Bestel altijd vlees voor de doggies bij kivo. Eerst een apje met hoe laat ze komen ongeveer. Daarna nog een keer 15 minuten van tevoren. Werkt perfect voor mij!

Stipt op tijd ! En Vriendelijk ...

Best service ever

Super fijn dat ze met leveren met je meedenken, je wordt erg goed op de hoogte gehouden van de levering en status

Een heel fijne ervaring

Super ervaring komen netjes op tijd zoals afgesproken tijd Super wij zijn heet tevreden

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Super goed, zoals het altijd zou moeten.

Alles super, levering netjes met keurige communicatie

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Makkelijk bestellen, goede communicatie en keurige aflevering!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Op tijd geleverd, goed verpakt, vriendelijke chauffeur

Top geregeld.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

snelle bezorging en op tijd

voor de tweede keer besteld ,ajtijd mooi op tijd, goed product ,bestelling goed gekoeld en verpakt afgeleverd, wordt goed op de hoogte gehouden tijdens het verloop van de bestelling. blijf hier voortaan bestellen, vriendelijke en correcte bezorgdienst. een aanrader.

• Heeft u verbeterpunten? geen ,het is zeer goed zo

Een blije hond is een blije baas

Onze Zwitserse herder heeft in haar puptijd veel problemen gehad met spugen en ontlasting tot er over gingen op Kivo. De koudgeperste brokken zonder granen en tarwe en savonds een worst maken dat ze op een mooi gewicht is, geen last meer heeft van maag en darmen en geen problemen met haar gebit en tandvlees, als bonus komen er altijd leuke bezorgers met een vrolijk humeur. De passie vanuit Kivo is overal in te merken en communicatie is bijzonder goed , wij zijn dan ook vaste klant.

• Heeft u verbeterpunten? Geen

Goede communicatie via Whatsapp Wbt de levering!!! Heel blij mee :) Fijne vakantie. Gr Dayen

Goede communicatie over de levering

Prima vlees voor een eerlijke prijs. Je krijgt bericht wanneer er geleverd wordt en een berichtje vlak voor aankomst, heel fijn.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Keurig op tijd volgens afspraak netjes bezorgd

De levertijd was conform de website, binnen 1 week en met een appje aangekondigd. Ik was niet thuis dus had gevraagd of het in de schuur kon worden gezet. Dat is keurig gebeurd. Dus ja blij met de wijze van bestelling en levering. Ik bestel nergens anders.

Prima service!

Echt heel fijn dat dit thuisbezorgd kan worden! Katten doen het er goed op.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Alles volgens afspraak, helemaal top

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Een heel fijn bedrijf. Houden constant contact met je qua leveren en op moment van bezorgen. En de dogs vinden het erg lekker.

Besteld en snel geleverd

Super fijn op vrijdag besteld, en maandag geleverd, berichtje van tevoren wanneer ze komen … Top

Heel stipt

Bezorging is precies op afgesproken tijd, vooraf een appje met exacte aflever moment

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Geheel probleemloos en op de opgegeven tijd bezorgd

Goed.

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Jullie hadden de koper goed op de hoogte met een appje Zijn altijd op tijd en vriendelijk

prima service

prima service

Zulke lieve mensen en bezorging altijd op tijd en goed contact heel erg blij mee.

• Heeft u verbeterpunten? Nee zeker niet

Ze doen wat ze beloven

Prima op tijd geleverd goede communicatie

Zeer goed !

Bezorgmoment wordt zeer regelmatig gemeld en is ook precies op tijd.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Altijd netjes geleverd en met what's app contact

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs