Mooi spul en erg blij mee. ,het er zo gaaf uit!
Goed product, met zorg verpakt verzending correct en getiteld, snelheid van levering is niet belangrijk,wel een juiste timing.
Perfect verzonden. Stevig verpakt. Zelfs één dag vroeger aangekomen dan voorzien.
Groot assortiment en een snelle levering!
Heb kurken besteld bij kurk 24 en het werd netjes en mooi op tijd geleverd. Goede kwaliteit voor wat ik ermee doe. De prijs is redelijk dus geen klagen. Ga er zeker nog meer bestellen.
Deed de doos open en zag meteen al veel rode mieren lopen. Ook het kurk zit vol met mieren. De stoomreiniger eral opgezet, maar helaas zitten de mieren er nog in. Dus helaas niet te gebruiken voor in de vogelkooi Het bedrijf is met een prima oplossing gekomen, en reageerde zeer snel
Originele beoordeling
Ik bestelde de kurk. Ziet er degelijk uit en stipt geleverd. Het was niet onmiddellijk duidelijk dat het zou geleverd worden zonder lijm. Ik keek ondertussen in doe hetzelfwinkels. Omdat ik daar geen passende lijm vond, plaatste ik zojuist bestelling lijm. Bijgevolg twee keer verzendingskosten. Mvg Koen Vandenbroucke
Ik had een ervaring met een landkaart van slechte kwaliteit. Nu was de prijs ook niet zo hoog, maar toch. Kurk24 heeft direct een nieuw exemplaar gestuurd, dat veel minder kromgetrokken was. Door de aard van het materiaal is enige kromming overigens niet te voorkomen denk ik. Verder is de kaart op n ribbelig oppervlak geplakt, is goed om wel even vooraf te weten. Valt niet heel erg op, behalve als er licht op valt. Samengevat is het voor de prijs prima zo, maar als je n goede strakke kaart wenst en een hoger budget geen probleem is, kun je beter wat extra geld investeren. Compliment voor de klachtafhandeling van Kurk24, dat zit gewoon goed.
Beste Jee Wee, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend dat het prikbord niet voldoet aan de verwachte kwaliteit, onze excuses voor het ongemak. Dit hoort uiteraard niet te kunnen en wij zullen u een nieuw prikbord leveren. Naar verwachting ontvangt u het nieuwe prikborden morgen! Wij hopen dat u dit een goede oplossing vind en wij zouden het erg waarderen als u de review wilt herzien. Met vriendelijke groet, Darik Smit
Originele beoordeling
Landkaart is niet op vlakke ondergrond geplakt maar op ribbelig oppervlak, een soort karton. Nieuw Zeeland staat er deels op, evenals de aansluiting Rusland Alaska. Het gehele bord is helemaal kromgetrokken. Rechtsboven staat 7 cm van de muur af.
Mooi product en zeer snelle levering
Uitstekende kwaliteit, product voldoet aan verwachting en snelle levering.
Bestellen en leveren ging als vanzelf. De rol kurk van 3 meter bleek 2 centimeter korter, dus eerst even nameten voordat je de muur insmeert met lijm! Gelukkig was de strook lijm die overbleef snel weggewerkt.
Zeer goede samen werking en snel geleverd
Originele beoordeling
Geen goede ervaring een plaat kopen en dan niet op sturen maar wel mijn geld bij houden en dan moet ge nog een pallet kopen op de koop toe
Ik had 2 stukken besteld, helaas waren deze niet exact even lang waardoor je ze niet netjes tegen elkaar kon hangen. We hebben het opgelost door ze wat verder van elkaar te hangen zodat je het verschil niet zo ziet . Maar eigenlijk zouden de afmetingen wel exact moeten zijn en geen halve centimeter verschil.
Mooi materiaal, goed verpakt en duidelijke uitleg om te plaatsen
Voor de tweede keer kocht ik kurklaminaat bij Kurk24. Contact met klantenservice over type, kleur, de gratis levering aan huis altijd correct, vriendelijk en deskundig. De vloer is makkelijk te leggen. Het eindresultaat is heel mooi. In het gebruik is de vloer zeer praktisch. Goed schoon te maken en geen extra onderhoud. Ik ben zeer tevreden over de mensen van Kurk24, hun dienstverlening en producten.
De samples worden snel geleverd!
De kit is een aanrader om kurkplaten 6mm te bevestigen. Zit redelijk snel muurvast, maar iets schuiven met de platen is mogelijk. De kurkplaten zijn erg mooi en het formaat klopt. Goed te snijden met een mes. Bij de verzending waren de platen wel wat dubbel gevouwen door de bezorger, maar er is gelukkig niets gebroken tevreden!
Snel geleverd , goed verpakt . Geen opmerkingen.
Ik heb Kurk op rol besteld. Makkelijk te verwerken en in verschillende diktes verkrijgbaar. Ziet er goed uit!
Snelle levering, kwaliteitvol!
Snelle verzending en goede kwaliteit!
top, zie boven
Hier kurk en lijm besteld, alsmede een lijmrollerset. Het kurk werd netjes aangeleverd in doos, en kwam onbeschadigd aan. De hiervoor geadviseerde lijm voldeed uitstekend. Na levering ontbrak echter wel de vachtroller. Dit werd echter na ruggespraak met Darik van kurk24 netjes opgelost.
Originele beoordeling
Hier kurk en lijm besteld, alsmede een lijmrollerset om snel aan de slag te kunnen. Na levering ontbrak de vachtroller. Of ik een foto op wilde sturen van het plastic lijmbakje met ontbrekende roller. Al die moeite voor nog geen euro aan rollerkosten. Belachelijk!!!!!!!! Moest nu wel weer naar de bouwmarkt voor een rollertje. Een professioneel bedrijf maakt excuses en stuurt gewoon met spoed de vachtroller op.
Snelle levering en duidelijke instructies. Heel blij met onze nieuwe kurkwand.