Een knuffel die bedoeld is om jarenlang het beste vriendje te zijn van een kind, moet niet alleen lief en mooi zijn maar ook veel kunnen doorstaan. Ebearstore heeft hierin een ruime keuze. In contact komen verloopt makkelijk en reageren gaat snel en attent.
Beste Pauline, Hartelijk dank voor de super goede beoordelingen en de complimenten. U heeft gelijk, een Steiff knuffel is een vriend voor het leven en wij zijn 1 van de grootste Steiff winkels in Nederland. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Fantastic service
Dear Dave, Thank you for your wonderful review. We are happy to hear that everything went fine and that you happy with our service. We wish you lots of pleasure with your purchase. With kind regards, Nelleke Ebearstore
snel, en Seiff is Steiff natuurlijk
Beste Andre, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat de bestelling snel geleverd is en dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Voor Steiff is dit hét adres . Leveren al jaren op tijd de mooiste knuffels
Beste J.M., Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat u als trouwe klant, nog steeds tevreden bent over ons. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Goede en snelle communicatie en keurig volgens afspraak geleverd
Beste Marc, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens gegaan is. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Heel snelle levering mooi ingepakt
Goede morgen, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens gegaan is. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Of ik nu een dure gelimiteerde Steiff beer wil of een grote goedkope knuffelbeer bij Ebearstore (of Berelijn) ben ik nooit teleurgesteld. De service die David en Nelleke geven is altijd uitstekend, of je nu zelf naar de winkel gaat of online bestelt. De grote Hermann Teddy die ik besteld heb is binnen de twee dagen geleverd in België en is erg zorgvuldig verpakt. Bovendien kreeg ik er nog een paar Charlie Bears postkaarten bij. Hartelijk bedankt en graag tot een volgende aankoop!
Beste Peter, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Wij proberen inderdaad iedere klant zo goedmogelijk te helpen en zijn blij met terug kerende klanten zoals u. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Zeer tevreden duidelijke site en mooie kwaliteit. Miste alleen de verzendtijd, viel mee duurde een paar dagen.
Beste Martina, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Wij zijn inderdaad tot 10 maart afwezig. Hierdoor versturen wij op maandag, woensdag en vrijdag. Hierdoor kan het zijn dat het iets langer duurt voordat u uw bestelling ontvangt. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Beste Rene, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens gegaan is. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
snel en goed geleverd.
Beste mijnheer de Groof, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat de levering naar wens gegaan is. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Keurig verpakt en op de hoogte gehouden helle goede afhandeling
Beste Saskia, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over het verloop van uw besteling. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Wij geven al onze kleinkinderen bij de geboorte een Steiff beer cadeau. Inmiddels is kleinkind nummer 3 onderweg en hebben we al een Steiff beer via een online bestelling ontvangen. Bij online bestelling is er snelle en nette levering en in de fysieke winkel word je goed geholpen met interessante uitleg.
Beste Carin, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Wat leuk dat u ieder kleinkind een Steiff beer cadeau geeft, daar zullen ze heel erg blij mee zijn. Steiff beren zijn vrienden voor het leven! Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Alles verliep zoals afgesproken.
Beste Jos, Hartelijk dank voor de goede beoordeling. Fijn dat alles naar wens verlopen is. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Mijn zoektocht naar een mooie en goede kwaliteit teddybeer had iet beter afgerond kunnen worden dan in de " ebearstore" ( wat ik wel een moeilijke naam vind voor een " berenwinkel" ). Overzichtelijk worden prachtige beren en andere bekende knuffels van topmerken aangeboden. Ik kocht eeen Steiff beer op vrijdagmiddag die gelukkig nog op zaterdag werd geleverd. Ik had er al niet meer op gerekend mijn lief nog hetzelfde weekend te kunnen verrassen. Super blij!
Beste Peter, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent. De naam Ebearstore is inderdaad in het Nederlands niet gemakkelijk. E is van Ecommerce en Bear is op zijn Engels geschreven. Vandaar ebearstore. Wij doen ook veel zaken buiten Nederland. Ik hoop dat uw lief de beer ook mooi vond. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Vlotte bezorging en overzichtelijke site
Beste Vera, Hartelijk dank voor je super goede beoordeling. Fijn om te horen dat onze site overzichtelijk is. Daar doen we inderdaad ons best op. We wensen u veel plezier met de aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Een tevreden terugkerende klant. Dat wij weer bij Ebearstore zaken doen, zegt al genoeg. Wij werden goed op de hoogte gehouden en alles was naar wens. Tot de volgende keer!
Beste Eduard, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Wij zijn altijd blij om klanten weer terug te zien. Tot de volgende keer. Nelleke Ebearstore
Zie boven en: verrassend aanbod!
Beste Hendrickje, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat de levering snel gegaan is en dat u de knuffelmooi vindt. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Beste Marijn, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling, Fijn om te horen dat de levering snel verlopen is. We zijn natuurlijk altijd een beetje afhankelijk van PostNL, dus het is altijd fijn om te horen dat zij hun werk ook snel gedaan hebben, Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Heel blij met mijn Steiff aankoop. Heerlijk zacht en prachtige kwaliteit en ontzettend mooi! Topservice van Berelijn zoals ik gewend ben.
Beste Katrin, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn dat we de topservice iedere keer weer waar kunnen maken, We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke' Ebearstore
Goed product, snelle levering
Beste Sander, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat het product naar wens is. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Niets op aan te merken Toppie
Beste A, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles in order was. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
2 mooie Steiff beren snel en keurig verpakt ontvangen.
Beste Christa, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat de beren snel geleverd zijn en netjes verpakt waren. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
ankoop en bezorging liepen voortvarend. De kwaliteit van Steiff blijft overeind in deze tijd.
Beste Janine, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens gegaan is. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Gewoon goed. Snelle levering. ideaal
Beste Stephan, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens gegaan is. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Ebearstore is a trustworthy and extremely customer friendly shop. Very reliable and fast shipping. Will be buying again.
Dear Cornelia, Thank you for your wonderful review. We are always happy to hear that everything went fine. We are looking forward to your next purchase. With kind regards, Nelleke Ebearstore
269 Voorstraat
Dordrecht 3311 EP