Prima !

Prima service.

Zeer goede service

Vriendelijke bezorgers en laten altijd weten hoe laat ze komen. Bestellingen kloppen altijd.

• Heeft u verbeterpunten? De mogelijkheid om een herhaalbestelling te plaatsen.

Ben zeer tevreden.

Je wordt goed op de hoogte gehouden, welk tijdstip men ongeveer komt om het te leveren. Dus in één woord prima geregeld.

Prima ervaring.

Mijn ervaring is goed. Fijn om een app te krijgen welke tijd de aankomst is. Vriendelijk persoon.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

IK ben heel tevreden met de bezorgservice, kreeg een uur van te voren nog een appje. na de al opgeven tijdsindicatieven de dag er voor. Het product wat vergeten was, werd dezelfde dag nog via post.nl verzonden. Alhoewel ik de bezorgkosten wat aan de hoge kant vind er mag best een bestellimiet zijn.

• Heeft u verbeterpunten? bestel limiet

Gewoon perfect

Service Tijden van bezorgen Vriendelijke chauffeurs of chauffeuses Gewoon top!

• Heeft u verbeterpunten? Nvt

Fantastische service

Alleen maar positieve ervaringen.. Telkens exact op aangegeven tijd bezorgd door fijne mensen.

Goed geregeld

Op de afgesproken tijd bezorgd. De hond vindt het heerlijk!

Niet tevreden

Ik kreeg een dag van tevoren door dat er dinsdag tussen 7 en 9 uur 's avonds het voer werd bezorgd. Helaas was dat een tijd dat er bij ons niemand thuis was. Er werd aangegeven het gewoon voor de deur te zetten, wat echter bij ons onmogelijk is. Er was helaas geen alternatief waardoor ik alles heb geannuleerd. Ik zal daarom niet meer bestellen bij jullie en kijken of ik ergens anders Kivo kan bestellen.

• Heeft u verbeterpunten? niet een dag van tevoren aangeven wanneer jullie komen. Meer afstemmen wanneer er wel geleverd kan worden zodat ik daar rekening mee kan houden.

Perfect volgens schema geleverd

Goede en snelle service

Je krijgt altijd bericht hoelaat ze komen en klopt altijd. Mochten ze later komen krijg je ook bericht hiervan. Kortom ben erg tevreden ook over de producten en mijn hond ook:)

Heel erg fijn

De bezorger is altijd vriendelijk, een zware doos wordt voor me in de gang gezet. Van te voren krijg je altijd een appje met de tijd dat de bezorger er is, erg fijn!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goed voer. Geleverd volgens afspraak.

Voor het eerst besteld. Diepvries vlees van goede kwaliteit. Vaste afleverdagen.

• Heeft u verbeterpunten? Zou iets goedkoper mogen, zie concurrentie zoals Dogs Perfect

Super service

Alles volgens afspraak verlopen

Top service!

Super vriendelijke bezorging en precies op de verwachte tijd.

Super als altijd!

Altijd vriendelijk, behulpzaam en super fijn op tijd!

Zeer tevreden!

Zo fijn even een berichtje van tevoren hoe laat ze komen. En altijd goed verpakt.

Uitstekende service !

Ik had gevraagd om de bestelling een week eerder te bezorgen . Dat was geen probleem en het aangegeven tijdsblok waarin er wordt geleverd is super fijn. En ook blijkt de keuze van de verschillende rollen vlees zeer lekker te zijn, te oordelen naar onze Timo :)

Geweldige service

Hele goede ervaring ze komen precies op tijd fijn dat je van te voren een app krijgt hoe laat ze komen

Correct en netjes

Alles netjes verpakt en op de afgesproken dag en tijd bezorgd. Kreeg op de dag zelf nog appje van de chauffeur met tijdindicatie. Vriendelijke chauffeur aan de deur.

En op tijd.

Communicatie via app gaat heel goed.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Keurig, ontzettend aardige/vriendelijke bezorgers, behulpzaam, correct in berichtgeving, erg tevreden

Prima en vlot

Munnikenweg 8