wacht al 8 maanden op terugbetaling geannuleerde bestelling

in februari 2022 een inductieplaat besteld. deze bleek niet leverbaar binnen de tijd zoals aangegeven op de website. geen probleem van gemaakt aangezien mijn inductieplaat nog werkte (had wel een barst). in mei hield mijn inductieplaat er mee op. in overleg met kijoo de bestelling geannuleerd. andere plaat besteld, ook bij kijoo. terugbetaling eerste plaat zou binnen 2 weken zijn. tot nu toe de betaling nog niet terugontvangen. kijoo is telefonisch slecht bereikbaar. meestal wordt de telefoon niet opgenomen en indien wel dan wordt er geen opvolging aan gegeven. op email wordt niet gereageerd.

• Prijs N.v.t.
  • Afspraken nakomen

Niet altijd de schuld van KiJoo-team !

Als klant heb ik geleerd om eens geduldig te zijn , natuurlijk heeft de verhuis naar onze nieuwe woning daar iets mee te maken , moe en stress ! En je kan niet altijd het KiJoo-team daar de schuld van geven maar bon... Onze nieuwe woning had dringend een nieuwe wijnkast nodig om de mee verhuisde wijn terug op zijn plaats te leggen daar waar het moet , in een mooie Liebherr WKes 4552-22 Grand Cru , vandaag is deze geleverd , wel iets later dan verwacht maar je ziet...alles komt in orde ! Overal gekeken op het internet voor deze wijnkast en eindelijk bij KiJoo terecht gekomen en zonder spijt , een echte aanrader !

• Afspraken nakomen

Goed communicatie incl. Info!

Prima bedrijf die ik niet kende maar vanaf nu echt een aanrader!

mooi toestel en correcte levering

mooi toestel en correcte levering

Perfecte service

Super service, kunnen andere bedrijven nog een voorbeeld aannemen

super!

Super! - Correcte afspraken - Snelle reactie op je vragen - Flexibele opstelling tijdens het bestelproces hier mogen veel (web)winkels een voorbeeld aan nemen.

• Afspraken nakomen

Snelle reactie, goed geholpen.

We hadden een inductieplaat via internet besteld en wilde deze dezelfde dag ophalen. Om de afspraak te bevestigen belden we nog even naar het bedrijf, helaas geen gehoor, maar binnen 10 minuten werden we terug gebeld. We konden de inductieplaat direct ophalen. Bij het ophalen werden we snel en netjes geholpen en kregen we ook nog korting voor het zelf ophalen.

• Afspraken nakomen

Snelle levering en goed advies gekregen.

Ik had een aantal vragen over een wijnklimaatkast en deze zijn zeer snel en goed beantwoord. Snelle levering.

• Afspraken nakomen

Supersnelle afhandeling van mijn bestelling

Inductieplaat stuk gegaan gebeld met Kijoo op 24 december en op 28 december nieuwe plaat geleverd en kunnen installeren. Supersnel en zeer betrouwbaar in de communicatie.

• Afspraken nakomen

Prettig contact per telefoon en zeer snelle levering.

Goed geholpen door Kijoo en zeer tevreden met nieuwe inbouw koffiemachine

Prima ervaring

Snelle levering zoals beloofd!

• Afspraken nakomen

Snelle levering en snel mail contact. Super goed geregeld.

• Afspraken nakomen

Prima website en correcte en snelle levering

Smiddags besteld, de andere dag correct afgeleverd voor een goede prijs.

Snelle reactie en service

Snelle reactie en prettig contact met klantenservice gehad n.a.v. een aantal vragen over het product en bezorging. Daarna het product online besteld, ondanks de drukke kerstperiode het product snel in goede orde ontvangen.

• Afspraken nakomen

Via internet uitgekomen bij KiJoo voor het bestellen van een Siemens magnetron. Uitstekend geholpen door Wil. Een echte vakman die weet waar hij het over heeft. Nogmaals dank Wil voor je inzet.

• Prijs N.v.t.

Correct,duidelijk,goed.

Vriendelijk, concurrerende prijs!

Helemaal top

Zondag besteld maandag keurig bericht gelijk opgehaald, erg vriendelijk en mooi bedrijf !! Ad v boxtel

• Afspraken nakomen

Zeer tevreden over de snelle levertijd en dienstverlening

Had een fout gemaakt met de bestelling en deze is zeer snel opgelost. Volgende dag de juiste product in huis. Super!

• Afspraken nakomen

Top! Goede prijs en snelle levering

Ik heb een mooie inbouwmagnetron kunnen vinden, die nergens anders op internet beschikbaar was. De magnetron was binnen twee dagen in huis.

• Afspraken nakomen

Snelle levering voor een goede prijs

We hebben een mooie magnetron van Siemens besteld. Past perfect in onze keuken. De levering was snel en vergeleken met andere sites niet te duur.

Meer dan super !!

Echt top service! Nu al meerdere malen besteld bij Kijoo. Levering is snel. Telefonisch contact is perfect! Ga zo door !

Daniel

geweldige klantenservice die je kunt bellen en vragen wat je wilt, ze weten het antwoord, zeer goede prijs Ik heb al een tv en een oven bij hen gekocht,levertijd altijd zoals op de website

Neutronenlaan 80

5405NH Uden

0413 - 23 20 24

Over KiJoo.nl

Witgoed en TV’s voor een scherpe prijs Bij KiJoo draait alles om hoogwaardige elektronica en witgoed. Bij ons profiteert u van uitstekende service met een persoonlijk advies. En dat allemaal voor een zeer scherpe, aantrekkelijke prijs! Witgoed en huishoudelijke apparaten KiJoo heeft een breed assortiment aan keukenapparatuur en huishoudelijke apparaten. Van een nieuwe vaatwasser of wasmachine tot aan een koelkast, magnetron of airco. Bij Kijoo vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. Wij leveren bekende merken, zoals AEG, Miele, Bosch, Siemens, Samsung en Liebherr. Wij hebben constant 75% van het assortiment van deze fabrikanten direct op voorraad in ons eigen magazijn ! Verder heeft u ruime keuze uit diverse modellen. Ook voor televisies, audio apparatuur en de bijbehorende accessoires bent u bij KiJoo aan het juiste adres. Bent u op zoek naar een OLED-TV, QLED-TV of 4K-tv? KiJoo heeft een uitgebreid aanbod aan smart-TV’s van verschillende merken, zoals LG, Samsung, Philips en Sony. Wij helpen u graag Komt u er niet helemaal uit? Onze specialisten helpen u graag persoonlijk verder en geven u passend advies! Zij bepalen samen met u de gewenste functies en vinden mogelijkheden passend bij uw wensen. Stel uw vragen via onze chat of neem contact met ons op via 0413 – 232024 of [email protected]. Bij KiJoo willen we dat u tevreden bent over uw aankoop en productkeuze. En daar hoort uiteraard ook een uitstekende service bij. Daarom staan onze specialisten altijd voor u klaar. Zo kunt u straks optimaal genieten van uw producten!