Helemaal gaaf

Mooi spul en erg blij mee. ,het er zo gaaf uit!

Goed product, met zorg verpakt verzending correct en getiteld, snelheid van levering is niet belangrijk,wel een juiste timing.

Perfect.

Perfect verzonden. Stevig verpakt. Zelfs één dag vroeger aangekomen dan voorzien.

Tevreden!

Groot assortiment en een snelle levering!

Heb kurken besteld bij kurk 24 en het werd netjes en mooi op tijd geleverd. Goede kwaliteit voor wat ik ermee doe. De prijs is redelijk dus geen klagen. Ga er zeker nog meer bestellen.

Vol met rode mieren

Deed de doos open en zag meteen al veel rode mieren lopen. Ook het kurk zit vol met mieren. De stoomreiniger eral opgezet, maar helaas zitten de mieren er nog in. Dus helaas niet te gebruiken voor in de vogelkooi Het bedrijf is met een prima oplossing gekomen, en reageerde zeer snel

Jammer dat het zonder lijm was

Ik bestelde de kurk. Ziet er degelijk uit en stipt geleverd. Het was niet onmiddellijk duidelijk dat het zou geleverd worden zonder lijm. Ik keek ondertussen in doe hetzelfwinkels. Omdat ik daar geen passende lijm vond, plaatste ik zojuist bestelling lijm. Bijgevolg twee keer verzendingskosten. Mvg Koen Vandenbroucke

Goede afhandeling klacht

Ik had een ervaring met een landkaart van slechte kwaliteit. Nu was de prijs ook niet zo hoog, maar toch. Kurk24 heeft direct een nieuw exemplaar gestuurd, dat veel minder kromgetrokken was. Door de aard van het materiaal is enige kromming overigens niet te voorkomen denk ik. Verder is de kaart op n ribbelig oppervlak geplakt, is goed om wel even vooraf te weten. Valt niet heel erg op, behalve als er licht op valt. Samengevat is het voor de prijs prima zo, maar als je n goede strakke kaart wenst en een hoger budget geen probleem is, kun je beter wat extra geld investeren. Compliment voor de klachtafhandeling van Kurk24, dat zit gewoon goed.

Super !

Mooi product en zeer snelle levering

Super goed!

Uitstekende kwaliteit, product voldoet aan verwachting en snelle levering.

Vlotte bestelling en levering

Bestellen en leveren ging als vanzelf. De rol kurk van 3 meter bleek 2 centimeter korter, dus eerst even nameten voordat je de muur insmeert met lijm! Gelukkig was de strook lijm die overbleef snel weggewerkt.

Goed product, goed verpakt

Kurk Plaat gekocht

Zeer goede samen werking en snel geleverd

De afmetingen kloppen niet.

Ik had 2 stukken besteld, helaas waren deze niet exact even lang waardoor je ze niet netjes tegen elkaar kon hangen. We hebben het opgelost door ze wat verder van elkaar te hangen zodat je het verschil niet zo ziet . Maar eigenlijk zouden de afmetingen wel exact moeten zijn en geen halve centimeter verschil.

Mooi materiaal, goed verpakt en duidelijke uitleg om te plaatsen

Mooi materiaal, goed verpakt en duidelijke uitleg om te plaatsen

Goed advies, mooie product, levering & contact klantenservice top!

Voor de tweede keer kocht ik kurklaminaat bij Kurk24. Contact met klantenservice over type, kleur, de gratis levering aan huis altijd correct, vriendelijk en deskundig. De vloer is makkelijk te leggen. Het eindresultaat is heel mooi. In het gebruik is de vloer zeer praktisch. Goed schoon te maken en geen extra onderhoud. Ik ben zeer tevreden over de mensen van Kurk24, hun dienstverlening en producten.

Zeer klantvriendelijk

De samples worden snel geleverd!

Mooie kurk: snel geleverd

De kit is een aanrader om kurkplaten 6mm te bevestigen. Zit redelijk snel muurvast, maar iets schuiven met de platen is mogelijk. De kurkplaten zijn erg mooi en het formaat klopt. Goed te snijden met een mes. Bij de verzending waren de platen wel wat dubbel gevouwen door de bezorger, maar er is gelukkig niets gebroken tevreden!

Snel geleverd , alles top

Snel geleverd , goed verpakt . Geen opmerkingen.

Mooi product, makkelijk bestellen, snel geleverd

Ik heb Kurk op rol besteld. Makkelijk te verwerken en in verschillende diktes verkrijgbaar. Ziet er goed uit!

Snelle levering, kwaliteitvol!

Snelle verzending en goede kwaliteit!

prima product ( plaat kurk 90x60 , dikte 4 mm) en snel geleverd

top, zie boven

Hier kurk en lijm besteld, alsmede een lijmrollerset. Het kurk werd netjes aangeleverd in doos, en kwam onbeschadigd aan. De hiervoor geadviseerde lijm voldeed uitstekend. Na levering ontbrak echter wel de vachtroller. Dit werd echter na ruggespraak met Darik van kurk24 netjes opgelost.

Snelle levering en duidelijke instructies. Heel blij met onze nieuwe kurkwand.

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork