Netjes afgeleverd

Top voer

Erg goed voer! Zowel het droogvoer als versvlees vallen erg in smaak. Onze 3 honden doen het geweldig op!

• Heeft u verbeterpunten? Voor mij geen probleem verder, maar de levering zou evt iets sneller kunnen.

fijne bezorging volgens afgesproken tijd

Het was mijn eerste ervaring met de Kivo bezorgservice. het was fijn om twee berichten te krijgen over de bezorgtijd, en dat er ook volgens afgesproken tijd werd geleverd. Ik blijf de service zeker gebruiken.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

De bezoring was heel goed en snel. Het kam op de aangegevene dag netjes en koel bij ons thuis aan.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goed geselecteerd hondevoer op tijd bezorgd echt een goede service

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Mn bestelling aan laten passen vlak voor levering was geen probleem. Werd keurig geregeld. Bezorging was ook top. 10 minuten van te voren een sms’je en in overleg met bezorger werd het bij de deur gezet waarna wij het even later weg konden halen. Echt heel fijn zo!

Behulpzame bezorgster

Erg aardige en behulpzame bezorgster die meedenkt met de klant.

Prima service!

Prima service!

Duidelijke, vriendelijke communicatie

En punctueel. Top!

Goed en vlot

Website is overzichtelijk. Over de levering kreeg ik een Whatsappje met de exacte tijd.

Superservice

Netjes geleverd.. Toppie

Perfecte bezorging.

Zoals altijd,keurig op tijd en zeer vriendelijk.

• Heeft u verbeterpunten? Nee.

prima service kwaliteitproducten

De levering kwam keurig op tijd met een app vooraf wanneer wij de producten konden verwachten. Vriendelijke bezorger en uitstekende producten.

Professioneel

Al jaren maken wij gebruik van uw diensten en zijn zeer tevreden, het fijne is dat de bezorgservice via whatsapp aangeeft hoelaat zij bezorgen!

Is altijd goed

Is altijd goed

Communicatie en levering perfect in orde

Ik weet precies waar ik aan toe ben, doordat er duidelijk wordt gecommuniceerd. Afspraken worden perfect nagekomen.

Uitstekende en vriendelijke service

Nog geen teleurstellende ervaring opgedaan met Kivo.

Prima service met duidelijke berichtgeving

Fijne service! Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen !

Goede bezorgservice!

De avond voor de afleverdag ontving ik een whatsapp met de aflevertijd en op de dag zelf nogmaals een kwartier voor de aflevertijd. Echt een super service!

Zeer klantvriendelijk

Duidelijk, concreet en zeer klantvriendelijk Het persoonlijke contact met de klanten.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Altijd vriendelijke mensen altijd op tijd en ons hond vindt het vlees ontzettend lekker

Prima op tijd.

Vriendelijke bezorger,keurig verzorgd.

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Super makkelijk en snelle manier van online bestellen.

Ideaals manier van online bestellen en vaste dag van levering. Dag voor levering krijg je een ongevere aflever tijd en op de dag zelf ongeveer half uurtje van te voren nog een bericht dat zever aankomen. Gewoon super.

altijd correct en altijd binnen het tijdkader.

Bestelling en bezorging bij KIVO Bezorgservice is heel goed. Ik ben echt super tevreden over KIVO Bezorgservice

Super tevreden

Heel flexibel Qua bezorgen , ben je 5 min van je adres af No problem dan wordt het gewoon daar geleverd.. gewoon top

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs