Altijd goed!

Het vlees is van hele fijne kwaliteit. En de levering is helemaal ideaal en perfect! Je krijgt van te voren een appje Hoelaat hij er ongeveer is en dit klopt bijna op de minuut haha! Altijd fijn!

prima kwaliteit en prima bezorging

Onze Engelse Bullterrier geniet iedere dag van Kivo (in alle variaties). De service/bezorging loopt iedere keer vlekkeloos.

X

Veel keuze, goede levering

Voor de eerste keer wat besteld en ik ben zeer tevreden. Er is een volledig assortiment beschikbaar en alles wordt netjes geleverd. Je krijgt een bericht de dag ervoor en als ik kreeg ook een SMS even voordat hij voor mijn deur stond. Top service. Zeker nog en keer bestellen. Enige puntje is dat je moet opletten wanneer je besteld. ik was te laat op zondag dus moest een week wachten. Hier moet je rekening mee houden als je voorraad laag is. Zeker geen minpunt wat heel begrijpelijk waarom ze maar 1x pw in een provincie komen.

Wederom zeer tevreden

Bestellen is eenvoudig. Bezorging is altijd prima volgens afspraak. Ik ben zeer tevreden.

Super product en super levering

Ik ben zeer tevreden met het product en de levering. Mooi bedrijf !

Goede service, goede communicatie

Fijn bedrijf om zaken mee te doen, en leveren een uitstekende product. Communicatie is goed en je weet waar je aan toe bent

Top service!

Ik bestel inmiddels al enkele jaren bij Kivo bezorgservice. En dat is ook op meerdere adressen geweest. Op welk adres ook, altijd netjes geleverd! Top service qua communiceren in tijd qua tijdvak. Maar ook de dag dat ze komen, hoor je het als de chauffeur er bijna is. Kan je het pas later binnen zetten? Dan zetten ze het netjes voor de deur in speciale folie zodat het niet snel ontdooid. Het enige minpuntje is dat de worsten wat aan de prijzige kant zijn tov de officiële verkoopprijs.

Heel goed!

Zoals het hoort!

Goed geregeld

Een zeer prettige ervaring

Vriendelijk, netjes, beleefd Ik geef de bezorger een dikke 10, deze man is een belangrijk onderdeel van Kivo Hij laat zien waar Kivo voor staat!!

Al jaren klant

Zeer tevreden. Duidelijk welke dag, hoe laat en netjes verzorgd.

Alles op tijd

Je word goed op de hoogte gehouden wanneer de bezorging ( in dit geval bevroren) wordt geleverd

Efficiënt, op tijd en vriendelijk.

De bezorgservice doet wat het beloofd. Geven bericht over bezorgtijdstip. Op het afgesproken tijdstip staan ze voor de deur. Beleefd en vriendelijk. Zijn er erg blij mee.

Altijd netjes op de afgesproken tijd op de stoep met keurig verpakt vlees voor mijn lieveling. Zelfs als je door omstandigheden niet op tijd thuis bent dan zorgen ze voor een extra verpakking zodat het vlees niet ontdooit.

Persoonlijk *en* betrouwbaar

Zoals altijd: perfect op de hoogte houden van wanneer de bezorging er is, heel persoonlijk, en omdat we niet thuis konden zijn het pakket heel goed ingepakt op een afgesproken plek neergezet. Super.

Helemaal dikke prima!!

Helemaal prima! Goede communicatie en goede levering

Snelle levering , tijdig een berichtje hoe laat ze er zijn

Uitstekende kwaliteit en service

Lekker en goed vlees voor de honden, super service en goede levering altijd. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Een echte aanrader!

Excellent service

Easy to order and delivered always pretty much on time.

Gelukkig met service

Gelukkig met de persoonlijke service. En hoop dat dit nog lang zo blijft!

Prima !

Zeer goede service en heerlijk voer voor mijn hondje .

Afspraken worden nagekomen

Positief

zeer klantvriendelijk

attent reagerend op vragen, bezorgtijd goed gecommuniceerd, goed op tijd en zeer bereid de spullen ook in huis op de juiste plek te brengen

Helemaal tevreden

Het product is top, vers vlees in deelblokjes. Elke ochtend haal ik een deel uit een zakje uit de vriezer om te ontdooien voor de middag. En als ik dat vergeet, duurt ontdooien niet lang. Bestellen is makkelijk, je kunt appen met de chauffeur als je niet thuis bent, en alle chauffeurs zijn aardig.

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs