De leveringen worden keurig op tijd bezorgd en alles klopt

De leveringen worden al jaren keurig op tijd bezorgd en alles klopt

super!

al jaren laten wij Kivo thuisbezorgen. Altijd even contact via de app en duidelijke communicatie. ook bij bezorging even contact over het tijdstip via de app. Zeer tevreden.

Stipt en vriendelijk!

Ze zijn altijd precies op de aangekondigde tijd en zo vriendelijk. Heel menselijk bedrijf met korte lijntjes en echt goede producten, ik (en de honden!) hou ervan!

Uitstekend.

Aankondiging van komst bezorger. Mogelijkheid tot aanpassing. Levering op dag en uur. Attente bezorgers.

Eten en bezorging zijn uitstekend

Bestellen en altijd op de geplande dag gekeverd. Bronx is er gek op.

Uitstekende bezorging

Duidelijke communicatie, snelle levering en een uitstekend product

Prima bezorging

Prima bezorging. Brengen het boven tot aan de voordeur. Altijd op tijd ook met slecht weer. Altijd vriendelijk

groot assortiment

Groot assortiment en snelle service aan huis

prima geregeld alles top. vriendelijke bezorging

Was voor ons de eerste keer omdat ons vorige adres voor levering Kivo voer er mee stopte i.v.m. gezondheidsklachten, wij zijn zeer tevreden en blijven hier bestellen.

Netjes en altijd op afgesproken tijd.

Aardige bezorger en altijd op afgesproken tijdstip.

Doet wat er beloofd wordt

Duidelijke afspraken wanneer de bezorger komt.Het eten is nog goed bevroren

Super voer en service

Wordt altijd netjes binnen de tijd bezorgd. Je krijgt van te voren een appje. Het voer is ook super, de hond smult er lekker van.

Mijn hond is er gek op.

Berichtje vooraf hoe laat het gebracht wordt. Erg fijn.

super blij met deze service

super blij met deze service, aardigge mensen. altijd stipt op tijd. mega goeie producten. bestel hier altijd. gaat nooit iets fout.

snelle levering en goed geinformeerd

snelle levering en goed geinformeerd

Briljant

Gewoon zo handig dat ze het voer tot de deur thuis brengen.

Leveringstijdstip via app contact/ erg prettig ervaren

Leveringstijdstip via app contact, heb dat als pluspunt ervaren! Goede service en kwaliteit

Uitstekende service

Zelfs in het weekend wordt er een berichtje gestuurd wanneer de bezorger op maandag voor de deur zal staan. Altijd prima op tijd! Chapeau !

Top, altijd kwaliteit en op tijd geleverd.

Koop al enkele jaren verse vleesworsten zonder toevoegingen voor mijn old English bulldog bij Kivo. Hij vindt ze heerlijk en ziet er fantastisch uit, glanzende vacht en nooit ziek..echt een aanrader.

Goede communicatie via app wanneer bezorgd aardige bezorger

Uitstekende service

Uitstekende prijs kwaliteitverhouding. Een paar minuten voor de bezorging ontvang een whatsapp bericht van de bezorger.

Supergoed geregeld

Zeer aardige bezorger voor mens en dier. Goed en netjes verpakt en de bezorging ging prima.

Alles prima

Munnikenweg 8