Ebearstore heeft een grote collectie lieve Steiff- knuffels. Het is telkens weer moeilijk kiezen. Ze zien er schattig uit. Ik heb wel een tip; Het zou nog mooier zijn wanneer de items mooi ingepakt zouden worden. Het is nu ook allemaal keurig verzorgd.De knuffels zijn verpakt in wit papier. Alles heel netjes .maar een mooie verpakking zou de kers op de taart zijn..
Beste Hubertina, Hartelijk dank voor uw email. Fijn om te horen dat we een ruime keuze hebben. Als u bij cadeauberichten een berichtje achterlaat, dan pakken wij de beer mooi in. U kunt daar zelfs een berichtje achterlaten voor een kaartje. Dit kan per artikel, in heet geval u meerdere artikelen besteld. Wij pakken de bestelling ook in als het verzendadres niet gelijk is aan het besteladres. In uw geval, waren beide adressen gelijk. Hierdoor konden wij niet zien dat het om een cadeautje ging. Ik hoop dat het de volgende keer wel goed gaat. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Super snelle levering, mooie boekjes. Goede verkoper
Ha die Sylvia, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. We wensen je veel leesplezier in de catalogussen. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Uitstekende communicatie, supersnelle verzending en super vriendelijk contact, beter kan niet meer!!!
Beste Douglas, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn dat alles naar wens verlopen is. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Mijn zoon wilde heel graag een pinguïn-knuffel voor zijn verjaardag, en ik ben zelf opgegroeid met de Steiff knuffels. Dus ik wilde hem graag zo eentje cadeau doen. Heel tevreden over de kwaliteit en formaat van de knuffel alsook van de snelle levering!
Pakket werd snel en goed verpakt verstuurd.
Beste Hans, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Wij versturen binnen 24 uur en daarna hangt het natuurlijk een beetje van PostNL af, maar over het algemaan zijn zij redelijk snel. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Zoals steeds word je bestelling heel netjes verpakt en snel verzonden. Een topwinkel met een goed werkende site, en wat een leuke Halloween items!! Groetjes!
Beste Mirjam, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Ik zal aan David doorgeven dat het pakket weer goed verpakt was. De Steiff Halloween serie is super, met deze spullen ben je helemaal klaar voor een spannende Halloween. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
je kunt zo zien dat de kwaliteit uitstekend is en kindvriendelijk.
Beste Piet, Hartelijk dank voor de goede beoordeling. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Hebben vaak beren en knuffels besteld naar volle tevredenheid dus blijft een aanrader!
Beste Liset, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat u nog steeds tevreden bent met onze service. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Elk jaar bestel ik de jaarlijkse Steiff kerstornament bij jullie. Zodra jullie het in huis hebben, krijg ik een email van jullie en binnen een paar dagen heb ik het in huis.
Beste Mark, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat onze reserveer service goed werkt. We wensen u alvast hele fijne feestdagen :) Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Al jaren een van mijn favoriete shops
Beste Christina, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling en het compliment. Veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Pakketje was door toedoen van de transportdienst enige dagen buiten beeld, maar hier werd door Nelleke en David snel op gereageerd en uitstekend opgelost. Top service!
Beste Rob, Hartelijk dank voor je begrip. Fijn dat het pakketje toch aangekomen is. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Perfekt since many years. Best quality, fast shipping and friendly communication. I love this store. Many thanks from Vienna( Austria).
Dear Beate, Thank you for the wonderful review. We are always looking forward to hearing from you. With kind regards, Nelleke Ebearstore
Prachtige Halloween items v Steiff super! En een set prachtige kaarten erbij. Mooi verpakt en verzonden dankjewel!
Beste Charlotte, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat je de Halloween collectie mooi vindt. De kaaretn zijn graag gedaan. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Duidelijke website, mooie beer ontvangen na snelle levering.
All good
Dear Graham, Thank you for the wonderful review. Thank you for shopping with us. With kind regards, Nelleke Ebearstore
My order was dealt with quickly, and sent quickly. And a good price
Beste Carolyn, Thank you for the wonderful review. We are happy to hear that you received the parcel quickly. With kind regards, Nelleke Ebearstore
Mijn bestelling heb ik nog steeds niet ontvangen. De beertjes waren een cadeau voor de kleinkinderen, maar o wee, ik sta hier met lege handen !!5
Beste Betty, Hartelijk dank voor de beoordeling. U heeft uw bestelling niet afgerekend. Daarom is hij gecancelled en wordt hij dus ook niet verstuurd. Ik zal nog even persoonlijk contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
altijd tot in de puntjes verzorgd en correct afgehandeld.
Beste Lea, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Altijd fijn om te horen dat een klant tevreden is. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Correct en uiterst vriendelijk bedrijf
Beste Kris, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Artikel besteld dat alleen bij Ebearstore nog verkrijgbaar is Tijdens het bellen erg fijne ervaring .Wanneer op gestuurd,wat er mee geleverd word enz
Beste Karin, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn dat alles duidelijk was. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Snelle levering en product is precies zoals de foto’s op de website lieten zien.
Beste B., Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat de levering snel gegaan is en dat het product overeen kwam met de foto`s. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Beste Marenka, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens gegaan is. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Vriendelijke en professioneel contact per mail
Beste MC., Hartelijk dank voor de super goede beoordeling en het compliment over het contact. We wensen u veel plezier met uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
De hond viel wel een beetje tegen voor € 149. Hij is slapper dan ik dacht en ligt niet zo mooi als op de foto. De vacht is wel mooi en zacht. Hij kwam ook dubbelgevouwen in een klein doosje aan. Hij is niet bedoeld voor een kind, maar voor een ouder iemand met dementie die zijn overleden hondjes heel erg mist. Misschien troost deze hond iets.
Beste Anita, Hartelijk dank voor de beoordeling. Jammer om te horen dat de hond iets tegenvalt. Wij sturen inderdaad in een zo klein mogelijke doos, om de impact op het milieu zo klein mogelijk te houden. De hond is bewust zacht en slap gehouden, zodat hij beter te knuffelen is. Ik hoop dat hij inderdaad veel troost gaat bieden. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Bestellingen, indien voorradig, worden meestal direct verstuurd. Perfecte verpakking. Ben al jaren lang een tevreden klant !
Beste Agnes, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. We hopen dat u nog jaren klant blijft. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
269 Voorstraat
Dordrecht 3311 EP