Gisteren besteld, vandaag afgeleverd. Betjes verpakt!
Beste Tamara, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat de levering zo snel verlopen is. Veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke greot, Nelleke Ebearstore
Erg goed, reageren snel, spullen snel toegestuurd gekregen, goed verpakt.
Beste Mark, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. We versturen binnen 24 uur en proberen inderdaad ze snel mogelijk te reageren bij vragen of problemen. Fijn om te horen dat de bestelling ze snel geleverd is. Veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Ebearstore heeft een bijzonder mooie collectie knuffels in huis. En een snelle + volledige website, met goede informatieverstrekking en duidelijke foto's bij de knuffels. De bestelling wordt punctueel, met aandacht en snel afgehandeld. De brochure van het gekochte merk wordt in de doos meegeleverd en dat wordt door onze familie erg op prijs gesteld. Kortom, wij zijn zeer tevreden over de Ebearstore. CHAPEAU. Een suggestie ter eventuele verbetering zijn de gratis (prima !) ansichtkaarten in de doos. Deze zijn wel aardig, maar niet allemaal leuk genoeg, die kunnen m.i. beter (sorry). Zoals bijvoorbeeld de kaarten met gefotografeerde knuffels in een bijzonder passende (buiten) enscenering die verkrijgbaar zijn in het Teddy Bear Museum in Whitney, Oxfordshire (UK). Maar dat is een kwestie van smaak natuurlijk. En er zit in jullie setje ook altijd wel een leuke kaart bij !!
Beste Jeanette, Hartelijk dank voor uw super goede beoordeling en tip over de kaarten. Ik zal de kaarten van Teddy Bears of Whitney eens bekijken om ideeën op te doen. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Fantastische webwinkel met de mooiste beren, De volgende dag reeds geleverd en altijd even vriendelijk. Superservice!!
Beste Mirjam, hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens gegaan is. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Easy ordering process without deposit before the article was on stock. Quick delivery to Germany. I will buy in future too my beloved Steiff articles at this shop.
Dear Michael, Thank you for your review. I am happy to hear that delivering to Germany is easy. You are always welcome. With kind regards, Nelleke Ebearstore
Het uitzoeken en bestelen ging helemaal prima bij Ebearstore. De knuffel is goed verpakt en er zaten nog een aantal leuke ansichtkaarten bij als kadootje. Helemaal leuk. Het enige waar je op moet letten is dat de bevestiging van je bestelling in de spambox terecht kan komen. Verder geen op of aanmerkingen.
Beste Jolanda, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens gegaan is. Hartelijk dank voor de tip dat onze emails soms in de spam terecht komen. Dit moeten we nazoeken bij onze provider, want dat is natuurlijk niet de bedoeling. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
De website is duidelijk, bestellen gaat dus heel gemakkelijk. De verdere verzorging is prima: snelle verzending, goed verpakt, met een uitvoerige brochure en als toegift een setje ansichtkaarten met de namen van de afzenders, een persoonlijk tintje. Zo doe je graag zaken!
Beste Ingrid, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. We proberen het "onpersoonlijke" online shoppen toch een beetje persoonlijk te maken met deze kleine dingen. Fijn om te horen dat het gewaardeerd wordt. Veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
na getreuzel en verloren gegane bestelling door post/nl onmiddelijk terugbetaling gekregen van ebearstorb
Beste Dirk, Hartelijk dank voor de beoordeling. De verloren gegane bestelling was inderdaad erg vervelend. Zeker als er na herhaaldelijk navraag doen bij de post geen antwoord komt. Gelukkig is het opgelost en ik hoop dat het pakket nu sneller geleverd wordt. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Snel en keurig verpakt ,maar dat wisten we ,dut is de derde beer die we besteld hbben
Beste Henk, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn dat alles naar wens gegaan is. We hopen u nog lang als klant te mogen begroeten. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Daags na de bestelling kwam de beer, en we waren er meteen weg van.
Beste Paula, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat de beer zo snel geleverd werd en dat u hem mooi vindt. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Duidelijke website. Makkelijk te bestellen. Snelle aflevering.
Beste Alexander, Dank u voor de beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens afgehandeld is. Veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Always fast shipping, well packaged, great selection, and my go to store for Steiff products!
Dear Erin, Thank you for the wonderful review. We have a huge selection of Steiff pieces. We always try to have the whole collection in stock. We ship to the USA with FedEx and that is really fast. Enjoy your purchase. With kind regards, Nelleke Ebearstore
besteld artikel waarheidsgetrouw. 1 dag levertijd, e.e.a. conform belofte website; keurig verpakt, keurig binnen het aangegeven tijdsslot bezorgd. kan Ebearstore bij iedereen, die iets bij hen wil bestellen, alleen maar aanbevelen
Beste Jo, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. We doen iedere dag ons best om alle bestellingen keurig op tijd de deur uit te krijgen. Alles wat voor 16.00 uur besteld wordt, verzenden we die dag nog. Veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Geweldig, wat een weelde ik heb 2 hondjes besteld op 3 mei,en 4 mei al binnen, en precies zoals beschreven. Kleinkinderen zijn er dol op.
Beste Patty, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat de kleinkinderen ze leuk vinden. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Prachtig paard, snel geleverd, alles naar afspraak en verwachting
Beste CArin, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Snel het bestelde artikel ontvangen
Beste Marianne, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebeasrtore
Als altijd weer supersnel! Gisteren besteld, vandaag geleverd!!!
Beste Edmee, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Alle bestelling die we voor 16.00 uur ontvangen, gaan dezelfde dag nog de deur uit. Gelukkig werkt de post ook weer snel. Heel veel plezier met de aankoop. Hartelijke groetjes, Nelleke Ebearstore
Vlotte levering en keurig verzorgde zending.
Beste Eveline, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens was. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebeartore
Altijd correct en altijd op tijd bezorgt, een heel goede service, dank u ebearstore Marijke Belgie
Beste Marijke, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat de pakkeetbezorging naar België ook goed gaat. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Niet eerder maakte ik gebruik van online inkopen doen. Dat het me lukte heb ik te danken aan het geduld dat jullie met mij hadden . Ben ook blij met de 2 beren die ik ongezien kocht .
Beste R. Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat het gelukt is en dat u tevreden bent. Alle digital begin is moeilijk. Veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Via e-mail op de hoogte gehouden van bevestiging bestelling tot moment aflevering. Bestelde beer zelfs eerder gekregen dan verwacht.
Beste Gretha, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens gegaan is. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Mijn bestelling was online eenvoudig te plaatsen en werd snel geleverd. Netjes ingepakt met een leuk setje kaarten erbij!
Beste Ineke, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens gegaan is. De kaartjes zijn een bedankje dat u voor ons gekozen heeft. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Weeral een zeer goed service en levering
Beste Ronny, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens gegaan is. Veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Great professionals and all very fast service. Highly recommended.
Dear Jose, Thank you for the wonderful review. I hope the post will deliver your purchase soon. With kind regards, Nelleke Ebearstore
Duidelijke website, snelle verwerking van de bestelling, perfecte verpakking en correcte levering... Wat zou je nog meer willen? Wij blijven zeker klant. Hopelijk tot ziens (in de winkel of op een beurs).
Beste Nadia, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens gegaan is. U bent altijd van harte welkom. Zolang we nog niet gevaccineerd zijn is de winkel alleen op afspraak open. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebeartore
269 Voorstraat
Dordrecht 3311 EP