Groot assortiment Steiff dieren, en keurige en snelle levering

Vriendelijke en professioneel contact per mail

Steiff Andor Golden Retriever

De hond viel wel een beetje tegen voor € 149. Hij is slapper dan ik dacht en ligt niet zo mooi als op de foto. De vacht is wel mooi en zacht. Hij kwam ook dubbelgevouwen in een klein doosje aan. Hij is niet bedoeld voor een kind, maar voor een ouder iemand met dementie die zijn overleden hondjes heel erg mist. Misschien troost deze hond iets.

Bestellingen worden altijd naar tevredenheid behandeld.

Bestellingen, indien voorradig, worden meestal direct verstuurd. Perfecte verpakking. Ben al jaren lang een tevreden klant !

Ruime keus in leuke knuffels

Fijne webshop met veel keus in mooie knuffels. Bestelling ging zeer vlot. De volgende dag al in huis. Erg blij met mijn aankoop. Voor nu en nog eens.

Good selection, shipping took quite long

Good selection, shipping took quite long

Prachtige beer

De beren blijven super goed. Stop ze zo in de wasmachine

Super goede service!

Heel fijn meegedacht en goede informatie ontvangen. Top ervaring!

Snel geleverd en vooral leuk ingepakt met kaartje erbij. En echt super mooie knuffels

Snel en betrouwbaar en met liefde en aandacht behandeld

Voor mijn zwager een verjaardagscadeau besteld. Direct dezelfde dag al een bericht van verzending en de volgende dag in huis. Ik kon een berichtje bijvoegen en in het pakket zat mijn cadeau: ingepakt en wel met een schattig kaartje erbij! Dit zijn mensen met hart voor hun zaak. Ik kan iedereen de Ebearstore daarom van harte aanbevelen.

Supersnelle levering, geen plastic bij het verpakkingsmateriaal!

Overzichtelijke website (ik zocht op "hond".) Snelle levering. De optie 'afhalen' ivm ecologische voetafdruk. Geen plastic bij het verpakkingsmateriaal.

Precies zoals je het verwacht

Top service!

Inmiddels mijn vijfde beer besteld en elke keer snel geleverd. Zeer klantvriendelijk en kwalitatief prachtige beren!

Charm Woodstock Steiff

È la prima volta che ho fatto un acquisto su questo sito e ne sono soddisfatta, i tempi di spedizione sono celeri.

• Would you recommend us? No

Great !!!!

I ordered a Steiff bear. The website is very nice with all the details about the products, and the payment and shipping processes are easy. The bear arrived (very well packaged)... and it looks simply fantastic.

Super fijne service

Altijd komen de bestellingen op tijd Goede verpakking en verzorgd !

Een super fijne website, snelle levering en heel netjes verpakt. Ook nog leuke ansichtkaarten, als kleine attentie

PRIMA!!!!!

Zeer uitgebreide collectie en altijd weer nieuwe producten

Super service

Zoals altijd fijne en snelle communicatie. Altijd alles goed geregeld en verzending gaat Super snel

Super Verkäufer, sehr netter Kontakt.

Schnelle Antworten, freundliche Verkäufer, liebevoll verpackte Ware.

Top notch service from wonderful people!

I have ordered from this company several times now and the service as well as the merchandise has always been great! It’s nice to find an online company that you can trust. Highly recommended!

Goede service, snelle levering.

Ik koop al jaren bij Ebearstore, nu online, maar ik ben nog net zo tevreden.

Snelle en verzorgde levering

Snelle reactie. Pakketje wordt degelijk ingepakt. Tracking nummer wordt zo snel mogelijk bezorgd.

Alles snel gerealiseerd

Als prima !!

Altijd gezellig en goede service

Al jaren hele goede ervaringen. Alles goed geregeld bij verzendingen, leuk contact via de mail als er vragen zijn. En niet te vergeten de Steiff club events. Deze zijn altijd perfect georganiseerd en super gezellig.

Voorstraat 269

3311 EP Dordrecht

*31 (0)786318028

Over Ebearstore

Ebearstore is gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardig pluche teddyberen en dieren. Wij vertegenwoordigen de merken: Steiff, Hermann Teddy Original en Charlie Bears en hebben van deze merken zo goed als alles op voorraad. Wij proberen zo snel mogelijk te versturen . Als u op een werkdag voor 16.00 uur besteld, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Tevens hebben wij de fysieke winkel Berelijn aan de Voorstraat 269 te Dordrecht. Wij helpen u graag met het uitzoeken van een mooie knuffel.