Goed product met prima levering

Mijn naam is Pim Smit en ik ben eigenaar van het bedrijf Feniks Spirit. Ik lever sledehondenteams voor bedrijfsactiviteiten. Ik gebruik al jaren de worsten van Kivo. Dit product is van prima kwaliteit waardoor mijn honden een goede ondersteuning voor hun gezondheid krijgen.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Perfecte service! Heel klant gericht en je kunt zelf de hoeveelheden bepalen

Niks op aan te merken. Prima service.

prettige werkwijze en bezorging

Je weet wanneer, welke dag je bestelling wordt bezorgd. Je wordt via Whats app op de hoogte gehouden wanneer je jouw bestelling kunt ontvangen.

• Heeft u verbeterpunten? hetzelfde voer en via bol.com bezorgd scheelde mij 5,00 euro. Dit zal voor mij een overweging zijn waar ik jullie voer blijf bestellen.

Altijd op tijd Vriendekijke bezorgers En top kwaliteit kivovlees! Een aanrader!

Goede producten, en een prima, zorgvuldige bezorging!

Keurig op tijd

Levering volgens bestellen keurig op tijd. Handig omdat het bevroren is en direct weer in de vriezer moet

Perfect op tijd geleverd

Voeding in orde!

Ik heb pas 1x gebruikt gemaakt van de bezorgdiensten

Ik werd tot voor kort voor de bezorging op de hoogte gehouden wanneer de bezorger kwam. En die was inderdaad netjes optijd en het vlees was netjes verpakt

• Heeft u verbeterpunten? Niet

Helemaal geweldig !!!

Snelle levering en prima service ! Groot assortiment!

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Zeer goed netjes optijd goede levering

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Uitstekende service en producten.

Kan niet anders zeggen dat ik erg tevreden ben over de kivobezorgservice. Goede service, vriendelijke mensen. Zeer goed verpakt. Alles is altijd prima in orde. Zeer goede communicatie. Je weet precies wanneer je je bestelling kunt verwachten.

Prima geregeld

Prima geregeld

Snel en netjes

Via een ap krijg je bericht hoelaat ze komen. Alles keurig netjes ..netjes verpakt kortom een dikke 10

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Keurig op afgesproken tijd geleverd, in een degelijke verpakking. Echt diep gevroren ontvangen.

Perfect!

Het feit dat jullie een berichtje sturen, waar dan ook weer een contactpersoon in staat voor eventuele 'wijzigingen' super ! Hier kunnen een hoop partijen nog iets van leren, niet een halve dag thuis moeten zitten maar gewoon concreet een tijdstip.

Vlot afgehandeld

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Levering keurig op tijd en goede verpakking

Altijd keurig op tijd geleverd

• Heeft u verbeterpunten? Alleen jammer dat er 1 vaste dag per week bezorgd wordt

Netjes optijd, goede communicatie en goede producten! Dikke 10!

Volgens afspraak

Netjes en op tijd

Vooraf aangekondigd en keurig op tijd door vriendelijke bezorger

Vriendelijk, netjes

Vriendelijk, netjes

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Bestellen en bezorging super geregeld

Zeer tevreden!

Altijd op tijd afgeleverd op het afgesproken tijdstip. Aardige bezorgers.

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs