Bij Ebearstore vind je altijd heel mooie producten. Weer iets gevonden dat ik nog niet in de verzameling had
Beste Christina, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Gelukkig komen er steeds nieuwe dingen bij in de collectie, dus we hebben altijd veel keus. We wensen je veel plezier met je aankoop. Hartelijke groetjes, Nelleke Ebearstore
Prachtige zachte beer
Beste Yvonne, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn dat de beer bevalt. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Sehr freundlich und zuverlässig
Beste Doris, Herzlichen Dank für Ihre gute Bewertung. Mit herzlichem Gruss, Nelleke Ebearstore
Prima , alleen de link naar track en tracé werkte niet , maar geen probleem en netjes bezorgd door Post.nl
Beste Peter, Hartelijk dank voor uw super goede beoordeling. We zullen gelijk even nakijken wat er fout gaat met de link die de klant van PostNL krijgt. Fijn dat u dat even aangeeft. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Nelleke Ebearstore
Ik ben gek op Snoopy en heb al een paar keer een Snoopy kunnen bestellen van Steiff. Levering is snel (Frankrijk) en keurig verpakt. De website zelf is overzichtelijk met enorm veel keus en voor ieder wat wils.
Beste Maaike, Hartelijk dank voord e super goede beoordeling. Ja Snoopy is super leuk en wij zijn blij dat Steiff dit jaar een aantal Snoopy`s uitgeeft. Gelukkig is versturen naar Frankrijk geen probleem. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Elke keer supergoede ervaring! Dit keer een prachtige Barny Steiff beer. Zeer snelle verzending naar afhaalpunt, zo goed verpakt. Ik ben altijd heel erg blij met Ebearstore en de prachtige Steiff beren.
Beste Agnes, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat u de beer Barny mooi vindt. Ik zal aan David doorgeven dat de beer netjes ingepakt was. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Alles is prima verlopen zowel bestelling als betaling als levering. Bedankt.
Beste Christiane, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
MY all time go to store for top quality cuddlies and soft toys. They go that extra mile to ensure perfect service. All requests and questions are answered and met with almost immediately . always caring and friendly.
Dear K K, Thank you for the wonderful review. We think service is very important, even when you sell plush bears and animals. Thank you for your business and we are looking forward to see you next time. With kind regards, Nelleke Ebearstore
Very nice and reliable seller. Top
Dwar Anke, Thank you for the super review. We are happy to hear that you like the bear. With kind regards, Nelleke Ebearstore
Producten zijn erg mooi en van goede kwaliteit. Snelle levering en bij vragen is het erg makkelijk om persoonlijk contact te krijgen. Kortom: top bedrijf!
Beste Marion, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat u als vaste klant nog steeds tevreden bent. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Had een knuffeldiertje besteld en betaald. Kreeg ik kort daarna bericht dat het niet meer voorradig was en mijn geld teruggestort werd. Dat gebeurde nog dezelfde dag. Geweldig, want ik heb soms lang op mijn geld moeten wachten. Dus de service is echt prima.
Beste Elly, Hartelijk dank voor de goede beoordeling. We vinden het altijd echt vervelend wanneer er iets mis gaat met een bestelling en we niet kunnen leveren. Het enige wat we dan kunnen doen is zo snel mogelijk terug betalen. We hopen dat het de volgende keer beter gaat. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Product was heel makkelijk te bestellen. Vriendelijk correct en snelle levering. Niks op aan te merken. Een aanrader!!
Beste Hanne, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn dat alles naar wens gegaan is. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Altijd heel tevreden over Ebearstore - direct respons als je vraag stelt - pakketjes worden goed ingepakt en vlot verstuurd.
Beste Cees, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. We proberen vragen inderdaad altijd zo snel mogelijk te beantwoorden. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Great service and delivery
Beste Mark, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Voor elk achterkleinkind wat geboren gaat worden bestellen mijn vrouw en ik bij de ebearstore een beertje van het merk kneiff. Bij hen is het altijd goed en snel geregeld.
Beste Frans, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. We wensen u veel plezier met uw nieuwe kleinkind en hopen dat de beer in de smaak zal vallen. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Een mooie collectie, snel en goed verpakt toegestuurd.
Beste Zandra, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Alles prima. Goed verpakt en snel bezorgd.
Beste Carolien, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Super goed uitstekende terugkoppeling
Beste Carla, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. We doen inderdaad altijd ons best om mensen een berichtje te geven als ze iets reserveren en het binnen komt en om de klant dan op de hoogte te houden van de levering. We wensen u veel plezier met de aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Goed en netjes ingepakt en snel ontvangen.
Beste J, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Alles is altijd goed ingepakt. Steeds een goede service.
Beste Daniël, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles goed ingepakt was. We wensen u veel plezier met de aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Prachtig mooi voor de baby
Beste Birgit, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Ja wij verkopen hele mooie dingen voor de baby. Onze knuffels zijn wasbaar en 100% veilig. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Duidelijke communicatie en mooie kwaliteit knuffels. Helemaal top
Beste Anita, Hartelijk dank voor de goede beoordeling. Fijn om te horen dat de communicatie duidelijk was. Dat vinden wij inderdaad erg belangrijk. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Super aardige mensen in mail contact. Goede en snelle levering van de bestelling
Beste Robert, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Geheel volgens afspraak en op tijd.
Beste Susanne, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat de bestelling op tijd is afgeleverd. We wensen u veel plezier met de aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Bij Ebearstore vind je de allermooiste (pluche) huisgenoten die er zijn. En voor Steiff moet je beslist bij Ebearstore bestellen
Beste Christina, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling en de aanbeveling. Veel plezier met je nieuwe huisgenoot. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
269 Voorstraat
Dordrecht 3311 EP