Geweldige bezorging

Altijd netjes vooraf aangegeven en op tijd

Goede bezorgservice/ kwaliteit vlees

Prima op tijd, vriendelijke bezorger.

Snel geleverd en hele aardige chauffeur.

Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer geleverd wordt. Vriendelijke en behulpzame chauffeur. Zeer goede service.

Bezorging wordt altijd keurig geleverd en de tijd van leveren wordt door Frans nog eens bevestigd met een exacte tijd

Goed vlees en uitstekende bezorging

We bestellen al jaren om het vlees voor onze honden hier. Goede kwaliteit en uitstekende bezorging. Vriendelijke medewerkers. Ik raad ze zeker aan!

Komt afspraak na

Duidelijk bevestiging van tijd.

communicatie en bezorging, perfect

Na de bestelling te hebben geplaatst krijg je de bevestiging. Via de site kun je weten op welke dag er zal worden geleverd. 1 dag voor de levering krijg je een melding betreffende het tijdstip van levering. Op de dag zelf krijg je nog een melding wanneer men onderweg is. Perfect dus.

Goede bezorging en duidelijke communicatie

Super tevreden. Kreeg dag voor af tijdsblok doorgestuurd wanneer de bezorger zou komen. En op de dag zelf nog een whatsapp bericht. Aangezien ik even weg was kon ik via whatsapp eenvoudig afstemmen met de bezorger om pakket ergens neer te leggen. Kreeg vervolgens netjes een foto waar het pakket neer gelegd was.

Adequaat

Ze doen wat ze zeggen.

Netjes op de hoogte gehouden, vriendelijke chauffeur!

Zeer tevreden over bestelsysteem, communicatie over levering is “ouderwets” GOED.

Bestellingen zijn altijd keurig op tijd

Er wordt vooraf goed gecommuniceerd wanneer de bestelling wordt geleverd. Ook is het fijn dat de chauffeur vlak voor de bezorging nog een berichtje stuurt.

Goede en duidelijke communicatie en levering.

Goede en duidelijke communicatie en levering.

Super fijn bedrijf en leuke bezorgers. Zetten het vlees voor onze herdershond helemaal achter bij ons in de schuur.

Kon afgeleverd worden bij ander adres omdat we zelf niet thuis waren binnen het genoemde tijdvak of met neerzet toestemming op verantwoordelijkheid van Kivo, vriendelijk te woord gestaan en snelle service. Goed verpakt, voer was einde van de middag nog bevroren.

Altijd op tijd, goed aangegeven wanneer er geleverd wordt, vriendelijke bezorger en topproducten. Niets meer aan doen, perfect geregeld m.

Super goede ervaring

Bezorging altijd netjes optijd zoals aangegeven.

De bezorging is top. Ook als het op een ander adres moet ivm vakantie is dat geen probleem

Prima bezorgservice. Duidelijk en op tijd.

Duidelijkheid wanneer de levering gebracht wordt. Half uur voordat bezorger komt nog een sms bericht. Jammer dat er maar 1 x per week bezorgd wordt.

Keurig en snel

Goed geregeld, super

Makkelijk en snel contact. Keurig op tijd.

Ik kreeg wat ik had besteld en het werd op de afgesproken datum bezorgd. Top!

Gewoon goed

Munnikenweg 8