Zo hoort het, perfect.

Je weet exact wanneer het voer wordt afgeleverd en krijgt zelfs nog een appje een dag ervoor met de exacte tijd. Dit gaat altijd zo, echt heel knap. klasse.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goede kwaliteit. Duidelijk wanneer wordt bezorgd

Super goede ervaring

Je kreeg een Whatsappje over hoe laat het zou komen, snelle bezorging, echt heel tevreden!

Altijd weer perfect

Betrouwbare echte klantenservice en geweldige producten.

• Heeft u verbeterpunten? Geen

Keurig op tijd en goed ingevroren bezorgd!

ik bestel graag bij Kivo Bezorgservice! Een bedrijf waar je van op aan kunt! Ook laten ze netjes een dag van te voren weten per app hoe laat ze er zijn en of het uitkomt, anders kun je het nog aanpassen! En natuurlijk is het belangrijk dat onze wolfjes het graag eten! Goed bezig Kivo!

Super service

Snelle levering en er word geappt wanneer ze komen. Vlees is echt diep bevroren. Nooit geen problemen met de levering of het produkt.

Fijn, snel, persoonlijk

Heel fijn. Persoonlijke communicatie is top.

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Prima weer: kwalteit en dienstverlening

Zowel de kwaliteit als het gemak om te bestellen en de goede levering zorgen ervoor dat ik ‘bij Kivo blijf’.

Geen opmerkingen

Top geregeld

Al jaren maak ik gebruik van Kivo voor hond en kat. Ik haalde het eerst hier in Almere en toen het verkoop punt er mee stopte ben ik over gegaan naar bestellen. Dat ging altijd top. Toen 1x liet ik het bij een ander kivo punt afleveren om het daar zelf op te halen en dat ging mis helaas, na bijna een half jaar er niet uitkomen met elkaar ben ik maar eens met Kivo zelf gaan bellen en die hebben heel mooi en snel gecompenseerd daar waar het niet gelijk hun verantwoordelijkheid is.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Service is prima. Het pakket werd keurig, in de schaduw , onder de overkapping geplaatst zoals ik gevrashd had.

Helemaal prima

Uitstekende service

positief

Goed overleg, duidelijke info

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Top geregeld,je krijgt van tevoren een appje hoe laat ze voor je deur staan. In een woord super geregeld

uitstekend

Bezorging keurig volgens afspraak, tevoren berichtje verwachtte tijd. Zware zakken worden bezorgd tot aan de voordeur.

Mega Service!

Er bestaat letterlijk geen betere bezorgservice in Nederland! Nette mensen super en duidelijke communicatie! En service van vroeger!

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Zeer goede ervaringen netjes via app op de hoogte gehouden worden over de levering

Vaker besteld en altijd positief

Fijne behulpzame bezorger

De bezorger heeft mijn bestelling binnen gezet ivm mijn invaliditeit. Dat heb ik erg gewaardeerd.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Helaas als trouwe klant weer geen gratis verzend kosten

Ptima

Goed geregeld

Op afgesproken tijdstip geleverd, prima!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijke communicatie mbt bezorging: een dag vooraf een whatsapp bericht met het tijdvak waarin bezorgd wordt met de mogelijkheid te reageren en afwijkende / aanvullende afspraken te maken. Op de dag zelf een whatsapp bericht met de exacte bezorgtijd. Kortom: top!

Goede voeding, goede service

• Heeft u verbeterpunten? Site loopt vaak vast

heel goed

alles was goed geregeld levering , communicatie per mail en app. aankomst tijd en de producten helemaal prima!

Helemaal tevreden

Precies wat ik besteld heb. Duidelijk wanneer de levering is en dan is hij er ook.

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs