd. Communicatie met medewerker verliep prima en ze kwam zelf al met het aanbod om het op hun kosten te retourneren. Jammer dat het prikbord van Karton is. Blijkbaar is dit de enige manier een voor deze prijs een prikbord te leveren. Ik was overigens best bereid om meer te betalen als het prikbord volledig van kurk was geweest.

Heb ‘s avonds een vraag gesteld over de kosten en mogelijkheden voor een prikbord van kurk. Kreeg dezelfde avond antwoord. Heb de andere dag een prikbord besteld. Was helemaal naar m’n zin.

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork