Altijd

Netjes verpakt goed geregeld altijd van toe voren even een whats appje helemaal top

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Super levering en fijn dat er elke keer geappt word dat ze onderweg weg zijn. 10 minuten voor dat ze er zijn krijg je nog een berichtje en het vlees is echt goed bevroren als het aan komt

• Heeft u verbeterpunten? Nee alles perfect zo

Heel tevreden

Heel tevreden

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Super service! Op tijd en flexibel. Helemaal Goed! Volgende bestelling komt morgen als het goed is.

Top geregeld

Keurig verpakt netjes afgeleverd en de juiste info gekregen

Prima communicatie

Prima communicatie

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Snelle bezorging , het bestelproces veloopt mooi en duidelijk.

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Geweldige bezorging, op de afgesproken tijd.

Tijdstip netjes doorgegeven, daarna op de doorgegeven tijd bezorgd.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Op tijd een melding over de leveringstijd via app. Direct reactie toen ik via de app nog een vraag stelde. Ook bij eerder telefonisch contact met vragen over het product zelf een heel vriendelijke mdw aan de lijn gehad met duidelijk verstand van zaken. Heel prettig allemaal!

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Prima, fijn ook het bericht vooraf

Afspraak nakomen

Weer prima.

Heldere afspraken en via mail en SMS prima op.de hoogte van verwachte levering.

Super ervaring

Houden je heel goed op de hoogte van de levering, krijgt tot drie keer een melding welk tijdstip de bezorger er is. Ruime keuze in producten en bij vragen kun je contact opnemen en krijg je een goed en eerlijk advies! Kortom super bedrijf om je honden en kattenvoer te bestellen

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

The first of many orders with Kivo

After the arrival of our new little Mini Bull Terrier, we’ve fed him Kivo food which he loves as much as we do. Quality of product, speedy service & delivery I would rate 10/10. Thank you!

Top service!

Er wordt door Kivo duidelijk gecommuniceerd en ze houden zich aan de afspraken! Vriendelijke en meedenkende medewerkers. Ik heb echt heel tevreden. Producten zijn netjes verpakt en worden met zorg behandeld. Echt een aanrader.

Geweldige service

Goede service en goede afspraken mee te maken.

Geweldige service

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Hele goede bezorgservice. Je krijgt van te voren whatsapp met tijden van bezorging en later nog een met exacte tijd. Heel tevreden over kwaliteit van vers vlees en gedroogd voer en onze nl mini-doodle is er gek op.

Op tijd en vriendelijk

X

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Altijd keurig op tijd en goede communicatie. Top

super

nieuwe klant,voor het eerst besteld. mooi op tijd de bestelling afgeleverd,goed op de hoogte gehouden hoe laat het werd bezorgd. netjes verpakt en goed gekoeld. zeer vriendelijke bezorger.

Zeer tevreden.

Alles volgens afspraak en op tijd.. Wij hebben totaal geen klagen.. En de bezorger had een steekagentje .. Prima geregeld allemaal..

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs