Service is zeer goed!!
Beste Dineke, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling en de complimenten over onze service. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Altijd heel netjes ingepakt. Je word van elke stap op de hoogte gehouden. Super service
Beste Anouchka, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn dat het proces zo duidelijk is. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Dat ik vaker iets bij Ebearstore bestel zegt eigenlijk genoeg. De artikelen zijn keurig verpakt en worden snel toegezonden. Het assortiment is groot, zodat er altijd wel iets van je gading is. Ook nieuwe produkten zijn vlug verkrijgbaar.
Beste Eduard, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horend dat u zo tevreden bent. We doen ons best en proberen zo goed als de gehele Steiff collectie op voorraad te hebben. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Excellent service, quick follow up.
Dear Graham, Thank you for your wonderful review. We are happy to hear that everything went fine with your order. With kind regards, Nelleke Ebearstore
The package arrived safely and it was wrapped very beautifully with custom birthday card. The plushies are so soft and high quality. I am very happy to order again soon.
Dear Thanh Tung, Thank you for your wonderful review. Great to hear that you are happy with the packaging and the quality of the plush. With kind regards, Nelleke Ebearstore
Ik heb al vaker Steiff knuffels bij Ebearstore gekocht. Snelle verzending en netjes verpakt. Het is altijd weer een feestje om uit te pakken.
Beste Conny, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent met het pakket en de levering. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Vlotte bediening Vlotte bezorging Zeer tevreden erg blij mee.
Beste Merijke, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles vlot gegaan is. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Superlative service | Perfectly professional in packing & practice!
Dear Ela, Thank you for the wonderful review. We are always happy to serve you. With kind regards, Nelleke Ebearstore
Ik had een bestelling geplaatst en ik twijfelde toch nog om iets te halen. Ik heb toen contact opgenomen en gevraagd of het alsnog mogelijk is om een artikel toe te voegen aan een bestaande bestelling. Gelukkig was dat mogelijk en alles was heel netjes ingepakt! Kortom fantastische service en geweldige knuffels!
Beste Chantee, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Bij ons kun je altijd de bestelling veranderen, zolang hij niet verstuurd is. Dan lossen we dat inderdaad gewoon even op. Fijn om te horen dat je tevreden bent met je aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Perfecte service en levering
Bestew Colette, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. We wensen u veel plezier met de aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Mooie Steiff knuffels: Zora zebra en Ollie uil. Bestelling liep vlot en communicatie was correct, duidelijk en informatief. De attentie ( postkaarten) werd erg geapprecieerd, dankjewel!
Beste Helga, Hartelijk bedankt voor de super goede beoordeling. Fijn dat alles goed verlopen is. De kaarten zijn graag gedaan. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Prettige en directe communicatie en opvolging van een lastige bestelling.
Beste Peter, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. We zijn blij dat het gelukt is en we wensen u veel plezier emt uw aankoop. Mert vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Ebearstore heeft een grote collectie lieve Steiff- knuffels. Het is telkens weer moeilijk kiezen. Ze zien er schattig uit. Ik heb wel een tip; Het zou nog mooier zijn wanneer de items mooi ingepakt zouden worden. Het is nu ook allemaal keurig verzorgd.De knuffels zijn verpakt in wit papier. Alles heel netjes .maar een mooie verpakking zou de kers op de taart zijn..
Beste Hubertina, Hartelijk dank voor uw email. Fijn om te horen dat we een ruime keuze hebben. Als u bij cadeauberichten een berichtje achterlaat, dan pakken wij de beer mooi in. U kunt daar zelfs een berichtje achterlaten voor een kaartje. Dit kan per artikel, in heet geval u meerdere artikelen besteld. Wij pakken de bestelling ook in als het verzendadres niet gelijk is aan het besteladres. In uw geval, waren beide adressen gelijk. Hierdoor konden wij niet zien dat het om een cadeautje ging. Ik hoop dat het de volgende keer wel goed gaat. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Super snelle levering, mooie boekjes. Goede verkoper
Ha die Sylvia, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. We wensen je veel leesplezier in de catalogussen. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Uitstekende communicatie, supersnelle verzending en super vriendelijk contact, beter kan niet meer!!!
Beste Douglas, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn dat alles naar wens verlopen is. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Mijn zoon wilde heel graag een pinguïn-knuffel voor zijn verjaardag, en ik ben zelf opgegroeid met de Steiff knuffels. Dus ik wilde hem graag zo eentje cadeau doen. Heel tevreden over de kwaliteit en formaat van de knuffel alsook van de snelle levering!
Pakket werd snel en goed verpakt verstuurd.
Beste Hans, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Wij versturen binnen 24 uur en daarna hangt het natuurlijk een beetje van PostNL af, maar over het algemaan zijn zij redelijk snel. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Zoals steeds word je bestelling heel netjes verpakt en snel verzonden. Een topwinkel met een goed werkende site, en wat een leuke Halloween items!! Groetjes!
Beste Mirjam, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Ik zal aan David doorgeven dat het pakket weer goed verpakt was. De Steiff Halloween serie is super, met deze spullen ben je helemaal klaar voor een spannende Halloween. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
je kunt zo zien dat de kwaliteit uitstekend is en kindvriendelijk.
Beste Piet, Hartelijk dank voor de goede beoordeling. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Hebben vaak beren en knuffels besteld naar volle tevredenheid dus blijft een aanrader!
Beste Liset, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat u nog steeds tevreden bent met onze service. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Elk jaar bestel ik de jaarlijkse Steiff kerstornament bij jullie. Zodra jullie het in huis hebben, krijg ik een email van jullie en binnen een paar dagen heb ik het in huis.
Beste Mark, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat onze reserveer service goed werkt. We wensen u alvast hele fijne feestdagen :) Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Al jaren een van mijn favoriete shops
Beste Christina, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling en het compliment. Veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Pakketje was door toedoen van de transportdienst enige dagen buiten beeld, maar hier werd door Nelleke en David snel op gereageerd en uitstekend opgelost. Top service!
Beste Rob, Hartelijk dank voor je begrip. Fijn dat het pakketje toch aangekomen is. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Perfekt since many years. Best quality, fast shipping and friendly communication. I love this store. Many thanks from Vienna( Austria).
Dear Beate, Thank you for the wonderful review. We are always looking forward to hearing from you. With kind regards, Nelleke Ebearstore
Prachtige Halloween items v Steiff super! En een set prachtige kaarten erbij. Mooi verpakt en verzonden dankjewel!
Beste Charlotte, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat je de Halloween collectie mooi vindt. De kaaretn zijn graag gedaan. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore