Stipt op tijd, erg vriendelijk top service

Zoals boven fijne service. Top product

Uitstekende communicatie wanneer het bestelde wordt geleverd

Super geregeld

Het klopt gewoon altijd en het is super geregeld

Zeer goede service

Ik bestel al jaren bij hun naar super volle tevredenheid. Afgelopen week mijn bestelling geplaatst, en zoals gewoonlijk per WhatsApp bericht van bezorg tijdsbestek ontvangen, en de dag van levering een appje met wij zijn er zo, en mooi in hun aangegeven tijdsbestek geleverd, TOP!!!!. Zij hadden 2 producten niet goed geleverd volgens hun zelf, ik vond het niet erg, maar toch hebben zij mij een kortingscode gegeven voor mijn volgende bestelling, echt super hoe zij nog hun klanten waarden. Nogmaals heel erg bedankt voor jullie uitstekende service.

Super !!

Goed contact via whatsapp !! Vriendelijk !!

Ik weet precies dmv een berichtje wanneer ze bij m'n huis zijn

Makkelijk bestellen en bezorgdag en tijd duidelijk vermeld

Prettige bezorging, duidelijke communicatie en fijne producten

Heldere communicatie over bezorging via whatsapp en kwaliteitsproducten, met een handige meetschaal op de worsten!

Super geregeld heel blij mee!!

Keurige verzorging, correct personeel

Van bestellen tot bezorging !

Keurig een app hoelaat die meneer er zou zijn en dat klopte als een bus

Voor herhaling vatbaar

Goede kwaliteit, top service

Vlees is van goede kwaliteit, en de communicatie is ook top.

Optimale klantvriendelijkheid

De levering is altijd op de afgesproken tijd. Kort van tevoren nog een SMS als reminder. En als je niet thuis vent leggen ze de bestelling netjes achter het huis. Mocht je vergeten zijn je campingkoelkast aan te zetten voor de diepvriesproducten, dan zetten ze die ook nog aan en sturen ze een foto als ‘bewijs’ Top bezorgers!

Op tijd bezorgd,wordt goed geïnformeerd over de tijd van bezorging.

Al ik 10 jaar een trouwe klant.

Levering gaat altijd zonder problemen.. het vlees vinden de honden wereld en ze leveren wereldprestaties ermee af.. pups ik worden er groot mee en moeders oud . Vachten glimmen, ontlasting is goed.. wel zorgen dat je niet iedere dag dezelfde worst geeft..

Vooraf een appje dat ze eraan komen. Nog een extra reminder. Top

Goede producten, hond is er altijd blij mee.

Altijd vriendelijk en vroijk

Goeie service en duidelijke communicatie over levertijden. Frans is altijd vrolijk en heeft nooit haast. Even een praatje, een aai voor de hond of even de bestelling ergens droog zetten. Hoort er allemaal bij. Kan ze niet genoeg aanbevelen.

Duidelijke bezorgafspraak

Vooraf een app over de bezorgtijd. Toen ik niet thuis was en mijn vrouw het vlees in ontvangst nam heeft Frans zelfs de dozen naar boven gebracht.

Excellent vlees en Service

Zondag besteld en maandag al in huis — super snel! Mijn Rocky is inmiddels 4,5 jaar oud en eet elke dag vlees van Kiko. Hij heeft nog nooit een maaltijd overgeslagen!

Mijn hond is een enorme moeilijke eter, hij lust precies niks, als ie al iets lust is het van korte duur en hoeft ie het na 2 weken niet meer. Tot we Kivo getipt kregen van de hondenopvang. ‘s ochtends krijgt ie vers vlees rund & kip compleet, ‘s avonds geperste brokken lam & rijst, dit is het eerste wat ie nu al langere tijd (half jaar) goed eet! Daarnaast werkt de bezorgservice super, Mamoet (bezorger) is een topper. Dankjulliewel!!

Frans is mooi op tijd met de levering

Mijn ervaring laatst bezorging

De bezorgen was aardig maar erg op leeftijd en moest met 2 dozen klein en groot kivo worsten naar de eerste verdieping komen, ik ben hem maar tegemoet gekomen en 1 doos van hem overgenomen, dit was de tweede keer, de eerste keer bleef hij benedenstaan zo dat ik over de galerij moest lopen en naar beneden om de twee dozen te gaan halen, ik was daar niet op berekend op mijn slippers. Persoonlijk vind ik dat niet kunnen . Ik betaal veelgeld voor de kivo en bijna 7 euro bezorgkosten. Geef mij maar die Surinaamse man heel aardig en hij brengt de dozen naar mijn voordeur, zonder dat hij moeilijk naar mij kijkt. Voor de rest prima service. Vriendelijke groet Ronald burda

gewoon goed !!

melding de dag vooraf met een ongeveer tijd .... TOP melding ongeveer 10 minuten vooraf....... TOP levering netjes en goed verpakt bij een probleem op de bezorg dag is er nog veel mogelijk en altijd een oplossing gaat al jaren goed BEDANKT

Goede kwaliteit, perfecte bezorging.

Zoals bovengenoemd.

Munnikenweg 8